Leuningstaander breedplaatvloer met adapter voor dubbele leuning

  • Artikelnummer: 132217 | Stalen Klimmateriaal
  • Merk: AIC
Leuningstaander breedplaatvloer met adapter voor dubbele leuning
  • 149,00
  • 180,29 incl. btw
Op bestelling leverbaar
  • Multifunctionele leuningstaander
  • Eenvoudig en snel te (de)monteren
  • Hét systeem om veilig breedplaatvloeren te leggen
Bestel op werkdagen voor 15.00 uur, dezelfde dag nog verstuurd
Verzendkosten €50,- palletzending
Nieuwe en innovatieve randbeveiliging op uw bouwproject
Staander is voorzien van adapter met verende borgclip t.b.v. alu leuning
Makkelijk en snel te (de)monteren
Kwalitatief hoogwaardig en geschikt voor langdurig gebruik
Hét bewezen systeem om veilig breedplaatvloeren te leggen

Omschrijving Leuningstaander breedplaatvloer met adapter voor dubbele leuning

Omschrijving Leuningstaander breedplaatvloer met adapter voor dubbele leuning

Als professional op de bouwplaats weet je dat veiligheid een absolute prioriteit is. De Leuningstaander Breedplaatvloer van AIC is een innovatieve oplossing die jou en je team uitstekende randbeveiliging biedt op elk bouwproject. Met gemakkelijke montage, hoogwaardige kwaliteit en aanpasbare hoogte, is deze leuningstaander ontworpen voor langdurig gebruik en gemoedsrust op de werkplek.

 

Leuningstaander met eenvoudige montage en aanpasbare hoogte

Eén van de grootste voordelen van de AIC Leuningstaander Breedplaatvloer is de eenvoudige montage. Dankzij de veerklepbevestiging kan deze leuningstaander snel en moeiteloos worden geïnstalleerd, wat kostbare tijd op de werkplek bespaart. Bovendien is de hoogte van de haak aanpasbaar aan de breedplaatvloer, waardoor je flexibel bent in verschillende situaties.

 

Randbeveiligingsoplossing is multifunctioneel en geschikt voor diverse toepassingen

Deze innovatieve leuningstaander is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Hij kan worden aangevuld met een supporter van breedplaatvloer voor extra stabiliteit. Bovendien biedt de leuningstaander de mogelijkheid om meerdere adapters te gebruiken, wat een brede toepassing mogelijk maakt. Of je nu steigerbuizen, steigerplanken of een dubbele aluminium leuning wilt gebruiken, deze leuningstaander kan het aan.

 

Innovatie in de Bouwsector

De AIC Leuningstaander Breedplaatvloer heeft indruk gemaakt op de bouwsector en is zelfs genomineerd voor de Veluwse Innovatieprijs in 2020. Deze erkenning getuigt van de innovatieve benadering van AIC bij het ontwikkelen van oplossingen die de veiligheid en efficiëntie van bouwprojecten verbeteren.

 

Kortom, met de AIC Leuningstaander Breedplaatvloer met Adapter voor Dubbele Leuning investeer je in een hoogwaardige randbeveiligingsoplossing die niet alleen de veiligheid van jou en je team waarborgt, maar ook zorgt voor een efficiëntere werkomgeving. Monteer deze leuningstaander moeiteloos op je bouwplaats en profiteer van de voordelen van een innovatieve en veelzijdige oplossing die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. Veiligheid en efficiëntie gaan hand in hand met de AIC Leuningstaander Breedplaatvloer.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Leuningstaander breedplaatvloer met adapter voor dubbele leuning

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600