Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Visser Assen sponsort DTM Assen

Geschreven door Ronald 31-08-2020 0 Reacties

 

Wij van Visser Assen zijn trots dat de DTM wederom onze stad aandoet. In het weekend van 4 t/m 6 september is het fameuze TT-circuit opnieuw de thuisbasis voor dit Duitse autospektakel. Omdat wij blij zijn dat in deze moeilijke coronatijd de DTM-karavaan toch neerstrijkt in de Drentse hoofdstad, dragen wij graag ons steentje bij aan dit evenement middels sponsoring.

 

DTM: een lesje geschiedenis

DTM wordt vandaag de dag in één adem genoemd met de WTCC en de F1. Waar in de F1 wordt geracet met speciaal hiervoor gefabriceerde auto's, wordt in de DTM gereden met aangepaste van (Duitse) personenauto's. Het originele DTM startte in 1984 onder de naam Deutschen Produktionswagen Meisterschaft. Enkele jaren later werd dit omgedoopt in Deutsche Tourenwagen Meisterschaft, DTM dus. Sinds het jaar 2000 staan de legendarische letters voor Deutsche Tourenwagen-Masters.

 

Waar verreweg de meeste races in Duitsland worden verreden, prijkt ons eigen Nederland alweer vele jaren op de autosportkalender van de DTM. Uiteraard vormde autosportmekka Zandvoort vele jaren het strijdtoneel voor de Duitse toerwagens, maar sinds 2019 wordt jaarlijks de oversteek gemaakt naar het TT-circuit. 'Ons' TT-circuit, en daar zijn we met recht trots op. Niet alleen dragen wij van Visser Assen de motorsport een warm hart toe, maar ook de autosport.

 

DTM en VA slaan de handen ineen

Omdat er heel wat komt kijken bij het organiseren van een race-evenement – en vooral nu in coronatijd – gaat ook de DTM gepaard met een flink kostenplaatje. Een groots evenement als de DTM is, kan dan ook niet zonder sponsoren. Toen ons werd gevraagd ook een financiële bijdrage te leveren aan de DTM-race, hoefden wij dan ook niet lang na te denken. Zeker niet nu de DTM 'ons' circuit weer aandoet dit jaar.

 

Voor ons is het niet meer dan logisch om te doen waar we goed in zijn: het leveren en plaatsen van bouwhekken en verkeersvoorzieningen. Zo helpen wij de organisatie graag met het gratis plaatsen, afbreken en uitlenen van onder meer tweehonderd dranghekken, verkeersborden, bewegwijzering, dranghekdoeken en meer dan vijfhonderd corona-vloerstickers. Hiermee hopen wij – juist nu in coronatijd – dat iedereen zo veilig en onbezorgd mogelijk kan genieten van twee dagen racespektakel.

 

 

Nederlander Robin Frijns in de DTM

 

 

Maak kans op gratis toegangskaarten!

Omdat Visser Assen trots sponsor is van de DTM Assen 2020, hebben wij maar liefst tien gratis toegangskaarten gekregen voor de belangrijkste race op zondag 6 september. Deze kaarten worden verloot als 5 x 2 GRATIS kaarten. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Ga naar onze Facebook-pagina en like deze
  2. Like en deel de post waarin wij de kaarten verloten
  3. Tag de persoon die je wilt meenemen naar dit race-evenement
Ook interessant
Stenen zagen of knippen?

Stenen zagen of knippen?

Ronald 15-12-2017 0
  Om stenen, tegels of banden op maat te maken, kun je deze knippen of zagen. Echte vaklui kappen deze zelfs af met een straathamer, maar deze meth...
Lees meer
Dompelpompen: alles wat je moet weten

Dompelpompen: alles wat je moet weten

Ronald 08-12-2017 0
  Sinds kort is ons assortiment uitgebreid met de klokpompen van Proril. Wil je een dompelpomp kopen en heb je hulp nodig bij het kiezen? Lees dan ...
Lees meer
Hoe monteer je een stortkoker?

Hoe monteer je een stortkoker?

Ronald 10-04-2017 0
  Heb je zojuist een stortkoker aangeschaft of ben je van plan eentje te kopen en wil je graag weten hoe je deze monteert? Lees dan uitvoerig deze ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600