Lichtmast X-Eco 6 x 160 Watt LED

  • Artikelnummer: 128405 | Elektra en Kabels
  • Merk: Trime
Lichtmast X-Eco 6 x 160 Watt LED
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Verlichtingsoppervlak: 4200 m²
  • Met aggregaat en wielstel
  • Masthoogte max. 8.5 meter
Levertijd in overleg: wij nemen z.s.m. contact op over de levertijd!
Gratis verzending
Ideale, compacte en verplaatsbare lichtmast 
Standaard uitgerust met dag-/nachtsensor en watergekoelde dieselmotor
Maar liefst 200 uur verlichting op volle brandstoftank ( 110L)
Omkasting is verzinkt en gepoedercoat voor optimale bescherming 
Verlichtingsoppervlak van maar liefst 4200 m²

Omschrijving Lichtmast X-Eco 6 x 160 Watt LED

Omschrijving Lichtmast X-Eco 6 x 160 Watt LED

Wie een energiezuinige mobiele lichtmast zoekt die een zeer groot verlichtingsoppervlak biedt, dient de Trime X-Eco zeker mee te nemen in z'n overwegingen. Dankzij het gebruik van maar liefst zes LED-bouwlampen van elk 160 Watt, wordt een verlichtingsoppervlak van maar liefst 4200 vierkante meter gecreëerd. En dankzij het energiezuinige dieselaggregaat met grote tankinhoud kun je op iedere gewenste plek over licht beschikken.

 

Mobiele lichtmast X-Eco doorstaat zelfs de zwaarste storm

Hoe hard de zuidwesterstorm ook huishoudt, deze lichtmast staat zo vast als een huis. Met de geïntegreerde waterpassen zet je de stabilisatoren van de Trime X-Eco stabiel op de grond. Dankzij zijn eigen gewicht van 920 kilo (zonder diesel) is deze lichtmast gecertificeerd tot windsnelheden van maar liefst 110 km per uur. Dus zelfs tijdens een flinke storm blijft hij fier overeind staan. De mast zelf is tot maar liefst 340 graden roteerbaar en hydraulisch in hoogte verstelbaar.

 

Zeer duurzame mobiele lichtmast

Deze mobiele lichtmast is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Zo is de behuizing van de X-Eco geheel uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een poedercoating. Handig is bovendien de geleiding van de spiraalkabel. Deze voorkomt schade tijdens gebruik van de mast. Daarnaast is deze mobiele lichtmast uitgevoerd met aardlekschakelaars die beschermen tegen overbelasting.

 

Trime X-Eco mobiele lichtmast is Economisch én Ecologisch

Zoals de naam het al een beetje verklapt, is de naam 'X-Eco' niet zomaar uit de lucht gegrepen. Want deze mobiele lichtmast wordt middels een watergekoelde Kubota-dieselmotor van stroom voorzien. Met alle zes de energiezuinige LED-bouwlampen aan, verbruikt deze motor slechts 0,55 liter per uur. De enorme brandstoftank van maar liefst 110 liter maakt het zo mogelijk het licht 200 uur aangesloten te laten branden zonder tussentijds de tank bij te vullen. In theorie dan, want de ingebouwde dag-/nachtsensor voorkomt namelijk dat het licht brandt als dit niet nodig is.

 

Mobiele lichtmast biedt immens licht

Dankzij deze mobiele lichtmast hoeft niemand meer, waar dan ook, in het donker zijn taak te verrichten. De zes 160 Watt sterke LED-bouwlampen van de X-Eco van Trime garanderen een verlichtingsoppervlak van maar liefst 4200 m². Het licht reikt tot een afstand van maar liefst 100 meter.

 

Echt mobiele mobiele lichtmast

Natuurlijk mag een mobiele lichtmast pas mobiel heten als deze écht mobiel is. En dat is de Trime X-Eco dan ook. Deze mobiele lichtmast is namelijk uitgeruste met een degelijk wielstel met luchtbanden. De trekdissel voldoet aan alle eisen om achter een auto te mogen worden gekoppeld. Uiteraard wordt de Trime X-Eco afgeleverd met kenteken, zodat je ook op de openbare weg deze mobiele lichtmast kunt vervoeren.

 

LED-lichtmast in alle RAL-kleuren leverbaar

Standaard wordt deze mobiele lichtmast geleverd met een verzinkte behuizing die is voorzien van een witte poedercoating. Deze kast is op bestelling echter leverbaar in alle bestaande RAL-kleuren. De levertijd bedraagt in dat geval vier werkweken.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Direct meebestellen

BouwTag PRO
Favorieten
Vergelijken
  • Dekking in heel Nederland
  • Batterijduur 5-10 jaar | 20-150 meter nauwkeurig
  • Binnen 24 uur Diefstalopvolging

59,50 72,00 incl. btw

Specificaties Lichtmast X-Eco 6 x 160 Watt LED

Lichtmast
Type lichtmast Mobiel,Verrijdbaar
Verlichtingsoppervlak 4200 m²
Hoogte ingeschoven 242 cm
Hoogte uitgeschoven 850 cm
Mastlengte 9 meter
Voetafmetingen ingeschoven 232 x 138 cm
Voetafmetingen uitgeschoven 232 x 155
Aandrijving Brandstof
Lampen 6 x LED 160W
Rotatie 340 °
Mastbediening Hydraulisch
Transporthoogte 242 cm
Verrijdbaar Ja
Totaalgewicht incl. lampen 920 kg
Doorlusmogelijkheid Nee
Zelfvoorzienend Ja
Voeding Kubota-dieselaggregaat

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600