HEMELVAART
In verband met Hemelvaart worden bestellingen geplaatst na dinsdag 24 mei 12.00 uur vanaf maandag 30 mei verzonden en zijn wij 26 en 27 mei gesloten.

Visser Assen x Hey! Charging

Geschreven door Roan 31-03-2022 0 Reacties Alles over tijdelijke stroomvoorziening,Visser Assen algemeen,Alles over emissievrije oplossingen,

In een wereld waar we steeds meer rekening houden met het milieu, waar we waarde hechten aan groene energie, blijven de innovaties om CO2-uitstoot te verminderen volop in ontwikkeling. Wij als Visser Assen hechten daar ook veel waarde aan en wij zijn dan ook constant in ontwikkeling om niet alleen onszelf, maar ook onze klanten deze groenere opties te kunnen bieden. Om die reden hebben wij een speciale samenwerking weten op te zetten met Hey! Charging.  

 

Banner Hey Field laadpaal Bouw en Infra

 

Samen voor duurzaamheid met Hey! Charging  

Hey! Charging is een club met een duurzame missie. ‘Nooit te klein om een groot verschil te maken voor een betere wereld’ is dan ook hun credo. Uiteraard produceren zij hun producten dan ook duurzaam. Wellicht heb je al eens van Hey! Gehoord. Zij zijn namelijk een premium merk in de wereld van laadpalen voor elektrische auto’s. Sinds enkele jaren bestormen zij de markt met hun HEY! One en de HEY! Field en weten zich daar goed mee te onderscheiden. 

 

HEY! Charging werkt uitsluitend met duurzame producten en materialen. Zelfs het hout voor de HEY! One komt uit duurzame bossen. Daarnaast is ook de productie van de producten uitgevoerd door machines die worden opgewekt met groene stroom.  

  

Continue Innovatie bij Visser Assen 

Visser Assen is al sinds 1974 dé voorloper als het gaat om oplossingen voor de bouw en infra. Daarom blijven we tot op de dag van vandaag innovatief als het gaat om nieuwe duurzame producten. In samenwerking met HEY! Charging hebben we twee nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd, de VA x HEY! Field en de VA HEY! Field met laadpas.  

 

In een wereld waar we steeds meer te maken hebben met duurzaamheid, hebben wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om daar een steentje aan bij te dragen. We willen dat de volgende generatie ook nog net zo kan genieten van de wereld als dat wij nu doen. Daarom nemen wij als Visser Assen onze verantwoordelijkheid en proberen daar zoveel mogelijk aan bij te dragen. 

  

Elektrische laadpaal mobiel: één of meerdere laadpunten 

Deze compacte en mobiele laadpaal is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De meest eenvoudige uitvoering heeft een aansluiting voor één voertuig. Als deze is aangesloten op krachtstroom, heeft deze een vermogen van 22 kW. 

 

De iets geavanceerdere uitvoering heeft aansluitingen voor twee voertuigen. Deze kan uitsluitend worden aangesloten op drie fasen, en weet twee auto’s op te laden met een vermogen van 22 kW. Het absolute topmodel heeft maar liefst vier aansluitingen, deze hebben elk een vermogen van 22 kW. Hiermee kunnen dus met één laadpaal wel vier auto’s tegelijk worden opgeladen, en dat op je eigen bouwplaats. 

 

De laadpalen die je bij Visser Assen kunt bestellen, zijn standaard te leveren in drie verschillende kleuren: oranje wit en zwart. Wil je een andere kleur die beter bij je jou of je bedrijf past? Dat kan zeker, bestel je elektrische laadpaal in iedere gewenste RAL-kleur. Neem hiervoor contact met ons op! 

  

Elektrische laadpaal gemakkelijk te plaatsen 

Deze mobiele laadpaal is in een handomdraai te plaatsen op je bouwterrein. Met een gewicht van slechts 90 kg is de laadpaal door twee personen gemakkelijk te plaatsen. De stekker van de krachtstroomkabel moet in een contactdoos met 400 volt worden geplaatst. Hierna is je laadpaal al helemaal klaar voor gebruik. 

  

Laadpaal met laadpas 

Dit model elektrische laadpaal is de geavanceerde uitvoering. Er zit een laadpasfunctie bij waardoor je eenvoudig kunt betalen. Deze extra functie houdt in dat alle mensen met een laadpas gebruik zouden kunnen maken van dit laadpunt. Dit is erg handig, want op deze manier kunnen laadsessies automatisch achteraf worden verrekend. 

 

Wil je echter dat alle mensen gebruik kunnen maken van de laadpaal? Dan is de VA x HEY! Field zonder laadpasfunctie wellicht een betere optie voor jouw bedrijf. 

  

Visser Assen exclusief dealer laadpaal voor op de bouwplaats 

Ben je op zoek naar een mobiele laadoplossing voor op de bouwplaats? Dan ben je bij Visser Assen dus op de aangewezen plek! Wij zijn namelijk exclusief dealer geworden van de VA x HEY! Field mobiele laadpaal voor op de bouwplaats en bij infra-projecten. Werk ook mee aan een groene toekomst, en informeer naar de mogelijkheden die Visser Assen je kan bieden. Niet alleen voor een mobiele laadoplossing, maar ook voor andere emissievrije oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. 

 

Bekijk hier de elektrische laadpaal ►

Ook interessant
Nikon waterpasinstrumenten

Nikon waterpasinstrumenten

Roan 16-05-2022 0
Als totaalleverancier van de bouw- en infrasector is Visser Assen al vele tientallen jaren een betrouwbare partner als het gaat om meetinstrumenten. V...
Lees meer
Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Ronald 22-04-2022 0
Ben je op zoek naar een nieuwe bouwlaser, dan kun je bij Visser Assen kiezen uit een ruim en uniek assortiment aan Spectra roterende bouwlasers, afsch...
Lees meer
Visser Assen x Hey! Charging

Visser Assen x Hey! Charging

Roan 31-03-2022 0
In een wereld waar we steeds meer rekening houden met het milieu, waar we waarde hechten aan groene energie, blijven de innovaties om CO2-uitstoot te ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600