Professionele Lichtslangen voor de Bouwplaats: Je Weg Verlichten met LED-oriëntatieverlichting

Geschreven door Ronald 25-09-2023 0 Reacties Alles over bouwlampen,Bouwplaatsinrichting,

Wanneer je op een bouwplaats werkt, zijn veiligheid en efficiëntie van het grootste belang. Een van de essentiële aspecten van een veilige bouwomgeving is goede verlichting. Hier komen professionele lichtslangen met energiezuinige LED-lampjes in beeld. In dit blog gaan we dieper in op hoe deze lichtslangen je kunnen helpen bij het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats, inclusief het gebruik van groene LED-lichtslangen voor oriëntatieverlichting.

 

Professionele lichtslangen als oriËntatieverlichting | Visser Assen

 

Visser Assen is al sinds de oprichting in het jaar 1974 nauw betrokken met alle producten die je op of rond de bouwplaats kunt gebruiken. Goede bouwverlichting hoort daar natuurlijk bij. Waren het vroeger nog ouderwetse gloeilampen en halogeenverlichting, vandaag de dag zijn we natuurlijk massaal overgestapt op energiezuinige LED-verlichting. Ook lichtslangen gaan met hun tijd mee. In plaats van stroomvretende gloeilampjes, zijn ze tegenwoordig uitgevoerd met een groot aantal ledjes. In dit blogartikel gaan we wat dieper in op de LED-lichtslangen.

 

LED-lichtslangen bekijken ►

 

Waarom Professionele Lichtslangen op de Bouwplaats?

Een bouwplaats kan 's nachts of bij slechte weersomstandigheden een gevaarlijke plek worden als er niet voldoende verlichting is. Professionele lichtslangen zijn speciaal ontworpen om aan de strenge eisen van bouwomgevingen te voldoen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om professionele lichtslangen op je bouwplaats te gebruiken:

 1. Verbeterde Veiligheid:
  Goede verlichting is cruciaal om valpartijen, struikelen en andere ongelukken te voorkomen. Door de juiste verlichting te bieden, minimaliseer je potentiële gevaren en houd je je werknemers veilig.
 2. Verhoogde Productiviteit:
  Adequate verlichting maakt het mogelijk om 's nachts of bij weinig licht door te werken, wat de productiviteit kan verhogen en projectvertragingen kan verminderen.
 3. Nauwkeurigheid en Kwaliteitscontrole:
  Op een bouwplaats is het belangrijk om werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren. Goede verlichting helpt bij het inspecteren van details en het handhaven van kwaliteitsnormen.
 4. Oriëntatieverlichting:
  Oriëntatieverlichting, zoals groene LED-lichtslangen, kan helpen bij het markeren van specifieke locaties, paden of obstakels op de bouwplaats, wat vooral handig is in het donker.

 

LED-lichtslangen en oriëntatieverlichting | Visser Assen

 

Energiezuinige LED-Lampjes voor Kostenefficiëntie

Energie-efficiëntie is een belangrijke overweging op elke bouwplaats. De professionele lichtslangen die we aanbieden, zijn uitgerust met energiezuinige LED-lampjes. Dit betekent dat je minder energie verbruikt in vergelijking met traditionele verlichtingsmethoden. LED-lampjes gaan ook langer mee, wat betekent dat je minder vaak lampen hoeft te vervangen. Dit vertaalt zich in lagere energiekosten en onderhoudskosten voor je bouwproject.

 

Groene LED-Lichtslangen voor Oriëntatieverlichting

Naast algemene verlichting bieden we ook groene LED-lichtslangen voor oriëntatieverlichting op de bouwplaats. Groen wordt vaak gebruikt voor oriëntatie omdat het zichtbaar is, maar niet verblindend. Deze lichtslangen kunnen worden geplaatst langs looproutes, nooduitgangen, trappenhuizen en andere kritieke locaties om een duidelijk en veilig pad te markeren.

 

Professionele lichtslangen, ook iets voor jouw bouwproject?

Professionele lichtslangen met energiezuinige LED-lampjes zijn een waardevolle aanvulling op elke bouwplaats. Ze verbeteren de veiligheid, verhogen de productiviteit en verminderen energiekosten. Bovendien bieden groene LED-lichtslangen een effectieve optie als het gaat om oriëntatieverlichting zonder verblindend te zijn.

 

Als je op zoek bent naar hoogwaardige professionele lichtslangen voor je bouwproject, bekijk dan ons assortiment. We hebben verschillende lengten en opties beschikbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Investeer in de veiligheid en efficiëntie van je bouwplaats met professionele lichtslangen.

 

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze lichtslangen jouw bouwplaats kunnen verlichten en verbeteren.

 

LED-lichtslangen bekijken ►

Ook interessant
Alles over de afschotlasers van Spectra

Alles over de afschotlasers van Spectra

Ronald 27-06-2024 0
AIC Visser is al meer dan veertig jaar de trotse importeur voor de Benelux van het merk Spectra Precision Laser. Dit Amerikaanse merk is de uitvinder ...
Lees meer
Voorkom stofvorming met een nevelkanon

Voorkom stofvorming met een nevelkanon

Ronald 24-06-2024 0
Een grote hoeveelheid stof in de lucht is slecht voor de omgeving en schadelijk voor zowel het milieu als de volksgezondheid. Fijnstof wordt tegenwoor...
Lees meer
Waarom jaarlijks onderhoud bij AIC Visser een must is

Waarom jaarlijks onderhoud bij AIC Visser een must is

Ronald 20-06-2024 0
De zomervakantie staat weer voor de deur. Nog maar een paar werken hard werken, en het is alweer bouwvak. Hét uitgelezen moment om je meetinstrument b...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600