De verschillende gereedschappen van Probst

Geschreven door Ronald 28-03-2024 0 Reacties Inframaterieel,Alles over merken en aankoopadvies,

Ben je op zoek naar innovatief handgereedschap voor de bouw- en infrasector? Goed nieuws! AIC Visser is nu de trotse importeur van Probst, het Duitse merk dat de lat legt op het gebied van kleine en grote gereedschappen. Laten we eens duiken in enkele geweldige handgereedschappen van Probst die je werk in de bouwsector een flinke boost kunnen geven.

 

Probst markeerstaaf PM | AIC Visser

 

Als kersverse importeur van Probst, ben je bij AIC Visser aan het juiste adres voor al je hijsklemmen en kleinere handgereedschappen van dit Duitse merk. Het is dan ook de hoogste tijd geworden om de beste handgereedschappen aan je voor te stellen.

 

Alle gereedschappen van Probst bekijken ►

 

Markeerstaaf PaverMarker PM - Slim markeren voor straatstenen

Voor de prijsbewuste klusser heeft Probst de PaverMarker PM ontwikkeld. Deze handige markeerstaven maken het markeren van straatstenen een fluitje van een cent. Elke streep laat een klein restje glasvezel achter, dat goed zichtbaar is, maar niet afgeeft. Snel, efficiënt en geen gedoe met uitvegen.

 

Probst hoekmal MAL | AIC Visser

 

Probst Hoekmal - Sneller en preciezer knippen

Maak kennis met de Probst hoekmal, de perfecte partner voor de markeerstaaf. Leg de mal op de steen die moet worden geknipt, stel het dwarsprofiel in de gewenste hoek en druk de klem tegen de steen. Dankzij deze combinatie werk je vier tot maar liefst zes keer sneller dan zonder deze slimme gereedschappen.

 

Draadboy SB - Voor perfect recht straatwerk

Straat snel en recht met de Draadboy SB. Deze set hoekijzers voorkomt kromme naden die vaak ontstaan bij standaard uitzetdraad. Met de Draadboy plaats je hoekijzers aan beide zijden van de bestrating, bevestig je het draad op de knoppen en kun je langs het draad kaarsrecht straten. Geen gedoe met scheve lijnen meer!

 

Probst FMX Flexmarker | AIC Visser

 

FMK Flexmarker - Creatief uitzetten van terrassen en borders

Voor degenen die dromen van een perfect rond terras of een border met een mooi golfpatroon, heeft Probst de FMK Flexmarker ontwikkeld. Dit uitzetsysteem met glasfiber stangen biedt ongekende flexibiliteit. Buig de stangen in alle denkbare vormen en leg moeiteloos cirkelvormige terrassen aan.

 

Safeflex SF - Innovatieve zaagsteun voor nauwkeurig zagen

De nieuwste toevoeging aan het Probst assortiment is de Safeflex SF. Deze zaagsteun maakt het zagen van stenen, banden en tegels eenvoudiger en veiliger. Klem eenvoudig de trottoirband of tegel in de zaagsteun voor stabiel en veilig zagen. Het ontwerp zorgt voor comfortabel werken en minimaliseert vermoeidheid.

 

Probst Safeflex SF zaagsteun | AIC Visser
Zaagsteun Safeflex van Probst in actie
 

 

Grillig gevormde klinkers verwijderen met de Probst SZH klinkertrekker

Omdat AIC Visser nog maar kort geleden het importeurschap van Probst heeft verworven, is ons online assortiment handgereedschappen van deze Duitse innovator nog altijd groeiende. De nieuwste toevoeging aan ons aanbod Probst-handgeereedschappen is de Probst SZH. Deze afkorting staat voor 'Stienziehhammer', wat in de Nederlandse taal zoveel betekent als 'steentrekhamer'. De Probst SZH is dan ook een steentrekker die zijn gelijke niet kent.

 

Steentrekker Probst SZH | AIC Visser
De Probst SZH stenentrekker in actie

 

De SZH van Probst is een klinkertrekker die speciaal is ontwikkeld om vastzittende klinkers met een bijzondere vormgeving uit de bestaande bestrating te verwijderen. Zelfs de beruchte H-klinkers vormen dankzij deze klinkeruithaler niet langer een obstakel meer. Met de Probst SZH verwijder je een klinker in slechts drie stappen:

  1. Boor het te vervangen blok in het midden met een boor ø 5 mm
  2. Draai de meegeleverde betonschroef in de klinker totdat er 10-15 mm tussen de schroefkop en de klinker zit
  3. Schuif de bek van de SZH Steentrekker over de kop van de betonschroef en trek aan beide handvatten om de klinker omhoog te brengen. Vaak schiet de steen al na een paar slagen los

 

 

Met Probst handgereedschappen maak je jouw bouwprojecten niet alleen efficiënter, maar ook plezieriger. Kies voor innovatie, kies voor Probst!

 

Alle gereedschappen van Probst bekijken ►

Ook interessant
Randbeveiliging van SafetyRespect, een veilige keuze!

Randbeveiliging van SafetyRespect, een veilige keuze!

Ronald 11-04-2024 0
In de wereld van de bouw is veiligheid geen luxe, maar een absolute prioriteit. Met de opkomst van hoogbouwprojecten en complexe bouwlocaties is het w...
Lees meer
Alles wat je moet weten over randbeveiliging en valbeveiliging

Alles wat je moet weten over randbeveiliging en valbeveiliging

Ronald 04-04-2024 0
Het werken op hoogte brengt natuurlijk altijd gevaren met zich mee. Want als je naar beneden valt, kun je je lelijk verwonden. Het kan zelfs de dood t...
Lees meer
Kanaallift van GUIL, hoe en wanneer gebruik je deze?

Kanaallift van GUIL, hoe en wanneer gebruik je deze?

Ronald 29-03-2024 0
AIC Visser loopt al sinds de oprichting voorop wanneer het gaat om producten die het zware werk op de bouwplaats zo aangenaam mogelijk weten te maken....
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600