Multifunctionele bouwlaser Spectra Precision HV302


 

 

MULTIFUNCTIONELE BOUWLASER HV302

 

 

De multifunctionele bouwlaser HV302 mag zich door zijn uiterst heldere zichtbare laserstraal de meest zichtbare laser op de markt noemen. De bouwlaser is uitermate geschikt om zowel binnen voor de afbouw als buiten voor allerhande horizontale en verticale werkzaamheden te gebruiken. Het speciaal geslepen glas is schuin in de behuizing geplaatst, waardoor er buiten in de regen kan worden doorgewerkt; de waterdruppels glijden van het glas af zodat de laserstraal niet wordt vervormd door schittering van water op het glas.


Deze laser heeft in combinatie met de afstandsbediening RC402N de functie om automatisch uit te lijnen, dat wil zeggen dat de laser en de handontvanger uniek met elkaar communiceren. Zo zoekt de laser de ontvanger automatisch op om op (lange) afstand heel eenvoudig een verticale lijn te kunnen creëren. Super handig voor het plaatsen van wanden, lijnen langs een gevel te creëren of stramienlijnen te kunnen uitzetten, dit is in een paar seconden gebeurd.


Ook heeft de laser een zelfde functie om horizontaal de ontvanger te laten opzoeken, dit om afschot of schuine lijnen te kunnen maken.
Super handig om in de renovatie met de schuinte van het gebouw mee te kunnen werken zonder te rekenen. De laser wordt op punt A gezet, de ontvanger op een lager of hoger punt B en de laser creëert automatisch de schuine lijn. Ook makkelijk om buiten op deze manier afschot te kunnen maken bijvoorbeeld voor laadkuilen of afschot in grondwerk, zonder procenten uit te moeten rekenen.

 

 

Bestel de HV302 >

 

 

 


 

DE SPECTRA HV302 IN ACTIE ZIEN?

 

 

Specificaties Multifunctionele bouwlaser HV302

 

  Gebruik:
  Binnen & Buiten

 

  Compensatie:
  Horizontaal & Verticaal

 

  Zichtbaar diameterbereik:
  150 meter

 

  Bereik met ontvanger:
  Tot 800 meter

 

  Afschot:
  Handmatig

 

  Afschot m.b.v. ontvanger:
  Automatisch

 

  Oplaadbaar:
  Ja

 

  Zelfnivellerend:
  Ja

 

  Beschermingsgraad:
  IP66

 

  Valbestendigheid:
  Tot 1 meter op beton

 

Dick van Biezen bouwlaser-specialist

Vraag vrijblijvend een demo op locatie aan van de HV302

 

 


 

DE SPECTRA HV302; SUPER VEELZIJDIG

 

De laser en ontvanger zijn uitsluitend aan elkaar gekoppeld, waardoor de ontvanger nooit een andere laser zal ontvangen tijdens het werken met de laser. Deze unieke functie kan ook uitgeschakeld worden zodat de ontvanger kan worden gebruikt met andere lasers.


De HV302 heeft uit de kop bovendien nog een haakse hoek die gekoppeld is aan de verticale laserlijn, ideaal voor het creëren van een haakse hoek door middel van de pijltoetsen op de laser of met behulp van het automatisch uitlijnen op de handontvanger.


De rotatiesnelheid van de laser is instelbaar van 0 tot 600 rotaties per minuut naar de gewenste snelheid, dit om in alle situaties met veel (zon)licht een duidelijke zichtbare laserlijn te creëren. Ook heeft de laser een scanfunctie. Deze functie is bedoeld om de laserlijn in een bepaalde hoek te plaatsen om de zichtbaarheid optimaal te benutten daar waar je op dat moment aan het werk bent. De scanlijn is met de afstandsbediening met je mee te nemen als je je verplaatst. De scanlijn is instelbaar van 5 tot 180 graden.


De veelzijdige multifunctionele bouwlaser is jouw hulp bij veel voorkomende werkzaamheden binnen en buiten! Verkrijgbaar als interieurset zonder handontvanger of als multifunctioneel set met handontvanger.


Verkrijgbaar voornamelijk voor interieurtoepassingen met groene laserstraal, werk je echter nooit of zelden binnen met de laser, dan zal de rode laserstraal ook volstaan.

 

 

Bestel de HV302 >