Bouwhekken huren bij dé bouwhekspecialist

Voor het kopen van bouwhekken ben je bij ons uiteraard aan het juiste adres. Maar wat nu als je slechts voor een korte periode een partij bouwhekken nodig hebt? Dan kan het natuurlijk niet uit om bouwhekken te kopen. Daarom kun je bij ons nu ook zeer voordelig bouwhekken huren.

 

Bouwhekken huren bij visser-assen.nl

 

Bouwhekken huren is snel geregeld

Wil je liever bouwhekken huren dan kopen, dan is dat snel geregeld. Neem hiervoor contact op met onze vertegenwoordiger Klaas Zwarts door even te bellen naar 06 512 551 35 of door hem te mailen op kzwarts@visser-assen.nl. Handig is natuurlijk dat je belangrijke informatie als het benodigde aantal meters en het type bouwhek alvast bij de hand hebt. Zo kan onze Klaas namelijk snel een offerte voor je opmaken.

 

Huren van bouwhekken biedt vele voordelen

Net als het kopen van bouwhekken, biedt ook bouwhekken huren een hele hoop voordelen. Zo hoef je natuurlijk niet te investeren in nieuwe bouwhekken. Bovendien heb je dan ook geen onderhoudskosten en geen afschrijving. Daarnaast gaat er geen kostbare ruimte verloren, omdat je de bouwhekken niet hoeft op te slaan en te transporteren. En dankzij de toepassing van Heras-bouwhekken ben je altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Ten slotte bieden wij je altijd de beste oplossing die op dat moment zo goed mogelijk op je wensen en eisen aansluit.

 

Enkele voordelen van bouwhekken huren

 

Scheelt enorm veel kosten
Geen eigen opslag nodig
Geen onderhoudskosten
Geen afschrijving
Altijd verzekerd van kwaliteit

 

Gebruikte bouwhekken kopen is ook mogelijk

Wil je het liefst wel je eigen bouwhekken kopen, maar is je budget beperkt? Dan kunnen we je wellicht nog een derde optie bieden! Want vaak hebben wij nog een voorraad gebruikte bouwhekken te koop. Deze bouwhekken van Nederlands fabricaat zijn vaak kortstondig gebruikt tijdens het omheinen van evenementen. Om te kijken of wij nog een gebruikte partij bouwhekken voor je hebben staan, kun je ook het beste even contact opnemen met onze vertegenwoordiger Klaas Zwarts.

 

Vraag direct een offerte aan
 

Bouwhekken huren aanvragen bij Klaas Zwarts