Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Geen Groene Sector, tóch Groene Sector Deals!

Geschreven door Ronald 11-01-2021 0 Reacties

 

De Groene Sector Vakbeurs vindt jaarlijks plaats in Evenementenhal Hardenberg en is hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Al jarenlang zijn wij een bekend gezicht op deze beurs en elk jaar hebben wij dan ook speciale aanbiedingen die wij exclusief op de beurs communiceren. Exclusieve aanbiedingen, die alleen in de week van De Groene Sector Vakbeurs geldig zijn of die met een exclusieve kortingscode nóg voordeliger verkrijgbaar zijn. Normaal gesproken hadden we jou samen met circa 320 andere exposanten, verdeeld over alle zeven beurshallen, als één van de 18.000 bezoekende groenprofessionals ontmoet op 12, 13 of 14 januari van dit jaar. Helaas is gezien de coronapandemie besloten om de Groene Sector Vakbeurs uit te stellen en te verplaatsen naar 11, 12 en 13 januari 2022.

 

Hoewel we elkaar niet face-to-face op de beursvloer kunnen ontmoeten, willen we er online toch ruchtbaarheid aan geven. Daarom hebben we dit jaar deze mooie actiepagina in het leven geroepen. Naast deze voordelige producten maak je ook nog eens kans op een steenknipper Almi AL33U Easy ter waarde van € 628,-! Daarnaast willen we kort toelichten welke noviteiten er zijn, aangezien we die normaliter graag hadden uitgelicht en toegelicht tijdens de beursdagen.  

 

Om te beginnen hebben we twee nieuwe steenknippers toegevoegd aan het assortiment: de steenknipper Almi AL33U verzinkt en de Almi AL33U Easy. Het bijzondere van deze tegelknippers is dat deze een kniphoogte van 20 centimeter hebben. Hierdoor is het mogelijk om met één knipper zowel tegels, klinkers als Linea-stapelblokken van 15 x 15 x 40 of 60 centimeter te knippen. Knippen zorgt er voor dat er schoon, snel en precies gewerkt kan worden. De AL33U verzinkt is uitgevoerd met 2 spindels, de Almi AL33U Easy met één spindel, deze enkele spindel zorgt er voor dat de spindels gelijktijdig worden versteld. Door de gewijzigde plaatsing van de excenteras knippen de Easy knippers tot wel 20% lichter! Wanneer je deze week een Groene Sector Vakbeurs-deal bestelt, maak je bovendien kans om een steenknipper Almi AL33U Easy ter waarde van € 628,- te winnen!

 

Emissievrij werken wordt ook in de groensector van steeds groter wordend belang: er is een transitie gaande van gemotoriseerde machines naar accumachines. Zo hebben we een compleet assortiment trilplaten en trilstampers op accu van het merk Wacker, bandenzagen op accu van Stihl en Husqvarna (met kap 230 mm) en van Milwaukee met een kap van zelfs 350 mm! Bovendien hebben we handige tegelzuigers op accu in het assortiment van Nemo Grabo en leveren we met Wattsun een stroomoplossing op accu. Dit is een stopcontact dat je onder je arm meeneemt, zodat je altijd en overal stroom voorhanden hebt. Vanuit de overheid worden investeringen in dergelijke machines gestimuleerd; dit levert naast een vermindering van de uitstoot en een besparing voor het milieu bovendien een fiscaal en commercieel voordeel op. Veel producten komen namelijk in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu investeringen (VAMIL) Tot slot kan er gebruik worden gemaakt van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) wanneer deze worden ingezet als bedrijfsmiddel.

 

Op de beurs tonen we ook altijd spectaculaire ontwikkelingen op het gebied van de bouwlaser van een aantal welbekende modellen. Zo hebben we voor de professionals die op zoek zijn naar een goede allround laser, die je zowel in de tuin als op de GWW-projecten kan gebruiken, al jaren de Spectra LL300N met HL450 handontvanger. Op deze ontvanger kun je dankzij de millimeterweergave buitengewoon secuur aflezen. Naast deze laser hebben we nu ook de LL300S, deze is voorzien van hetzelfde bedieningsgemak, maar is ook uitgerust met de nieuwste techniek. Hierdoor is hij niet alleen uiterst nauwkeurig, maar is deze bovendien voorzien van een toetsenpaneel met pijltjes omhoog en omlaag. Hierdoor is het mogelijk om  eenvoudig een schuine helling mee in te stellen, handig voor bijvoorbeeld het op afschot leggen van de tuin of parkeerplaats. Uiteraard zijn deze modellen standaard voorzien van accu’s die oplaadbaar zijn op netstroom (230 V).

 

Vergeet ten slotte ons instapmodel niet: de LL100N of LL100N Guncase (complete kofferset). Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de professionals die slechts enkele keren per jaar een laser gebruiken. Het grote voordeel is natuurlijk de lage prijs. Een ander voordeel is dat hij op twee gewone alkalinebatterijen werkt, waardoor je dus nooit last hebt van kapotte accu’s of verdwenen opladers. Heb je nog vragen? Ben je op zoek naar goed advies over lasers of één van de andere ontwikkelingen in het assortiment? Onze vertrouwde verkoopadviseurs zijn telefonisch of per mail beschikbaar.

 

Paul Dijksman       
06 - 52 362 790
pdijksman@visser-assen.nl
Adrian Kok
06 - 83 536 864
akok@visser-assen.nl
Klaas Boersma
06 - 51 226 297
kboersma@visser-assen.nl

 

Bekijk hier de actiepagina >

 

Ook interessant
Stenen zagen of knippen?

Stenen zagen of knippen?

Ronald 15-12-2017 0
  Om stenen, tegels of banden op maat te maken, kun je deze knippen of zagen. Echte vaklui kappen deze zelfs af met een straathamer, maar deze meth...
Lees meer
Dompelpompen: alles wat je moet weten

Dompelpompen: alles wat je moet weten

Ronald 08-12-2017 0
  Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met de klokpompen van Proril. Wil je een dompelpomp kopen en heb je hulp nodig bij het kiezen? Lees dan ...
Lees meer
Hoe monteer je een stortkoker?

Hoe monteer je een stortkoker?

Ronald 10-04-2017 0
  Heb je zojuist een stortkoker aangeschaft of ben je van plan eentje te kopen en wil je graag weten hoe je deze monteert? Lees dan uitvoerig deze ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600