BouwTag AIR

  • Artikelnummer: 130330 | Track & Trace
  • Merk: VA
BouwTag AIR
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Ideaal voor materieelbeheer
  • Zeer compact
  • Gemakkelijk te bevestigen
Ideaal voor materieelbeheer
Zeer compact
Gemakkelijk te bevestigen
Niet geschikt voor diefstalopvolging
Het minimum te bestellen aantal is 10

Omschrijving BouwTag AIR

Omschrijving BouwTag AIR

De BouwTag AIR is een voordelige oplossing voor intern materieelbeheer. Dankzij de BouwTag AIR is je materieelstuk met behulp van je smartphone razendsnel op te sporen.

 

BouwTag AIR: dé oplossing voor kleine gereedschappen

De AIR is de voordeligste en simpelste uitvoering van de BouwTag. Hiermee is deze versie de ideale oplossing om te worden gebruikt bij kleine en simpele gereedschappen. Zelfs als je in het bezit bent van een zeer grote verscheidenheid aan gereedschappen kun je al je gereedschappen traceren met de BouwTag AIR.

 

Traceertag voor al je kleine apparaten

De BouwTag AIR is een buitengemeen compacte traceertag. Deze is dan ook in een oogwenk aan te brengen op al je kleinere gereedschappen en apparaten. Dankzij de AIR kun je bijvoorbeeld je brandblusser, accuboormachine of bouwlaser gemakkelijk terugvinden. En zonder dat je een grote smak geld hoeft te investeren, want de BouwTag AIR is een verrassend betaalbare oplossing.

 

Lokaliseertag BouwTag AIR werkt met je smartphone

De BouwTag AIR is een traceertag die een ander principe hanteert dan de andere BouwTags. Dankzij de gratis te downloaden en gebruik app kun je direct live zien waar al je gereedschappen zich allemaal bevinden. Wel dient je gereedschap zich binnen een afstand van 150 meter tot je telefoon te bevinden. Bovendien kun je op iedere gewild moment een overzicht van je gereedschap inzien. Hiervoor gebruiken we de laatst bekende locatie. De AIR is echter NIET geschikt om gereedschap op te sporen na diefstal! Hiervoor raden wij de BouwTag PRO aan. 

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties BouwTag AIR

BouwTag
Levensduur batterij 5 jaar
Afmeting (l x b x h) 35 x 22 x 12 mm

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600