Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing

Geschreven door Ronald 04-09-2023 0 Reacties Alles over bouwlampen,Bouwplaatsinrichting,

In dit blogartikel gaan we het hebben over een ware krachtpatser in de wereld van verlichting – de telescopische lichtmast van Visser Assen. Deze veelzijdige mast kan traploos worden uitgeschoven van 3 tot maar liefst 10,5 meter en biedt hiermee een grote verscheidenheid aan verlichtingsmogelijkheden voor verschillende toepassingen. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken, voordelen en de beschikbare opties voor deze indrukwekkende lichtmast.

 

Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing | Visser Assen

 

Dat Visser Assen dé partner is als het gaat om bouwplaatsinrichting, wordt je al snel duidelijk wanneer je een blik werpt op ons ruime assortiment aan mobiele lichtmasten. Wij bieden je de keuze uit verschillende verlichtingsoplossingen, helemaal toegespitst op de wensen en behoeften van de klant.

 

Telescopische lichtmast bekijken ►

 

De Telescopische Lichtmast van Visser Assen: Kenmerken en Voordelen

 

De telescopische lichtmast van Visser Assen is ontworpen met het oog op duurzaamheid, flexibiliteit en prestaties. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen die deze mast tot een favoriet maken in verschillende industrieën:

 

 • Verstelbare Hoogte:
  De mogelijkheid om de mast te verlengen van 3 tot 10,5 meter maakt het een perfecte keuze voor zowel kleine als grote verlichtingsprojecten. Of het nu gaat om een bouwplaats, evenement of noodsituatie, deze mast past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

 

 • Robuust en Solide:
  Met een nog te verzwaren voet van bijna twee bij twee meter (197 x 197 cm, om precies te zijn) is deze lichtmast bestand tegen zware weersomstandigheden en biedt hij stabiliteit, zelfs in uitdagende omgevingen. Dit maakt hem ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, waar ruw terrein een veelvoorkomend verschijnsel is. Het is hierbij wel belangrijk dat je deze voet met een ballast van minimaal één metrische ton verzwaart.

 

 • Energiezuinige LED-verlichting:
  Klanten kunnen kiezen tussen twee LED-lampopties – twee LED-bouwlampen van 200 watt of twee LED-lampen van maar liefst 300 watt. LED-verlichting is niet alleen energiezuinig, maar biedt ook een helder en consistent licht, wat essentieel is voor een efficiënte verlichting. Bovendien staan LED-bouwlampen bekend om hun uitzonderlijk lange levensduur.

 

 • Eigen bouwlampen eveneens mogelijk:
  Heb je zelf nog een paar bouwlampen die je wilt gaan gebruiken? Dan kun je onze mobiele lichtmast natuurlijk ook zonder lampen bestellen.

 

 • Gemakkelijke Installatie en Bediening:
  De telescopische lichtmast van Visser Assen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde procedures. Bovendien is de bediening intuïtief, waardoor het een perfecte keuze is voor zowel professionals als beginners. De telescopische lichtmast is uitgerust met een zware lier, waarmee je de telescopische mast gemakkelijk in en uit kan schuiven.

 

 • Veelzijdige Toepassingen:
  Of het nu gaat om bouw- en constructieprojecten, noodverlichting tijdens noodsituaties, evenementen in de buitenlucht, of zelfs het verlichten van sportvelden, deze telescopische lichtmast kan het allemaal aan. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanwinst voor elke verlichtingsbehoefte.

 

Mobiele lichtmast telescopisch biedt jou de keuze

Onze telescopische lichtmast is te bestellen met verschillende opties op het gebied van verlichting. Zo kun je onze telescopische lichtmast helemaal aanpassen aan jouw wensen.

 

 1. Zonder Lampen:

Voor klanten die hun eigen verlichtingssysteem willen integreren, is er de optie om de telescopische lichtmast zonder lampen te bestellen. Dit geeft maximale flexibiliteit en stelt jou als klant in staat om het type en vermogen van de lampen te kiezen dat het beste bij je behoeften past.

 

 1. Met twee LED-lampen van 200 watt:

Deze optie is ideaal voor situaties waar een heldere en energiezuinige lichtbron vereist is. Met twee LED-lampen van 200 watt biedt deze configuratie een uitstekende verlichting over een groot gebied.

 

 1. Met twee LED-lampen van 300 watt:

Voor toepassingen die een nog krachtigere lichtbron vereisen, zijn er de LED-lampen van 300 watt. Dit is perfect voor grotere bouwplaatsen, sportevenementen of andere situaties waar een intensere verlichting gewenst is.

 

Telescopische Lichtmast, ook iets voor jou?

De telescopische lichtmast van Visser Assen is zonder twijfel een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor verschillende verlichtingsbehoeften. Met zijn verstelbare hoogte, robuuste constructie en energiezuinige LED-lampen is deze mast klaar om elke uitdaging aan te gaan.

 

Of je nu een bouwprofessional, evenementenorganisator of hulpverlener bent, de telescopische lichtmast van Visser Assen zal je nooit in de steek laten. Aarzel niet om contact op te nemen met het team van Visser Assen voor meer informatie of om je bestelling te plaatsen. Blijf goed verlicht en vol vertrouwen, waar je project of evenement je ook brengt!

 

Hoe monteer je een telescopische lichtmast?

Onze lichtmast model telescopisch is vrij eenvoudig te monteren. Hoe je dit moet doen, wordt jou stap voor stap uitgelegd in onze handige How To-video.

 

 

Telescopische lichtmast bekijken ►

Ook interessant
Professionele Lichtslangen voor de Bouwplaats: Je Weg Verlichten met LED-oriëntatieverlichting

Professionele Lichtslangen voor de Bouwplaats: Je Weg Verlichten met LED-oriëntatieverlichting

Ronald 25-09-2023 0
Wanneer je op een bouwplaats werkt, zijn veiligheid en efficiëntie van het grootste belang. Een van de essentiële aspecten van een veilige bouwomgevin...
Lees meer
Zwaailampen: de kracht van zichtbaarheid en veiligheid

Zwaailampen: de kracht van zichtbaarheid en veiligheid

Ronald 11-09-2023 0
In dit artikel duiken we dieper in op het belang van zwaailampen en waarom ze een cruciale rol spelen bij het waarborgen van veiligheid en zichtbaarhe...
Lees meer
Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing

Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing

Ronald 04-09-2023 0
In dit blogartikel gaan we het hebben over een ware krachtpatser in de wereld van verlichting – de telescopische lichtmast van Visser Assen. Deze veel...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600