Lichtmast X-Box 6 x 160 Watt LED

  • Artikelnummer: 128407 | Elektra en Kabels
  • Merk: Trime
Lichtmast X-Box 6 x 160 Watt LED
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Verlichtingsoppervlak: 4200 m²
  • Met aggregaat en heftruckpockets
  • Mastlengte: 8.5 meter
Levertijd in overleg: wij nemen z.s.m. contact op over de levertijd!
Gratis verzending
Zelfvoorzienend, maar liefst 400 draaiuren op een volle tank
Standaard uitgerust met dag-/nachtsensor
LED-bouwlampen, dus zeer energiezuinig
Omkasting is verzinkt en gepoedercoat voor optimale bescherming 
Verlichtingsoppervlak van maar liefst 4200 m²

Omschrijving Lichtmast X-Box 6 x 160 Watt LED

Omschrijving Lichtmast X-Box 6 x 160 Watt LED

Zoek je een volledig zelfvoorzienende lichtmast die wekenlang stand-alone kan draaien zonder bij te vullen? Dan is de X-Box van Trime een absolute aanrader! Deze energiezuinige mobiele lichtmast weet het namelijk maar liefst 400 uur vol te houden op een volle dieseltank.

 

Onze allerzwaarste mobiele lichtmast

Deze mobiele lichtmast is met recht een zware jongen. Met een gewicht van meer dan een ton staat hij altijd als aan de grond genageld. Desgewenst schuif je de vier poten uit voor nog meer stabiliteit. Deze eigenschappen hebben de Trime X-Box een certificering opgeleverd tot windsnelheden van maar liefst 110 km per uur. Laat de zware zuidwester dus maar komen, want deze mobiele lichtmast blijft zelfs tijdens een flinke storm fier overeind staan. De mast zelf is tot maar liefst 340 graden roteerbaar en hydraulisch in hoogte verstelbaar.

 

De X-Box van Trime is uiterst duurzaam

Deze mobiele lichtmast is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Net als de andere lichtmasten van Trime is ook de X-Box geheel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Handig is bovendien de geleiding van de spiraalkabel. Deze voorkomt schade tijdens gebruik van de mast. Daarnaast is deze mobiele lichtmast uitgevoerd met aardlekschakelaars die beschermen tegen overbelasting.

 

Deze mobiele lichtmast maakt zeeën van licht mogelijk

Dankzij deze mobiele lichtmast zal niemand meer in het duister hoeven tasten. Zijn zes 160 Watt sterke LED-bouwlampen garanderen een verlichtingsoppervlak van maar liefst 4200 m². Het licht reikt tot een afstand van maar liefst 100 meter.

 

Wekenlang werken met deze mobiele lichtmast

Zoals vermeld, is de X-Box van Trime volledig zelfvoorzienend. En hoe. Het ingebouwde aggregaat is namelijk een energiezuinige Kubota-dieselgenerator die met alle zes de LED-lampen ingeschakeld slechts 0,55 liter per uur verbruikt. Samen met de enorme tankinhoud van maar liefst 220 liter diesel maakt deze een aantal draaiuren van maar liefst 220 uren mogelijk. Bijna tien dagen achtereen dus! Theoretisch dan, want de ingebouwde dag-/nachtsensor voorkomt namelijk dat deze mobiele lichtmast onnodig brandt. Deze sensor zorgt er immers voor dat deze lichtmast automatisch wordt uitgeschakeld als het weer voldoende licht is.

 

Compacte en gebruiksvriendelijke mobiele lichtmast

Ondanks dat deze mobiele lichtmast een zwaargewicht is, is de X-Box verrassend compact. Met een ingeschoven voetmaat van slechts 130 x 120 cm passen er maar liefst 22 units in de vrachtwagen. Bovendien is deze mobiele lichtmast zeer gebruiksvriendelijk. Gebruikers steken de loftrompet over het centrale hijsoog en de heftruckpockets waarmee je de X-Box zeer gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen.

 

LED-lichtmast in alle RAL-kleuren leverbaar

Standaard wordt deze mobiele lichtmast geleverd met een verzinkte behuizing die is voorzien van een witte poedercoating. Deze kast is op bestelling echter leverbaar in alle bestaande RAL-kleuren. De levertijd bedraagt in dat geval vier werkweken.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Direct meebestellen

BouwTag PRO
Favorieten
Vergelijken
  • Dekking in heel Nederland
  • Batterijduur 5-10 jaar | 20-150 meter nauwkeurig
  • Binnen 24 uur Diefstalopvolging

59,50 72,00 incl. btw

Specificaties Lichtmast X-Box 6 x 160 Watt LED

Lichtmast
Type lichtmast Mobiel
Verlichtingsoppervlak 4200 m²
Hoogte ingeschoven 250 cm
Hoogte uitgeschoven 850 cm
Mastlengte 8.5 meter
Voetafmetingen ingeschoven 130 x 120 cm
Voetafmetingen uitgeschoven 252 x 252
Aandrijving Brandstof
Lampen 6 x LED 160W
Rotatie 340 °
Mastbediening Hydraulisch
Transporthoogte 250 cm
Verrijdbaar Nee
Totaalgewicht incl. lampen 1013 kg
Doorlusmogelijkheid Nee
Zelfvoorzienend Ja
Voeding Kubota-dieselaggregaat

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600