Onze belangrijkste bouwhekrekken op een rij

Geschreven door Ronald 21-02-2024 0 Reacties Alles over bouwhekken,Bouwplaatsinrichting,Alles over opslagmaterieel,

Leuk natuurlijk, al die bouwhekken. Maar als je ze even niet gebruikt, zijn ze vaak letterlijk een sta-in-de-weg. Zijn er misschien handige manieren om gebruikte bouwhekken op te slaan en te transporteren? Jazeker zijn die er. In dit blogartikel vind je de interessantste transportbokken voor bouwhekken op een rij.

 

Transportbok voor bouwhekken | AIC Visser

 

Op de bouwplaats kun je er natuurlijk niet omheen: bouwhekken. Zolang ze om het terrein staan, heb je er geen last van. Maar zodra de bouw is afgelopen, zul je de gebruikte bouwhekken natuurlijk moeten vervoeren en waarschijnlijk ook opslaan. Gelukkig kun je bij de AIC Visser Groep terecht voor een uitgebreid aanbod aan bouwhekrekken, om zo gemakkelijk je hekken te kunnen vervoeren en op te slaan. In dit blogartikel nemen we je mee naar onze belangrijkste transport- en opslagbokken voor bouwhekken.

 

Bouwhekrekken bekijken ►

 

Transportbok voor bouwhekken: de simpelste oplossing

Wanneer je voldoende buitenterrein tot je beschikking hebt, maar je wilt niet al te veel besteden aan een opslag- en transportmiddel voor bouwhekken, dan is een transportbok voor bouwhekken een slimme zet. Deze speciale transportbokken zijn te bestellen in een kunststof uitvoering of een uitvoering die is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. In beide uitvoeringen kun je tot maar liefst 28 bouwhekken per stuk rechtop in transporteren en opslaan. Met behulp van een of twee spanbanden bevestig je al die bouwhekken aan het blok en blijven ze keurig op hun plek staan.

 

Bouwhekken lossen of transporteren met behulp van een kraan

Wil je een groot aantal bouwhekken niet alleen met een heftruck kunnen verplaatsen, maar ook met behulp van een kraan kunnen lossen? Dan is een van de andere gegalvaniseerd stalen transportbokken een goede oplossing. Zo kunnen wij je een transportbok leveren waar je aan beide kanten tot maar liefst twaalf bouwhekken rechtop kunt plaatsen. Dankzij de gemonteerde kettingen blijven de in totaal 24 bouwhekken keurig op hun plek, waarna je deze hekken met behulp van een kraan of heftruck kunt verplaatsen.

 

Bouwhekrek liggend model | AIC Visser
 

 

Bouwhekrek om bouwhekken liggend op te slaan of te vervoeren

Naast deze bouwhekrekken voor verticaal transport hebben we ook nog een transportbok voor het horizontaal opslaan van maximaal 25 bouwhekken. Dit opslagrek is op de hoeken uitgevoerd met 4 rongen. Bovendien is dit bouwhekrek uitgevoerd met zowel heftruckkokers als hijsogen. Zo kun je dit stapelrek voor bouwhekken gemakkelijk met zowel een heftruck als een kraan verplaatsen over je opslagterrein.

 

Bouwhek combipallets: alles bij de hand in één handig opslagrek

Het neusje van de zalm onder de bouwhekrekken zijn de zogenoemde combipallets. Deze transportbokken voor bouwhekken bieden niet alleen opslag aan je bouwhekken, ook kun je er bouwhekvoeten en bouwhekklemmen in kwijt. Zo kun je dus in één keer tot maar liefst dertig hekken met klem en voet op de plaats van bestemming lossen.

 

Het topmodel onder de combipallet is de combipallet model HD, die naast 28 bouwhekken plaats biedt aan 32 bouwhekvoeten en klemmen plus 12 bouwhekschoren met pen.

 

 

Bouwhekken transporteren en opslaan was nog nooit zo eenvoudig

Je ziet het: wanneer je bouwhekken op wilt slaan of van A naar B wilt vervoeren, dan bieden wij je bij AIC Visser de keuze uit een grote verscheidenheid aan transportbokken voor bouwhekken. Wanneer je gewoon een goedkope oplossing zoekt, dan is een simpel blok van kunststof of gegalvaniseerd staal waarschijnlijk de beste oplossing. Maar wanneer geld bij jou geen rol van betekenis speelt, dan kun je wellicht het beste uit de voeten met een combipallet.

 

Kom je er ondanks dit blogartikel en de video nog niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de AIC Visser Groep. Onze medewerkers staan te allen tijde voor je klaar om je te adviseren welke transportbok het beste aansluit op je wensen.

 

Bouwhekrekken bekijken ►

Ook interessant
Alles over de afschotlasers van Spectra

Alles over de afschotlasers van Spectra

Ronald 27-06-2024 0
AIC Visser is al meer dan veertig jaar de trotse importeur voor de Benelux van het merk Spectra Precision Laser. Dit Amerikaanse merk is de uitvinder ...
Lees meer
Voorkom stofvorming met een nevelkanon

Voorkom stofvorming met een nevelkanon

Ronald 24-06-2024 0
Een grote hoeveelheid stof in de lucht is slecht voor de omgeving en schadelijk voor zowel het milieu als de volksgezondheid. Fijnstof wordt tegenwoor...
Lees meer
Waarom jaarlijks onderhoud bij AIC Visser een must is

Waarom jaarlijks onderhoud bij AIC Visser een must is

Ronald 20-06-2024 0
De zomervakantie staat weer voor de deur. Nog maar een paar werken hard werken, en het is alweer bouwvak. Hét uitgelezen moment om je meetinstrument b...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600