Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Loopschot kunststof 3 x 1m 15mm

  • Artikelnummer: 124838 | Opslag en Transport
  • Merk: VA
Loopschot kunststof 3 x 1m  15mm
Prijs op aanvraag
  • Ideeal voor tijdelijke verharding
  • Lichtgewicht en zeer slijtvast
  • Lange levensduur !
Levertijd 2 - 3 werkdagen
Verzendkosten €99,- | Speciaal transport

Ideaal bij tijdelijke werkzaamheden en evenementen

Eenvoudig te leggen en verplaatsen

Langdurig te gebruiken

Omschrijving Loopschot kunststof 3 x 1m 15mm

Omschrijving Loopschot kunststof 3 x 1m 15mm

Liever wat grotere loopschotten? Dat kan natuurlijk ook! Deze loopschotten bieden met een lengte van maar liefst 3 meter net iets sneller een looppad dan de loopschotten van 3 meter.

 

Ideaal looppad
Loopschotten zijn ideaal om te worden gebruikt bij het aanleggen en vervangen van riolering. Hiermee wordt namelijk een tijdelijk looppad gecreëerd naast de openliggende bestrating. Ook zijn loopschotten uitermate geschikt om een tijdelijk looppad aan te leggen tijdens een evenement, bijvoorbeeld over het gras naar de feesttent.

 

Uitstekende grip
Deze loopschotten zijn voorzien van een geribbeld profiel. Dit maakt deze loopschotten tot de beste loopschotten op de markt. Dankzij het profiel, glijd je namelijk niet uit met alle gevolgen van dien.

 

Zeer goed hanteerbaar
Nog een groot voordeel van deze loopschotten is dat ze alle vier de zijden zijn voorzien van een sleepoog. Dit maakt deze loopschotten zeer gemakkelijk hanteerbaar. Zo kun je ze eenvoudig oppakken met een haak of ketting.

 

Topkwaliteit kunststof
In tegenstelling tot veel andere aanbieders van loopschotten, bieden wij loopschotten van LDPE aan. Deze kunststof biedt veel extra voordelen die je bij standaard HDPE niet hebt. Zo is LDPE veel soepeler. Dit betekent dat de loopschotten zich vormen naar de ondergrond, waarna deze snel weer terugkeren in de oude vorm.

 

Gerecycled kunststof
Een ander voordeel is dat deze loopschotten zijn vervaardigd uit gerecycled kunststof. DE productie hiervan vindt altijd plaats vanuit dezelfde bron, dit betekent dat de kwaliteit te allen tijde kan worden gegarandeerd!

 

Specificaties
Lengte 300 centimeter
Breedte 100 centimeter
Dikte 15 millimeter
Gewicht 45 kilogram
default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600