Breng je bouwlaser(s) in de kerstVAkantie

Geschreven door Ronald 20-11-2023 0 Reacties Alles over bouwlasers,Meetinstrumenten,Visser Assen algemeen,

Geniet zorgeloos van je kerstvakantie terwijl wij je bouwlaser(s) van Spectra onderhouden! Bij Visser Assen, het enige geautoriseerde Spectra Servicecenter in Nederland en de ultieme Spectra-specialist, bieden we een uitstekende service aan tijdens de kerstperiode. Je kunt met een gerust hart genieten van je vakantie, wetende dat je bouwlaser(s) in goede handen zijn.

 

Meetinstrumenten brengen voor service | Visser Assen

 

Tijdens de kerstperiode begrijpen we dat je als professional in de bouwsector je werkzaamheden wilt staken en even een paar weken wilt genieten van je welverdiende rust en het heerlijke samenzijn in de mooiste tijd van het jaar. Echter, we begrijpen ook dat het onderhouden van je bouwlaser van essentieel belang is voor een soepele voortgang van je projecten. Daarom bieden we bij Visser Assen onze exclusieve service aan om je bouwlaser(s) tijdens de kerstvakantie te onderhouden.

 

Meetinstrument(en) aanmelden voor service in de kerstVAkantie ►

 

Als enige geautoriseerde Spectra Servicecenter in Nederland hebben we de expertise en kennis om je Spectra bouwlaser(s) in optimale conditie te houden. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw bouwlaser(s) grondig te controleren en eventuele problemen op te lossen. We beschikken over de nieuwste technische middelen en originele Spectra-onderdelen om ervoor te zorgen dat je bouwlaser(s) weer als nieuw functioneren.

 

Onze service is ontworpen met jouw gemak in gedachten. We halen je bouwlaser(s) kosteloos op bij jouw locatie en brengen ze na het onderhoud weer netjes bij je terug. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gedoe van transport of het regelen van alternatieve oplossingen. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij kunt ontspannen en genieten van je vakantie. En zo weet je zeker dat je kostbare instrument weer een jaartje mee kan en de bouwlaser weer helemaal loepzuiver is.

 

Maar wat als je bouwlaser(s) onderhoud nodig heeft buiten de kerstperiode? Ook daar hebben we een oplossing voor! Je kunt je bouwlaser(s) op elk gewenst moment naar ons Servicecenter sturen voor onderhoud. We staan het hele jaar door voor je klaar om ervoor te zorgen dat je bouwlaser(s) optimaal presteren.

 

Bij Visser Assen geloven we in persoonlijke service en een klantgerichte aanpak. Daarom behandelen we je graag op informele wijze. We begrijpen dat je drukke dagen hebt in de bouwsector en dat je behoefte hebt aan een betrouwbare partner die met je meedenkt.

 

Hoewel ons bedrijf ‘Visser Assen’ heet, houdt dit niet in dat je uitsluitend in Assen terechtkunt met je instrument. Want hoewel onze hoofdvestiging zich in de Drentse hoofdstad bevindt, kun je bovendien terecht in ons servicecentrum in het zuiden van het land. In de Brabantse plaats Veghel staan onze collega’s Harrie en Will iedere dag weer voor je klaar om je bouwlaser van Spectra te onderhouden, te kalibreren en – indien nodig – te repareren.

Visser Assen mag dan wel de trotse importeur van het merk Spectra Precision voor de Benelux zijn, dit houdt natuurlijk niet in dat onze servicemonteurs zich uitsluitend beperken tot de verschillende bouwlasers en andere meetinstrumenten van deze Amerikaanse uitvinder van de bouwlaser. Dankzij hun vele – soms tientallen – jaren ervaring, zijn wij ook in staat bouwlasers van de meest voorkomen merken op het gebied van meetapparatuur te kunnen onderhouden en te kalibreren.

 

Dus, waar wacht je nog op? Vertrouw je Spectra bouwlaser(s) toe aan de enige echte specialisten bij Visser Assen. Ga met een gerust hart genieten van je kerstvakantie, wetende dat je bouwlaser(s) in de beste handen zijn voor onderhoud en reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van een welverdiende vakantie terwijl wij voor je Spectra bouwlaser(s) zorgen!

 

Meetinstrument(en) aanmelden voor service in de kerstVAkantie ►

Ook interessant
Gladheidsbestrijding verplicht?

Gladheidsbestrijding verplicht?

Ronald 27-11-2023 0
De maand december staat inmiddels voor de deur, en dat kan maar één ding betekenen: de winter komt er weer aan! Naast een paar feestdagen, die dit jaa...
Lees meer
Wattsun Dock+ vs. Instagrid ONE Max: een diepgaande vergelijking

Wattsun Dock+ vs. Instagrid ONE Max: een diepgaande vergelijking

Ronald 23-11-2023 0
Beste bouwprofessional, als je op zoek bent naar de ideale draagbare stroomoplossing voor jouw werkzaamheden, ben je waarschijnlijk al wel op de hoogt...
Lees meer
Breng je bouwlaser(s) in de kerstVAkantie

Breng je bouwlaser(s) in de kerstVAkantie

Ronald 20-11-2023 0
Geniet zorgeloos van je kerstvakantie terwijl wij je bouwlaser(s) van Spectra onderhouden! Bij Visser Assen, het enige geautoriseerde Spectra Servicec...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600