Een comfortabele werkomgeving: De ideale inrichting voor schaftwagens

Geschreven door Ronald 18-01-2024 0 Reacties Bouwplaatsinrichting,Alles over schaftketen,

Een schaftkeet is niet zomaar een plek om te eten en pauze te nemen; het is namelijk het sociale hart van de bouwplaats! Hier komen teams samen, worden de nieuwste belevenissen en ervaringen gedeeld en wordt een kaartje gelegd voor je aan het werk gaat. Wij van de AIC Visser Groep begrijpen dat de inrichting van deze ruimte van groot belang is. Laten we eens dieper ingaan op de diverse opties die wij aanbieden om jouw schaftkeet te transformeren tot een comfortabele, functionele en gezellige werkplek.

 

De ideale inrichting voor je schaftkeet | Visser Assen

 

Visser Assen houdt zich al sinds de oprichting in het jaar 1974 bezig met alles voor op en rond de bouwplaats. En zo doet ook AIC uit Harderwijk dit al vele tientallen jaren natuurlijk. Wellicht een ondergeschoven kindje op de bouw is de schaftkeet. Toch is dit juist een zeer belangrijk onderdeel, want waar kun je anders droog zitten in ons regenachtige klimaat? Daarom lees je in dit blogartikel alles over de inrichting van de bouwkeet. En dan gaat het deze keer om wat anders dan Miss July '89 aan de wand van de keet.

 

Schaftwagens en hun opties bekijken ►

 

Schaftkeet inrichten: zit er lekker warmpjes bij

Wanneer je besluit een schaftwagen aan te schaffen, dan heb je de keuze uit een grote verscheidenheid aan opties en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het meubilair in de schaftkeet. Wanneer je hebt besloten dat je bij ons een pipowagen van Brouwer wilt kopen, dan kun je kiezen uit een standaard tafel met zes, acht of maar liefst tien stoelen. Dit is uiteraard afhankelijk van de lengte van de te bestellen schaftkeet. 

 

Standaard zijn de tafels en stoelen losse onderdelen. Deze kunnen dus vrijuit bewegen en zijn dus gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal wanneer het bijvoorbeeld wel een keer mooi weer is buiten, want zo kun je snel een paar stoelen voor de keet zetten om heerlijk van de zon te genieten. Heb je liever vaste banken en dito tafel, dan is dit eveneens mogelijk. Bovendien kun je er nog optioneel zittingen en rugleuningen van skaileer bij bestellen.

 

Keukenblok in de keet met verschillende opties

Niet alleen als het op comfortabel schaften aankomt zit je goed bij Visser Assen, ook wat betreft keukenvoorzieningen valt het een en ander te kiezen. In de wat langere schaftwagens van Brouwer – met een minimale lengte van 4 meter – kun je kiezen voor een standaard keukenblok met een breedte van 100 cm en een diepte van 55 cm. Dit keukenblok heeft twee deuren, een schuifla en een gootsteen. Voor de watervoorziening wordt standaard een jerrycan met een inhoud van 10 liter meegeleverd.

 

Heb je liever een wat grotere keuken? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Niet dat je een bouwkeet nu kunt gaan uitrusten met een luxe kookeiland, maar een of twee bovenkasten van 500 bij 500 mm kun je natuurlijk wél bij ons bestellen.

 

Keukenblok in je schaftkeet | Visser Assen
 

Wil je je keuken helemaal luxueus inrichten? Dat kan natuurlijk allemaal! Want zo kun je namelijk gewoon een kleine koelkast in je schaftkeet zetten. Het is mogelijk om direct bij bestelling je schaftwagen compleet met koelkast af te leveren, maar ook een speciale koelkast van het merk Inventum online bestellen bij AIC is natuurlijk mogelijk. Bovendien kun je bij onze vestiging in Harderwijk terecht voor verschillende waterkokers, magnetrons en koffiezetapparaten van het professionele topmerk Bravilor om in de keuken neer te zetten.

 

Lekker warm met een goede convectorkachel

In een bouwkeet kun je niet alleen droog zitten schaften, het moet je tijdens de koude dagen ook een beetje warmte kunnen geven. En dat kan gelukkig ook. Want zo kun je er natuurlijk een speciale convectorkachel bij bestellen. Een convectorkachel valt op door zijn bijzonder platte vormgeving. Zo neemt deze kachel maar betrekkelijk weinig ruimte in beslag, maar zit je er toch lekker warmpjes bij.

 

Energievoorziening in je schaftwagen

De basis van een goed functionerende schaftkeet begint bij betrouwbare stroomvoorziening. Onze ruime aanbod omvat dan ook enkele krachtige aggregaten die in een mum van tijd voor de nodige elektriciteit zorgen. Voor een meer milieuvriendelijke benadering bieden wij Wattsun-modules aan, inclusief de optie voor zonnepanelen. Of je nu op een afgelegen locatie werkt of de voorkeur geeft aan duurzame energie, wij hebben de ideale oplossing. Uniek is natuurlijk onze ECO-keet, een bouwkeet die geheel zelfvoorzienend is, met eigen zonnepanelen op het dak en een grote batterij.

 

ECO-keet Off Grid | Visser Assen
 

 

Er zit muziek in je schaftkeet

Niets bevordert de teamgeest zo goed als de juiste muziek. Ons assortiment bouwradio's en bluetooth-speakers voorziet in de behoeften van elk team. Van bedrade modellen tot draadloze opties met interne accu's, je kunt altijd genieten van je favoriete muziek tijdens het werk. Of je nu naar Spotify luistert of naar je favoriete piratenzender, alles behoort tot de mogelijkheden!

 

Veiligheid in de bouwkeet

Een veilige werkomgeving is essentieel. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan BHV-producten. Onze verbanddozen zijn goedgekeurd en uitgebreid voorzien, en onze brandblussers staan paraat voor onvoorziene situaties. Voor extra veiligheid hebben we oogdouches, branddekens en zelfs AED's in ons assortiment opgenomen. Deze kunnen allemaal een plekje vinden in je schaftkeet.

 


Een kort filmpje met interieurinspiratie

 

Alles voor je schaftwagen online te bestellen

Zo, als het goed is, weet je nu alles over de inrichting van je schaftkeet. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw schaftkeet kunnen inrichten volgens jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om stroomvoorziening, comfortabele meubels of veiligheidsuitrusting, de AIC Visser Groep staat voor je klaar!

 

Schaftwagens en hun opties bekijken ►

Ook interessant
Onze belangrijkste bouwhekrekken op een rij

Onze belangrijkste bouwhekrekken op een rij

Ronald 21-02-2024 0
Leuk natuurlijk, al die bouwhekken. Maar als je ze even niet gebruikt, zijn ze vaak letterlijk een sta-in-de-weg. Zijn er misschien handige manieren o...
Lees meer
Het beste bouwhek voor jouw project

Het beste bouwhek voor jouw project

Ronald 15-02-2024 0
Visser Assen is inmiddels alweer 50 jaar actief op het gebied van bouwplaatsinrichting. En een van de belangrijkste onderdelen op de bouwplaats is een...
Lees meer
Dranghekken en lage hekken, wanneer gebruik je deze?

Dranghekken en lage hekken, wanneer gebruik je deze?

Ronald 08-02-2024 0
De AIC Visser Groep – voorheen bekend als Visser Assen – houdt zich al sinds de oprichting in het jaar 1974 bezig met alles voor op en rond de bouwpla...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600