Leveringen tijdens Covid-19

Het zijn vandaag de dag bizarre en angstaanjagende tijden. Nu steeds meer bedrijven en winkels hun deuren tijdelijk hebben gesloten, doen wij ons uiterste best de leveringen van onze goederen te waarborgen. Helaas merken ook wij dat het uitleveren van bestellingen niet altijd even snel meer verloopt.

 

Maar allereerst willen wij onze dank en diepe respect uitspreken voor iedereen die in deze moeilijke tijd alles op alles zetten om het openbare leven nog zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze klanten, onze medewerkers, onze toeleveranciers en alle vervoerders die het mogelijk maken om je bestelling op tijd af te leveren.

 

Ook bij Visser Assen is het nu een heel andere situatie. Zo werken de medewerkers die de mogelijkheid hebben thuis te werken, inmiddels bijna allemaal vanuit huis. Bovendien werken onze magazijn- en servicemedewerkers allemaal in ploegendienst. Zo werken zij de ene dag bij ons op de zaak, en zijn zij de dag erop weer thuis. Allemaal om het risico op onderlinge besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor is het mogelijk dat door drukte enkele orders niet dezelfde dag verzonden kunnen worden. Graag vragen wij hiervoor je begrip.

 

Leveringen naar België

Maar hoewel iedereen zijn beste beentje voor zet, kan de levering van je bestelling aanzienlijke vertraging oplopen. Met name in België, waar het openbare leven vrijwel volledig tot stilstand is gekomen, kan het vele dagen langer duren eer je bestelling wordt afgeleverd. Onze vervoerder garandeert dat je bestelling uitsluitend kan worden afgeleverd als de goederen daadwerkelijk in ontvangst kunnen worden genomen. Ook is het mogelijk je bestelling zonder akkoord op een vooraf afgesproken locatie af te geven. In alle overige gevallen is het uitleveren van je bestelling niet mogelijk!

 

Let op! Bovenstaande situatie is uitsluitend van toepassing op verzending naar België. Houd er echter wel rekening mee dat de situatie van de ene op de andere dag kan veranderen. Houd dus onze communicatiekanalen goed in de gaten!

 

Wij hopen net als jullie dat we deze crisis snel te boven komen. Voor nu geldt: denk goed om jezelf en je gezondheid. Houd onze communicatiekanalen in de gaten, hier houden we je op de hoogte over de huidige situatie.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600