Fort kruiwagen

Altrad Fort is een producent en leverancier van kruiwagens voor zowel de professionele als de semi-professionele markt. Bovendien kan deze oer-Hollandse fabrikant nog veel meer producten leveren. De speerpunten van Altrad Fort zijn: betaalbare kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en een breed assortiment met sterke merken. Hiermee weten zij zich in de markt te onderscheiden.

 

Altrad Fort kruiwagens en steekwagens | Visser Assen
 

 

Altrad Fort staat voor kwaliteit

Als dé online winkel voor iedere stratenmaker weten wij als geen ander waar men in de wereld van de stratenmaker altijd naarstig naar op zoek is. Zij willen het beste van het beste, net als wij. Zo geldt dat natuurlijk ook voor de kruiwagens die wij verkopen. Een kruiwagen is namelijk een van de basiselementen van je stratenmakersuitrusting, en je wilt dan ook niet dat deze halverwege de werkzaamheden ermee ophoudt. Daarom verkopen wij onder meer de kruiwagens van Altra Fort.

 

Altrad Fort is ontstaan uit het in 1950 opgerichte 'Het Fort', een metaalwarenfabriek in het Zuid-Hollandse Hardinxveld-Giessendam. In 1991 verhuist FORT Kruiwagens BV echter naar het Gelderse Tiel en sinds 2005 maakt Altrad Fort deel uit van de Altrad Group. Vanaf 2009 wordt Altrad Fort geleid door algemeen directeur Herman Lindemann.

Weergegeven:
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen Altrad Dynamic 100 Ovaal met ST4 -17%
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen ALTRAD FORT F&S 165 -25%
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen Altrad Fort F&S 165/2 -27%
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen Altrad Fort SMB100 geel kunststof -25%
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen anti-lekwiel Fort Flex iCore 2 Pro -11%
Favoriet
Vergelijken
Kruiwagen Fort anti-lekwiel Flex Pro Steel -15%
Favoriet
Vergelijken
Losse bak voor kruiwagen Fort SMB100 -20%
Favoriet
Vergelijken
Steekwagen aluminium Fort TK-250 ALU -18%
Favoriet
Vergelijken
Steekwagen Fort KXL-250 -11%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Wiel cpl. voor kruiwagen Fort SMB100 -16%
Favoriet
Vergelijken

Visser is dé leverancier van kruiwagens en steekwagens van Altrad Fort. Nederlandse kwaliteit!

 

Altrad Fort kruiwagen SMB 100, dé kruiwagen voor de stratenmaker

Door de jaren heen heeft Fort zich sterk gemaakt voor het verhogen van alle gebruiks- en kwaliteitseisen, met respect voor de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Vernieuwing staat voorop, zowel in techniek als op commercieel vlak, met als doel het aanbieden van de beste producten. Hierdoor heeft Fort een voorsprong op de concurrentie ontwikkeld en een leidende positie verworven onder de Europese kruiwagenfabrikanten.

 

Het paradepaardje van Fort is natuurlijk de kunststof kruiwagen SMB 100. Deze robuuste kruiwagen is al vele jaren de publiekslieveling onder de stratenmaker. Dankzij de gele kleurstelling valt deze kruiwagen altijd op in het straatbeeld.

 

Fort heeft nog meer oplossingen

Hoewel de SMB 100 het topmodel is, maakt Fort nog veel meer producten. Een van hun oplossingen is de PE-160. Een kunststof kruiwagen met een zeer grote inhoud en met een of twee wielen. Hiermee is deze de ideale stalkruiwagen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600