Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Milwaukee gereedschap bij Visser Assen

Milwaukee Tool | Visser Assen

 

Milwaukee, opgericht in Wisconsin in 1924, is in handen geweest van veel verschillende bedrijven, maar de kwaliteit is constant gebleven. In 2005 werden ze overgenomen door Techtonic, die ook eigenaar is van Ryobi en Hoover. Hun reputatie werd gevormd toen ze hun lichtgewicht eenhandige boormachine, de Hole Shooter, uitbrachten. Hierna is het bedrijf Milwaukee in omvang alleen maar toegenomen.

 

Milwaukee is de topper in professioneel gereedschap

Inmiddels behoort het merk Milwaukee tot de absolute top op het  gebied van professioneel gereedschap. Vandaag de dag leveren zij een enorme verscheidenheid aan professionele accugereedschappen en professionele gereedschappen met een stekker. Ze hebben een groot aanbod snoerloze gereedschappen op de markt gebracht, die vooroplopen met een snoerloze revolutie.

 

Milwaukee MX Fuel: een revolutie op het gebied van zware accugereedschappen

In het jaar 2020 is Milwaukee in een voor hen en de wereld totaal nieuwe markt gestapt, en wel in de markt van zeer zware machines op accu. Onder de noemer 'MX Fuel' heeft het toonaangevende merk Milwaukee een reeks machines o de markt gebracht die voorheen alleen met een verbrandingsmotor konden worden aangedreven. Tot de familie MX Fuel behoren onder andere een bandenzaag op accu – de eerste en voorlopig enige volwaardige bandenzaag op accu –, een sloophamer op accu, een rioolontstopper op accu en een diamantboormachine op accu. Stuk voor stuk zware machines die milieubelastende machines met een verbrandingsmotor in één klap overbodig maken.

Weergegeven:
Sorteer op:
Milwaukee accu M18 HB12 12.0Ah -19%
Favoriet
Vergelijken
Sloophamer Milwaukee 25kg K 2628 H -18%
Favoriet
Vergelijken

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600