Visser Assen nu Premium Dealer Milwaukee

Geschreven door Ronald 29-05-2020 0 Reacties

Visser Assen is blij verheugd met ingang van het jaar 2020 Milwaukee Premium Dealer te zijn. Dit houdt onder meer in dat wij alle machines uit de MX FUEL-lijn snel uit voorraad kunnen leveren.

 

Milwaukee MX FUEL is helemaal klaar voor de toekomst

Met een product uit de MX FUEL-lijn van Milwaukee ben je direct klaar voor het derde decennium van de 21ste eeuw. Het unieke is dat deze Amerikaanse topfabrikant van professioneel elektrisch gereedschap een tweetal buitengewoon sterke accu's heeft ontwikkeld. In combinatie met de koolborstelloze Powerstate-elektromotoren van de MXF-machines is de machine in kwestie zo sterk, dat ze een vergelijkbare machine met een benzinemotor moeiteloos kunnen vervangen. En dat zonder dat je concessies hoeft te doen.

 

Visser Assen Premium Milwaukee Dealer

 

Waarschijnlijk het meest innoverende product van Milwaukee is de MXF-COS350, 's werelds eerste bandenzaag op accu met een bladdiameter van maar liefst Ø 350 mm. Precies, de meest gekozen diameter onder de doorslijpers. Aangedreven door de gratis meegeleverde 6.0 Ah sterke accu kun je met deze bandenzaag zeker twintig banden doorslijpen. En is de accu eenmaal leeg, dan is deze dankzij de eveneens gratis meegeleverde snellader in slechts anderhalf uur weer helemaal opgeladen.

 

Een van de andere veelbelovende MX FUEL-machines van Milwaukee is hun sloophamer, de MXF-DH2528H-601. Deze drilboor wordt eveneens gevoed door de 6.0 Ah sterke accu, goed voor het maken van een sleuf van 12 meter lang en 30 cm breed, bij een diepte van 20 cm. Beide machines zijn dan ook een volwaardig vervanger voor hun verwante machines die worden aangedreven door een benzinemotor. Hiermee is MX FUEL geheel klaar voor de toekomst. Want omdat er geen sprake is van schadelijke uitlaatgassen, kun je ondanks het stikstofprobleem gewoon blijven doorwerken. Bovendien kun je zelfs in nauwe geulen en inpandig aan het werk, zonder last te krijgen van ademhalingsklachten en hoofdpijn.

 

 

Milwaukee MX FUEL-machines met lichtere accu

Naast de echt zware apparaten met een 6.0 Ah sterke accu, heeft Milwaukee ook nog een aantal lichtere machines ontwikkeld. Dit zijn de MXF-machines met een 3.0 Ah sterke accu onder de kap. Een van deze nieuwe machines is de MXF-DCD150-302C van Milwaukee. Dit is een uiterst krachtige diamantboormachine. Dit is dus een geheel snoerloze diamantkernboormachine die in staat is om gaten te boren met een diameter van meer dan 150 mm, dwars door gewapend beton. Een behoorlijk verbluffende prestatie dus.

 

De tweede machine die kan worden gevoed door de MXF-CP203, de 3.0 Ah sterke accu, is een machine die speciaal is ontworpen om verstoppingen in het riool op te lossen. De MXF-LSDP-301 van Milwaukee werkt eveneens geheel draadloos. Handig aan deze machine is dat de accu bovendien het onderstel met rupsbanden onder deze machine kan aandrijven. Zo kun je heel gemakkelijk de trap omhoog nemen met deze rioolontstopper.

 

Visser Assen als Milwaukee Premium Dealer: de voordelen

Dat Visser Assen vanaf heden tot de selecte groep Premium Dealers van Milwaukee behoort, levert uiteraard vele voordelen op. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Zo zijn wij hét aanspreekpunt om een vrijblijvende demonstratie van de MX-FUEL-machines te verzorgen. Op locatie naar keuze van de klant, omdat alle omstandigheden waar dan ook net even anders kunnen zijn. En als Premium Dealer hebben wij een zeer ruime voorraad van de machines en hun accessoires uit de MXF-collectie van Milwaukee. Dit houdt in dat je machine in principe al de volgende werkdag bij jou op locatie kan zijn.

En natuurlijk hebben onze medewerkers alle kennis in huis om jou van goed en gedegen advies te voorzien. Bel de VA-vertegenwoordiger in jouw regio, en deze kan je alles vertellen over de nieuwste MX FUEL-machines. En dat niet alleen, als Milwaukee Premium Dealer is het bovendien mogelijk verlengde garantie aan te bieden.

 

Stap ook in de toekomst met een elektrische machine op accu uit de MX FUEL-lijn van Milwaukee. Bekijk snel alle machines op de actiepagina!

 

MX FUEL-machines Milwaukee bekijken ►

Ook interessant
Stenen zagen of knippen?

Stenen zagen of knippen?

Ronald 15-12-2017 0
  Om stenen, tegels of banden op maat te maken, kun je deze knippen of zagen. Echte vaklui kappen deze zelfs af met een straathamer, maar deze meth...
Lees meer
Dompelpompen: alles wat je moet weten

Dompelpompen: alles wat je moet weten

Ronald 08-12-2017 0
  Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met de klokpompen van Proril. Wil je een dompelpomp kopen en heb je hulp nodig bij het kiezen? Lees dan ...
Lees meer
Hoe monteer je een stortkoker?

Hoe monteer je een stortkoker?

Ronald 10-04-2017 0
  Heb je zojuist een stortkoker aangeschaft of ben je van plan eentje te kopen en wil je graag weten hoe je deze monteert? Lees dan uitvoerig deze ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600