De WaStro-unit van Visser Assen: Altijd Water en Stroom op Jouw Bouw

Geschreven door Ronald 21-08-2023 0 Reacties Alles over tijdelijke stroomvoorziening,Bouwplaatsinrichting,

Wil jij niet langer afhankelijk zijn van nutsbedrijven en direct kunnen starten met jouw bouwproject? Dan is de WaStro Water- en Stroomunit van Visser Assen dé oplossing voor jou. Met deze krachtige unit heb je in een mum van tijd toegang tot water en stroom, waar je ook bent. In deze blog leggen we uit waarom de WaStro de ideale keuze is voor elke bouwlocatie.

 

WaStro Water en Stroom | Visser Assen

 

Met de WaStro heb je altijd water tot je beschikking, dankzij de grote tank met een maximale inhoud van 2000 liter. Deze watervoorziening wordt gerealiseerd door middel van een hydrofoorpomp. Het aftappunt is strategisch geplaatst aan de buitenzijde van de unit, waardoor je eenvoudig gebruik kunt maken van de wateraansluiting. Of je nu behoefte hebt aan water voor het mengen van beton, het reinigen van materialen of het bieden van sanitaire voorzieningen op de bouwplaats, de WaStro voorziet hier moeiteloos in.

 

WaStro bekijken ►

 

Naast water biedt de WaStro ook stroomvoorziening van hoge kwaliteit. Dankzij het ingebouwde aggregaat ben je verzekerd van betrouwbare elektriciteit, ongeacht de locatie van jouw bouwproject. Het aggregaat is uitgerust met een geavanceerd automatisch besturingssysteem, dat diverse alarmmeldingen kan weergeven. Dit zorgt ervoor dat je tijdig gewaarschuwd wordt bij eventuele storingen of problemen, waardoor je snel kunt ingrijpen en onnodige vertraging kunt voorkomen.

 

Een groot voordeel van de WaStro Water- en Stroomunit is het compacte formaat en de gebruiksvriendelijkheid. Alle apparatuur is netjes aan de binnenzijde van de unit ingebouwd, waardoor de unit zelf relatief klein blijft. Dit maakt de WaStro gemakkelijk te plaatsen, zelfs op locaties met beperkte ruimte. Het gebruik van stroom en water kan eenvoudig worden gerealiseerd via de buitenkant van de unit, waardoor je direct toegang hebt tot de voorzieningen. Bovendien is de WaStro vandalismebestendig en afsluitbaar, zodat alleen bevoegden toegang hebben tot de unit en onbevoegd gebruik wordt voorkomen.

 

De WaStro Water- en Stroomunit is standaard in 1 uitvoering leverbaar. Met een containermaat van 8 ft en afmetingen van 2438 x 2200 x 2260 mm is de unit compact en makkelijk te vervoeren. Het leeggewicht bedraagt 2200 kg en het gewicht bij volledige belasting is ongeveer 5000 kg. Wat betreft de stroomaansluitingen biedt de WaStro veel mogelijkheden, met 2 x 230 V 16A, 1 x CEE 230V 16A, 1 x CEE 230V 32A, 1 x CEE 400V 32A 5-polig en 1 x CEE 400V 63A 5-polig. Het aggregaat heeft een vermogen van 34 kVA en werkt op een spanning van 230 en 400 volt. Het toerental van het aggregaat bedraagt 1500 rpm, en de alternator is van het gerenommeerde merk Mecc Alte. Daarnaast is de WaStro voorzien van een ingebouwde hydrofoorpomp, een brandstoftank met een inhoud van 900 liter en een wateraansluiting met Geka-koppeling. Het digitaal bedieningspaneel (Deep Sea DSE7420) zorgt voor eenvoudige bediening en biedt een duidelijke weergave van het water- en dieselniveau. Als extra optie is er zelfs een afstandsbediening beschikbaar.

 

Wat betreft het brandstofverbruik is de WaStro Water- en Stroomunit zeer efficiënt. Bij ¾ belasting verbruikt de unit slechts 6 liter per uur, en bij volledige belasting is dit 8 liter per uur. Dit zorgt voor kostenbesparingen en draagt bij aan een duurzaam gebruik van de unit.

 

Kortom, met de WaStro Water- en Stroomunit van Visser Assen ben je altijd verzekerd van water en stroom op jouw bouwlocatie. Of je nu aan het werk bent op een afgelegen terrein of op een locatie zonder directe toegang tot nutsvoorzieningen, de WaStro biedt de ideale oplossing. Dankzij de grote watertank, het ingebouwde aggregaat en de compacte en gebruiksvriendelijke vormgeving is de WaStro veelzijdig en betrouwbaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het gemak van de WaStro Water- en Stroomunit voor jouw bouwproject.

 

WaStro bekijken ►

Ook interessant
Professionele Lichtslangen voor de Bouwplaats: Je Weg Verlichten met LED-oriëntatieverlichting

Professionele Lichtslangen voor de Bouwplaats: Je Weg Verlichten met LED-oriëntatieverlichting

Ronald 25-09-2023 0
Wanneer je op een bouwplaats werkt, zijn veiligheid en efficiëntie van het grootste belang. Een van de essentiële aspecten van een veilige bouwomgevin...
Lees meer
Zwaailampen: de kracht van zichtbaarheid en veiligheid

Zwaailampen: de kracht van zichtbaarheid en veiligheid

Ronald 11-09-2023 0
In dit artikel duiken we dieper in op het belang van zwaailampen en waarom ze een cruciale rol spelen bij het waarborgen van veiligheid en zichtbaarhe...
Lees meer
Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing

Telescopische Lichtmast, de ultieme verlichtingsoplossing

Ronald 04-09-2023 0
In dit blogartikel gaan we het hebben over een ware krachtpatser in de wereld van verlichting – de telescopische lichtmast van Visser Assen. Deze veel...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600