MQ Statieven bij Visser Assen

M.Q. Statieven is een Nederlandse fabrikant van zeer hoogwaardige statieven voor meetinstrumenten. Vanuit het Brabantse Etten-Leur worden hun producten al sinds 1983 over de gehele wereld uitgeleverd.

 

De bouwlaser-statieven van M.Q. Statieven kenmerken zich door hun buitengewoon hoge kwaliteit en hun optimale stabiliteit. Ieder statief van dit Nederlandse merk is opgebouwd uit de kwalitatief meest hoogwaardige materialen die er zijn te vinden.

 

Met een draagvermogen tot 40 kg en een hoogte tot 467 cm zijn de Heavy Duty Tripods perfect voor het zwaardere en hogere werk. Deze aluminium statieven zijn breed inzetbaar en worden in vele sectoren en voor diverse toepassingen gebruikt. Het robuuste ontwerp zorgt voor hoge stabiliteit en door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze statieven zeer duurzaam en onderhoudsarm. De Heavy Duty Tripods zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kolomtypes. Ontdek onderstaand wat de Heavy Duty Tripods zo uniek maakt.

Weergegeven:
Sorteer op:

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600