Lichtmast X-Box 4 x 320 Watt LED

  • Artikelnummer: 128408 | Elektra en Kabels
  • Merk: Trime
Lichtmast X-Box 4 x 320 Watt LED
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Verlichtingsoppervlak: 5000 m²
  • Met aggregaat en heftruckpockets
  • Masthoogte max. 8.5 meter
Levertijd in overleg: wij nemen z.s.m. contact op over de levertijd!
Gratis verzending
Zelfvoorzienend, maar liefst 400 draaiuren op een volle tank
Standaard uitgerust met dag-/nachtsensor
LED-bouwlampen, dus zeer energiezuinig
Omkasting is verzinkt en gepoedercoat voor optimale bescherming 
Verlichtingsoppervlak van maar liefst 5000 m²

Omschrijving Lichtmast X-Box 4 x 320 Watt LED

Omschrijving Lichtmast X-Box 4 x 320 Watt LED

Zoek je een volledig zelfvoorzienende lichtmast die wekenlang stand-alone kan draaien zonder de tank bij te vullen? Dan is de X-Box van Trime een absolute aanrader! Deze energiezuinige mobiele lichtmast weet het namelijk maar liefst 400 uur vol te houden op een volle dieseltank.

 

Deze mobiele lichtmast is ons zwaargewicht

Deze mobiele lichtmast is met recht een zware jongen. Met een gewicht van meer dan een ton staat hij te allen tijde stabiel. Schuif je alle vier de poten nog eens uit, dan krijg je een steunvlak van ruin 6 vierkante meter, dus uitermate stabiel. Niet voor niets is de Trime X-Box gecertificeerd tot windsnelheden van maar liefst 110 km per uur. Laat de zware zuidwester dus maar komen, want deze mobiele lichtmast blijft zelfs tijdens een flinke storm fier overeind staan. De mast zelf is bovendien tot maar liefst 340 graden roteerbaar en hydraulisch in hoogte verstelbaar.

 

De X-Box van Trime is een zeer duurzame lichtmast

Deze mobiele lichtmast is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Net als de andere lichtmasten van Trime heeft ook de X-Box een behuizing uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Handig is daarnaast de geleiding van de spiraalkabel. Deze voorkomt schade tijdens gebruik van de mast. Bovendien is deze mobiele lichtmast uitgevoerd met aardlekschakelaars die beschermen tegen overbelasting.

 

Deze mobiele lichtmast laat je baden in een zee van licht

Dankzij de X-Box met vier 320 Watt sterke ledlampen zal niemand meer in het duister hoeven tasten. Deze energiezuinige bouwlampen garanderen een verlichtingsoppervlak van maar liefst 5000 m². Het licht reikt tot een afstand van maar liefst 100 meter.

 

Wekenlang werken met deze mobiele lichtmast

Zoals vermeld, is de X-Box van Trime volledig zelfvoorzienend. En hoe. Het ingebouwde aggregaat is namelijk een energiezuinige Kubota-dieselgenerator die met alle vier de LED-lampen ingeschakeld slechts 0,55 liter per uur verbruikt. Samen met de enorme tankinhoud van maar liefst 220 liter diesel maakt deze een aantal draaiuren van wel 220 uren mogelijk. Bijna tien dagen achtereen dus, hetgeen uiteraard onmogelijk is door de ingebouwde dag-/nachtsensor. Deze sensor zorgt er namelijk voor dat deze lichtmast automatisch wordt uitgeschakeld als de zon eenmaal is opgekomen.

 

Compacte en gebruiksvriendelijke mobiele lichtmast

Ondanks dat deze mobiele lichtmast een zwaargewicht is, is de X-Box verrassend compact. Met een ingeschoven voetmaat van slechts 130 x 120 cm passen er maar liefst 22 units in de vrachtwagen. Bovendien is deze mobiele lichtmast zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikers zijn bijvoorbeeld vol lof over het centrale hijsoog en de heftruckpockets waarmee je de X-Box zeer gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen.

 

LED-lichtmast in alle RAL-kleuren leverbaar

Standaard wordt deze mobiele lichtmast geleverd met een verzinkte behuizing die is voorzien van een witte poedercoating. Deze kast is op bestelling echter leverbaar in alle bestaande RAL-kleuren. De levertijd bedraagt in dat geval vier werkweken.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Direct meebestellen

BouwTag PRO
Favorieten
Vergelijken
  • Dekking in heel Nederland
  • Batterijduur 5-10 jaar | 20-150 meter nauwkeurig
  • Binnen 24 uur Diefstalopvolging

59,50 72,00 incl. btw

Specificaties Lichtmast X-Box 4 x 320 Watt LED

Lichtmast
Type lichtmast Mobiel
Verlichtingsoppervlak 5000 m²
Hoogte ingeschoven 250 cm
Hoogte uitgeschoven 850 cm
Mastlengte 9 meter
Voetafmetingen ingeschoven 130 x 120 cm
Voetafmetingen uitgeschoven 252 x 252
Aandrijving Brandstof
Lampen 4 x LED 320W
Rotatie 340 °
Mastbediening Hydraulisch
Transporthoogte 250 cm
Verrijdbaar Nee
Totaalgewicht incl. lampen 1030 kg
Doorlusmogelijkheid Nee
Zelfvoorzienend Ja
Voeding Kubota-dieselaggregaat

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600