HEMELVAART
In verband met Hemelvaart worden bestellingen geplaatst na dinsdag 24 mei 12.00 uur vanaf maandag 30 mei verzonden en zijn wij 26 en 27 mei gesloten.

Alles over de Robufix Laserklem

Geschreven door Roan 30-03-2022 0 Reacties Alles over meetaccessoires,

Als totaalleverancier van de bouw- en infrasector is Visser Assen al vele tientallen jaren een betrouwbare partner als het gaat om meetinstrumenten. Niet alleen de kwaliteit van de lasers zijn top, ook de meetaccessoires zoals de Robufix laserklem zijn uitermate goed. In dit blogartikel vertellen we je alles over deze laserklem.

 

 

Wat is een Robufix laserklem?

De Robufix laserklem is speciaal ontwikkeld voor het besparen van ruimte voor je bouw of afschotlaser. Deze felgele klem is voorzien van 3 krachtige magneten waardoor de Robufix een draagkracht heeft van maar liefst 30 kilo. De lasers zijn gemakkelijk en verantwoord op de laserklem te koppelen. De klem is zelf erg licht van gewicht. Met een gewicht van 1.94 kilogram is hij makkelijk verplaatsbaar. Het is een relatief klein en compacte klem, dit zorgt ervoor dat hij makkelijk te vervoeren is.

De Robufix zorgt ervoor dat het een stuk gemakkelijker wordt om je lasers te installeren op een lastige plek. Dankzij de felle gele kleur valt hij ook goed op, dat is wel zo handig als je even was vergeten waar je hem had opgehangen.

 

Waar gebruik je de Robufix laserklem?

De klem van Robufix is multifunctioneel in gebruik voor zowel binnen als buiten. Deze laserklem kan namelijk op enorm veel verschillende metalen oppervlakken worden geplaatst dankzij zijn goedwerkende magneten.

Voor het gebruik binnen is de Robufix enorm handig. Voor het plaatsen in kleine ruimtes is het namelijk ideaal. De klem hoeft alleen maar op een metalen oppervlak geplaatst te worden, dit kan dus binnen ook een kozijn wezen.

 

De Robufix klem kan ook buiten gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een roterende bouwlaser of afschotlaser. Het kan in deze situaties soms beter uitkomen om de laser aan een klem vast te maken, dan op een statief te zetten.

Ook is de klem zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Zolang de laserklem maar aan een goed hechtend metaal vastzit, dan kan die in alle verschillende posities worden vastgeklikt.
 

Waarop kan de laserklem worden geplaatst?

De klem is erg gebruiksvriendelijk door zijn compacte vorm en lichte gewicht. Daarnaast is de klem op menig verschillende metalen vast te klikken. Alle metalen oppervlakken hebben we voor jou hieronder opgesomd:

De bovengenoemde oppervlakken komen veel voor op en rond de bouwplaats. Dit maakt het ideaal voor het gebruik met alle bouwlasers.

 

 

Optimaal gebruik maken van je ruimte

Met de laserklem kan je nu echt optimaal gebruik maken van de ruimtes die je hebt. Je hoeft niet langer meer in kleine ruimtes een statief neer te zetten wat alleen maar onnodige ruimte inneemt. Doordat de klem op tal van metalen kan worden geplaatst, is het plaatsen in een kleine ruimte niet langer een probleem.

 

Natuurlijk heeft een statief ook zijn voordelen, deze kan namelijk erg gemakkelijk overal buiten geplaatst worden.

Maar de klem heeft als grote voordeel dat het zo enorm makkelijk te verplaatsen in. De ruimtes die hij in beslag neemt zijn erg beperkt, waardoor hij in combinatie met zijn lichte gewicht perfect te vervoeren is.

 

Tot slot; alle voordelen van de Robufix op een rijtje

Zó, als het goed is, weet je nu waar een Robufix laserklem voor is bestemd en wat zijn voordelen zijn. Om alles nog een laatste keer te herhalen, hebben we de belangrijkste punten hieronder voor je opgesomd:

  • Klem voor ál je bouwlasers
  • Binnen en buiten gebruik
  • Op veel verschillende metalen plaatsbaar
  • Biedt extra ruimte (geen statief o.i.d. nodig)
  • Compact en licht in gewicht

 

Als je verder nog vragen hebt over de laserklem, schroom dan niet en bel ons!

 

Bekijk hier de laserklem

                                                                           

Ook interessant
Nikon waterpasinstrumenten

Nikon waterpasinstrumenten

Roan 16-05-2022 0
Als totaalleverancier van de bouw- en infrasector is Visser Assen al vele tientallen jaren een betrouwbare partner als het gaat om meetinstrumenten. V...
Lees meer
Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Ronald 22-04-2022 0
Ben je op zoek naar een nieuwe bouwlaser, dan kun je bij Visser Assen kiezen uit een ruim en uniek assortiment aan Spectra roterende bouwlasers, afsch...
Lees meer
Visser Assen x Hey! Charging

Visser Assen x Hey! Charging

Roan 31-03-2022 0
In een wereld waar we steeds meer rekening houden met het milieu, waar we waarde hechten aan groene energie, blijven de innovaties om CO2-uitstoot te ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600