AllRisk Hoogwerker set

  • Artikelnummer: 132194 | Kleding
  • Merk: AIC
AllRisk Hoogwerker set
  • 65,00
  • 78,65 incl. btw
Op bestelling leverbaar
  • Harnas met aanhaakpunt op de rug
  • Met positioneringslijn
  • Voor veilig werken vanuit hoogwerker
Bestel op werkdagen voor 15.00 uur, dezelfde dag nog verstuurd
Verzendkosten € 12,50, boven € 500,- excl. btw gratis verzending
Veiligheidsharnas met aanhaakpunt op de rug
Met positioneringslijn
Geschikt voor het veilig werken vanuit een hoogwerker

Omschrijving AllRisk Hoogwerker set

Omschrijving AllRisk Hoogwerker set

Als professional in de bouw of industrie begrijp je het belang van veiligheid bij het werken op grote hoogte. De AllRisk Hoogwerker Set biedt jou en je team de gemoedsrust en zekerheid die nodig is om taken op hoogte veilig uit te voeren. Deze hoogwerker set is ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en is geschikt voor gebruik in hoogwerkers en werkbakken.

 

Veiligheidsharnas met Rugaanhaakpunt

Een essentieel onderdeel van de AllRisk Hoogwerker Set is het veiligheidsharnas met een aanhaakpunt op de rug. Dit harnas is speciaal ontworpen om de drager te beschermen en te beveiligen tijdens het werken op hoogte. Het rugaanhaakpunt zorgt voor een veilige bevestiging aan een positioneringslijn, waardoor je te allen tijde stevig vastzit.

 

Positioneringslijn voor Extra Stabiliteit

De set wordt compleet geleverd met een positioneringslijn die aan de hoogwerker en/of de werkbak kan worden bevestigd. Deze positioneringslijn biedt extra stabiliteit en zorgt ervoor dat je veilig en nauwkeurig kunt werken op grote hoogte. Het stelt je in staat om jezelf te positioneren en te bewegen zonder het risico van vallen.

 

Veelzijdig en Betrouwbaar

De AllRisk Hoogwerker Set is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Of je nu op een bouwplaats werkt, aan gevelonderhoud doet of industriële taken uitvoert, deze set is een betrouwbare metgezel voor elke hoogtewerkzaamheid. Het harnas en de positioneringslijn zijn duurzaam en bestand tegen zware omstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik.

 

Kortom, met de AllRisk Hoogwerker Set maak je een verstandige keuze voor de veiligheid van je team en de efficiëntie van je werkzaamheden op grote hoogte. Deze set biedt niet alleen bescherming, maar ook gemoedsrust, zodat jij je kunt concentreren op je werk. Investeer in veiligheid en zekerheid met de AllRisk Hoogwerker Set en werk met vertrouwen op grote hoogte.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties AllRisk Hoogwerker set

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600