HEMELVAART
In verband met Hemelvaart worden bestellingen geplaatst na woensdag 25 mei 12.00 uur vanaf maandag 30 mei verzonden en zijn wij 26 en 27 mei niet bereikbaar.

Leveringen tijdens Covid-19

Alle maatregelen van de overheden ten spijt, is Europa nu opnieuw ten prooi gevallen aan het verschrikkelijke coronavirus. De maatregelen om het virus te beteugelen zijn weer enorm aangescherpt, waardoor er nu wederom sprake is van een gedeeltelijke lockdown.

 

Hoewel het er dus allemaal niet gemakkelijker op wordt, doen wij ons uiterste best de leveringen van onze goederen te waarborgen. Helaas merken ook wij dat het uitleveren van bestellingen niet altijd even snel meer verloopt.

 

Maar allereerst willen wij onze dank en diepe respect uitspreken voor iedereen die in deze moeilijke tijd alles op alles zetten om het openbare leven nog zo goed mogelijk te laten verlopen. Onze klanten, onze medewerkers, onze toeleveranciers en alle vervoerders die het mogelijk maken om je bestelling op tijd af te leveren.

 

Ook bij Visser Assen is het nu een heel andere situatie. Zo werken de medewerkers die de mogelijkheid hebben thuis te werken, inmiddels bijna allemaal vanuit huis. Bovendien werken onze magazijn- en servicemedewerkers allemaal in ploegendienst. Zo werken zij de ene week 's ochtends bij ons op de zaak, en zijn zij de week erop weer in de late avonduren aan het werk. Allemaal om het risico op onderlinge besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor is het mogelijk dat door drukte enkele orders niet dezelfde dag kunnen worden verzonden. Graag vragen wij hiervoor je begrip.

 

Wij hopen net als jullie dat we deze crisis snel te boven komen. Voor nu geldt: denk goed om jezelf en je gezondheid. Houd onze communicatiekanalen in de gaten, hier houden we je op de hoogte over de huidige situatie.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600