Ontdek de Kwaliteit en Innovatie van Dryfast: Nederlandse Experts in Bouwdrogers, Bouwkachels, Ventilatoren en Stofafzuiging

Dryfast is een toonaangevend Nederlands merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige apparatuur voor de bouw- en industriële sector. Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie biedt Dryfast een breed scala aan producten, waaronder bouwdrogers, bouwkachels, ventilatoren en windmachines. Op deze merkenpagina laten we je kennismaken met de producten van Dryfast en de voordelen die ze bieden.

Dryfast klimaatbeheersing producten | Visser Assen

Dryfast is een Nederlandse fabrikant van producten op het gebied van klimaatbeheersing voor de professionele markt. Vanuit de Nederlandse plaats Vlaardingen en het Belgische Pelt leveren zij onder andere hun bouwdrogers en bouwkachels in geheel Nederland, België en Luxemburg.

 

Dryfast: hét merk voor je klimaatapparatuur

Dryfast legt al sinds de oprichting in het jaar 1995 toe op het ontwerpen, produceren en uitleveren van apparatuur en machines voor de bouw-, verhuur-, brand/waterschade- en lekdetectiemarkt. In al die jaren hebben zij zich ontwikkeld tot marktleider in de Benelux op het gebied van bouwdrogers, mobiele verwarming, mobiele ontvochtigers, mobiele ventilatoren, meetapparatuur en lekdetectie apparatuur.

 

Dryast zet zware kwaliteit op 1

Al sinds de oprichting heeft Dryfast tot op de dag van vandaag het bieden van service, hoge kwaliteit, inzet en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met hun kennis en knowhow weten zij direct welk type apparaat het meest geschikt is voor welke toepassing. Om een voorbeeld te geven waarom dit van belang is: niet iedere ontvochtiger is een bouwdroger en soms is een bouwdroger niet de juiste ontvochtiger voor je toepassing.

 

Bouwdrogers van Dryfast: de grootste in professionele bouwdrogers

Dryfast bouwdrogers zijn ontworpen om vochtproblemen op bouwplaatsen effectief aan te pakken. Ze bieden een snelle en efficiënte oplossing voor het drogen van gebouwen, vloeren en wanden. Met hun krachtige luchtstroom en geavanceerde vochtregulatie helpen Dryfast bouwdrogers om de droogtijd te verkorten en de kans op schimmelvorming en andere vochtschade te verminderen. Ze zijn ideaal voor gebruik in de bouw-, renovatie- en waterschadeherstelprojecten.

Weergegeven:
Sorteer op:
Bouwdroger DF 800F + ventilator TTV 4500 -22%
Favoriet
Vergelijken
Bouwdroger DF 800F + ventilator TTV 4500 + kachel DFE 65 -26%
Favoriet
Vergelijken
Bouwdroger Dryfast DF 400F -29%
Favoriet
Vergelijken
Bouwdroger Dryfast DF 400F met ingebouwde hygrostaat -21%
Favoriet
Vergelijken
Bouwdroger Dryfast DF 800F -24%
Favoriet
Vergelijken
Bouwdroger Dryfast DF 800F met ingebouwde hygrostaat -20%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH15 15 kW | 400V -22%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH2 2 kW | 230V -15%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH22 22 kW | 400V -16%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH3 3 kW | 230V -27%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH5 5 kW | 400V -17%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DEH9 9 kW | 400V -22%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 20 T | 230V -20%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 40 T | 400V 16A -26%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 45 | 400V 16A -29%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 65 | 400V 32A -32%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 80 T | 400V 32A -22%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE 95 | 400V 32A -32%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE25 / DFE25T | 230V -31%
Favoriet
Vergelijken
Elektrische kachel Dryfast DFE25TU | 230V -30%
Favoriet
Vergelijken
Filterbox FB300 Dryfast -20%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Infraroodstraler Dryfast DFS 3 -20%
Favoriet
Vergelijken
Kledingdroger Dryfast DFEL 3 | 230V -24%
Favoriet
Vergelijken
Kledingdroger Dryfast DFEL 6 | 400V 32A -26%
Favoriet
Vergelijken
Pompbox DPB230 Dryfast -18%
Favoriet
Vergelijken
Ruimtethermostaat Dryfast -33%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Dryfast is een trots Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. De producten van Dryfast worden ontworpen en geproduceerd in Nederland, met aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als je kiest voor Dryfast, kies je voor een Nederlands merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en deskundigheid.

 

Bouwkachel van Dryfast houdt je heerlijk warm

Dryfast bouwkachels bieden betrouwbare warmteoplossingen voor bouw- en werklocaties. Deze krachtige kachels leveren snel en efficiënt warmte, zelfs in koude omstandigheden. Ze helpen om een comfortabele werkomgeving te creëren en zorgen voor een snellere droogtijd van materialen. Dryfast bouwkachels zijn robuust, gebruiksvriendelijk en ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan.

 

Mobiele stofafzuiging met Dryfast

Dryfast biedt hoogwaardige mobiele stofafzuigsystemen die speciaal zijn ontworpen om stof- en vuildeeltjes effectief op te vangen op de werkplek. Met geavanceerde filtratietechnologie en krachtige zuigkracht zorgen de mobiele stofafzuigsystemen van Dryfast voor optimale luchtzuivering en een gezonde werkomgeving. Of het nu gaat om bouwstof, houtstof, betonstof of andere fijne deeltjes, Dryfast biedt betrouwbare oplossingen die de luchtkwaliteit verbeteren en de gezondheid van werknemers beschermen. Kies voor de mobiele stofafzuiging van Dryfast en ervaar de voordelen van schone lucht op de werkplek.

 

Ventilator van Dryfast houdt je wel koel

Dryfast ventilatoren bieden effectieve luchtcirculatie op bouwplaatsen en in industriële omgevingen. Ze helpen bij het afvoeren van vochtige lucht, het verspreiden van warme lucht en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Met verschillende ventilatorsnelheden en verstelbare richtingsopties zijn Dryfast ventilatoren veelzijdig inzetbaar en kunnen ze worden aangepast aan de specifieke behoeften van het project.

 

Windmachine voor een krachtige luchtverplaatsing

Dryfast windmachines bieden krachtige luchtverplaatsing en zijn ideaal voor het versnellen van droogprocessen en het afvoeren van schadelijke dampen op bouwplaatsen en in industriële omgevingen. Met hun hoge luchtstroomcapaciteit en verstelbare ventilatiesnelheden helpen Dryfast windmachines bij het creëren van optimale luchtstroming en het versnellen van de droogtijd.

 

Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Dryfast bouwdrogers, bouwkachels, ventilatoren en windmachines en profiteer van efficiëntie en comfort op de bouwplaats.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600