Afschotlaser Spectra GL1425C

Afschotlaser Spectra GL1425C

Spectra GL1425C dubbel afschotlaser | AIC Visser

Ontdek de Spectra Precision GL1425C: de ultieme dubbel afschotlaser van Amerikaanse makelij. Deze krachtige opvolger van de GL422N tilt jouw afschotwerkzaamheden naar een hoger niveau. Met de GL1425C kun je nauwkeurige afschotmetingen uitvoeren en profiteren van handige functies, terwijl je geniet van het gemak van moderne technologieën. Laat ons je vertellen waarom deze afschotlaser een waardevolle toevoeging is aan jouw uitrusting.

Producten per pagina
Sorteer op:
Afschotlaser Spectra GL1425C dubbel afschot met handontvanger -7%
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot -9 tot +15 procent
  • Inclusief HL760 radio-ontvanger
  • Inclusief bluetooth voor bediening met smartphone
Afschotlaser Spectra GL1425C dubbel afschot zonder handontvanger -7%
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot -9 tot +15 procent
  • Set zonder handontvanger
  • Inclusief bluetooth voor bediening met smartphone
Afschotlaser Spectra GL1425C dubbel afschot voordeelset -10%
Favoriet
Vergelijken
  • Dubbel afschot -9 tot +15 procent
  • Inclusief HL760 radio-ontvanger
  • Inclusief bluetoothfunctie, statief en baak

Met de Spectra Precision GL1425C hoef je geen concessies te doen. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare prestaties stelt hij je in staat om moeiteloos dubbel afschot aan te brengen op de gewenste locatie. Maar dat is niet alles. De GL1425C wordt standaard geleverd met de RC1402 radio-afstandsbediening, waardoor je de laser eenvoudig kunt bedienen vanaf een afstand. Dit bespaart je tijd en moeite, vooral wanneer je werkt op grote afstanden of in lastig bereikbare gebieden.

 

Afschotlaser Spectra met Bluetooth-mogelijkheid

Een opvallende eigenschap van de GL1425C is de toevoeging van Bluetooth-functionaliteit. Hierdoor kun je de laser eenvoudig verbinden met je smartphone en hem op afstand bedienen met behulp van een speciale app. Dit opent een wereld aan mogelijkheden en biedt je ultiem gemak en flexibiliteit tijdens je werkzaamheden. Of je nu op de bouwplaats staat of op een hogere positie werkt, je hebt altijd volledige controle over de laser binnen handbereik.

 

Dubbel-afschotlaser Spectra GL1425C is betrouwbaar en duurzaam

Met de Spectra Precision GL1425C ben je verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hij is ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe omstandigheden op de bouwplaats, zodat je zonder zorgen kunt werken. Bovendien is de laser nauwkeurig en biedt hij consistente metingen, waardoor je keer op keer betrouwbare resultaten kunt behalen.

 

Kortom, de Spectra Precision GL1425C is dé dubbel afschotlaser die jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Met zijn geavanceerde functies, meegeleverde radio-afstandsbediening en Bluetooth-connectiviteit biedt hij gemak, flexibiliteit en precisie. Voeg deze Amerikaanse kwaliteitslaser toe aan je gereedschapscollectie en ervaar zelf de voordelen die hij te bieden heeft.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600