Alumexx: ladders en trappen voor iedereen

Alumexx steigers en ladders | Visser Assen

 

Alumexx is een van de merken kamersteigers, ladders en trappen die wij bij Visser Assen onder andere verkopen. Dit Nederlandse merk is al sinds het jaar 1991 bezig Nederland en ver daarbuiten te veroveren met hun kwaliteitsproducten.

 

Alumexx, een merk klimmaterieel voor semi-professioneel gebruik

Het Nederlandse bedrijf Alumexx is zeer nauw betrokken bij het eveneens in Brabant gevestigde ASC. Sterker nog: de twee bedrijven zitten zelfs naast elkaar. Maar waar het merk ASC hun pijlen vooral heeft gericht op de professionele eindgebruiker, richt het merk Alumexx zich met name op de gebruiker daar net onder.

 

De trappen en kamersteigers van Alumexx zijn dan ook meer geschikt voor de semi-professionele eindgebruiker. Met hun kwalitatief zeer hoogwaardige producten hebben ze een gat in de markt gevonden. Niet voor niets zijn de producten van Alumexx op steeds meer plaatsen in Nederland, België en ver daarbuiten terug te vinden.

Weergegeven:
Sorteer op:
Allround trap en steiger -23%
Favoriet
Vergelijken
Opbouwpakket kamersteiger Alumexx Eco-line B -26%
Favoriet
Vergelijken
Vouwsteiger Alumexx Quicky -25%
Favoriet
Vergelijken
Kamersteiger Alumexx Eco-line A -18%
Favoriet
Vergelijken
Opbouwpakket kamersteiger Alumexx Eco-line D -12%
Favoriet
Vergelijken
Opbouwpakket kamersteiger Alumexx Eco-line C -22%
Favoriet
Vergelijken
Kamersteiger Alumexx Eco-line 380 cm | A + B -15%
Favoriet
Vergelijken
Kamersteiger Alumexx Eco-line 580 cm | A + B + C -21%
Favoriet
Vergelijken
Kamersteiger Alumexx Eco-line 780 cm | A + B + C + D -21%
Favoriet
Vergelijken

Kamersteigers en trappen sinds 2011

Het Brabantse bedrijf Alumexx is een rechtstreekse dochteronderneming van ASC. Alumexx is een vrij jonge historie. Het is namelijk pas in het jaar 2011 opgericht om kwaliteitsproducten aan te bieden via het internet. En met succes, want Visser Assen heeft al vele honderden trappen en kamersteigers van Alumexx aan de man (en vrouw) weten te brengen.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600