Visser Assen Premium Partner Wattsun Pop-up Power

Geschreven door Robert 18-08-2020 0 Reacties

Assen – Met ingang van 1 augustus is Visser Assen als Premium Partner verbonden met Wattsun Pop-up Power. Wattsun is een Nederlands bedrijf dat in 2016 is opgericht met als doel duurzame energie mobiel te maken. Hun robuuste batterij-oplossing is een emissievrije en stille oplossing die tegelijkertijd mobiel en flexibel is. Dit draagbare en stapelbare lithium-ion batterijsysteem geeft antwoord op de wisselende vraag met betrekking tot stroombehoefte. Door de stapelbare batterijcapaciteit vergroot je simpelweg de werkduur. De basisunit, ook wel de Wattsun Dock genoemd, heeft een piekvermogen van 3500 watt en een continuvermogen van 1500 of 2000 watt. De Wattsun Dock is voorzien van een 230-volt-aansluiting en levert zuivere spanning!

 

Visser Assen Premium Partner van Watssun banner

 

Visser Assen, de ideale partner voor Wattsun
Het draagbare plug-en-play-batterijsysteem is in eerste instantie ontwikkeld voor de evenementenbranche, om op deze manier moeilijk te bereiken situaties te kunnen voorzien van stroom. Door de ontwikkelingen op het gebied van stikstof en PFAS sluit deze oplossing ook naadloos aan op de vragen die voortkomen vanuit de bouw en grond-, weg- en waterbouw. Visser Assen is al ruim 45 jaar actief in deze markt en kent deze door en door. Door vragen uit de markt is er gezocht naar een kwalitatief hoogwaardige oplossing voor deze ontwikkelingen.

 

Wij van Visser Assen zijn zeer enthousiast over deze nieuwe samenwerking. "De oplossing die Wattsun biedt is de laatste missende schakel ter aanvulling op ons emissievrije assortiment", vertelt Rutger Medema van Visser Assen. "Zoals Wattsun zelf zegt: 'Where te power grid ends, Wattsun begins.. 'Wattsun levert mobiele, duurzame energie die zorgt voor een stopcontact op elke gewenste plek. Deze oplossing zorgt ervoor dat klanten een volledige dag zorgeloos en emissievrij kunnen werken in combinatie met Milwaukee MX-Fuel en Wacker Zero Emission", besluit productspecialist Rutger Medema.

 

Ook Wattsun kijkt erg uit naar de samenwerking met Visser Assen. ‘’In onze ogen is Visser Assen de perfecte partner voor Wattsun, door hun jarenlange ervaring en kennis binnen de Bouw en GWW-markt. Het vooruitstrevende karakter van Visser Assen sluit perfect aan bij Wattsun. Binnen de segmenten grond- weg- en waterbouw is er steeds meer behoefte aan emissievrij werken. Met onze producten helpen wij de professional om meer duurzaam en efficiënt te gaan werken. Wij staan klaar om samen met de ervaren accountmanagers van Visser Assen de klanten te bezoeken” voegt Raymond Pieterse toe.

 

Samen werken we aan een schone toekomst
Premium Partner zijn wil zeggen dat we samen met Wattsun antwoord willen geven op de vragen uit de markt en de klanten willen helpen bij het verduurzamen van de werkzaamheden. Visser Assen heeft een landelijke dekking om persoonlijk mee te kunnen denken in oplossingen voor ieder denkbaar vraagstuk. Een bezoek kan worden ingepland om samen te kijken naar de mogelijkheden omtrent emissievrij werken. Desgewenst wordt een bezoek samen met een productspecialist van Wattsun ingepland om op deze manier net die extra’s te kunnen bieden tijdens een gesprek.

 

  • Online worden de producten uitgelicht en zijn deze uiteraard gemakkelijk en snel te bestellen. Je vindt de producten HIER.
  • Heeft u vragen, wilt u graag aanvullende informatie, een demonstratie of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Bel gerust een van onze verkoopadviseurs.

 

Visser Assen Premium Partner van Watssun

Ook interessant
Stenen zagen of knippen?

Stenen zagen of knippen?

Ronald 15-12-2017 0
  Om stenen, tegels of banden op maat te maken, kun je deze knippen of zagen. Echte vaklui kappen deze zelfs af met een straathamer, maar deze meth...
Lees meer
Dompelpompen: alles wat je moet weten

Dompelpompen: alles wat je moet weten

Ronald 08-12-2017 0
  Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met de klokpompen van Proril. Wil je een dompelpomp kopen en heb je hulp nodig bij het kiezen? Lees dan ...
Lees meer
Hoe monteer je een stortkoker?

Hoe monteer je een stortkoker?

Ronald 10-04-2017 0
  Heb je zojuist een stortkoker aangeschaft of ben je van plan eentje te kopen en wil je graag weten hoe je deze monteert? Lees dan uitvoerig deze ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600