Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302G GROEN

Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302G GROEN

De HV302G is een multifunctionele bouwlaser van Spectra die zich aan de bovenkant van de markt voor professionele bouwlasers bevindt. Deze topper onder de afbouwlasers is uitgerust met een groene straal, voor optimaal zicht in alle condities.

Producten per pagina
Sorteer op:
Multifunctionele bouwlaser met groene straal Spectra HV302G -14%
Favoriet
Vergelijken
 • Groene laserstraal
 • Straal zichtbaar tot 150 meter
 • Inclusief muurklem en radio-afstandsbediening
Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302G set -16%
Favoriet
Vergelijken
 • Groene laserstraal
 • Inclusief HL760U radio-ontvanger
 • Inclusief baak, statief, muurklem en radio-afstandsbediening
Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302G met spindelstatief licht -10%
Favoriet
Vergelijken
 • Groene laserstraal
 • Straal zichtbaar tot 150 meter
 • Inclusief licht spindelstatief, ontvanger, muurklem en radio..
Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302G met spindelstatief zwaar -12%
Favoriet
Vergelijken
 • Groene laserstraal
 • Straal zichtbaar tot 150 meter
 • Inclusief zwaar spindelstatief, muurklem en radio-afstandsbe..

Deze interieurlaser is het beste van het beste op het gebied van professionele bouwlasers. Oplaadbaar en met een groene laserstraal biedt deze multifunctionele een absolute totaalervaring. Want deze laser is niet alleen geschikt voor gebruik binnen, maar heeft ook alle functionaliteiten om buiten te kunnen worden gebruikt.

 

Spectra HV302G de multifunctionele bouwlaser met groene laserstraal 

De Spectra HV302G is een multifunctionele laser met de meest zichtbare groene laserstraal die zich zowel horizontaal en verticaal volledig automatisch waterpas stelt. Na het indrukken van de aan/uit-knop stelt de laser zich zelf vlak en er kan direct mee gewerkt worden. Ook als de laser verticaal neer gezet wordt zal deze zichzelf automatisch waterpas stellen.

 

De laser heeft een meetbereik van 800 meter met een handontvanger. Maar dankzij de zeer heldere en duidelijk zichtbare groene laserstraal is de HV302G ook perfect zonder handontvanger binnen in een ruimte te gebruiken. Hoewel het zichtbare bereik van de groene laserstraal groter is dan die van de rode laserstraal van de HV302,  blijft deze afhankelijk van de hoeveelheid licht in de ruimte. Daarom is de laser in verschillende rotatiesnelheden in te stellen. Hoe langzamer de laser draait, hoe zichtbaarder de laserstraal wordt. Ook heeft de laser een 'scan'-functie. Dit houdt in dat de laser in een bepaalde hoek een laserlijn kan scannen, dit om de zichtbaarheid te vergroten. De scanhoek is instelbaar van 5 tot 180 graden.

 

Met behulp van de loodlijn is eenvoudig een haakse hoek uit te zetten of een punt op te loden. Met behulp van de afstandsbediening RC402N kun je ook eenvoudig een afschotlijn maken. Door middel van de pijltoetsen op de afstandsbediening is de laserstraal eenvoudig naar het midden van de handontvanger te brengen. Dankzij de afstandsbediening is het namelijk mogelijk om één van de stelmotoren uit te zetten, zodat een afschot kan worden gecreëerd. Ook heeft de laser de mogelijkheid om automatisch een afschotlijn te creëren met de optionele radio-ontvanger HL760U. Een multifunctionele laser voor zowel binnen als buiten voor bijvoorbeeld het uitlijnen van wanden, plafonds, het uitzetten van hoogtes en lijnen op de bouw en afschot maken bij beton werkzaamheden. Een allemansvriend voor alle bouw- en infrawerken!

 

De kwaliteit van de Spectra HV302G multifunctionele bouwlaser

De HV302G is een topmodel multifunctionele horizontale en verticale bouwlaser, ontwikkeld door Spectra. Deze uiterst robuuste laser met een slagvaste behuizing en nauwkeurig binnenwerk is van hoge kwaliteit waardoor er maar liefst 7 jaar garantie op gegeven wordt. De laser is uitgerust met een krachtig oplaadbaar accupakket waardoor je met 1 keer laden tot wel 45 uur kunt werken. Bij een lege accu kan de afbouwlaser direct met behulp van de meegeleverde oplader op het stroomnet worden aangesloten, zodat er altijd doorgewerkt kan worden. Bovendien werkt de laser ook op vier gewone batterijen die eenvoudig in de laser geplaatst kunnen worden als er geen stroom aanwezig is.

 

Het glas in de behuizing van de HV302G is slim in beschermrubbers geplaatst. Bij een val zal het glas dan ook zelden breken. Daarnaast is het glas zo effectief onder een bepaalde hoek geplaatst dat waterdruppels niet op het glas blijven. Hierdoor wordt vervorming van de laserstraal voorkomen.

 

De HV302G met geavanceerde radio handontvanger HL760U


De geavanceerde radio handontvanger Spectra HL760U maakt de laser helemaal multifunctioneel! De HL760U wordt gekoppeld aan de laser waardoor de laser en ontvanger een unieke verbinding met elkaar hebben. Dit betekent dat de ontvanger absoluut geen andere laserstralen zal ontvangen. Dit is zeer praktisch als er meerdere lasers op een bouwwerk staan. Door de radioverbinding tussen de HV302G, de HL760U en de meegeleverde afstandsbediening RC402N kan de laser zichzelf automatisch richten naar het midden van de handontvanger. Deze handige functie is zeer gemakkelijk om een afschot lijn te maken. De handontvanger hoeft alleen maar lager op de (meet)lat gezet te worden en de laser zoekt automatisch het midden van de handontvanger op. Hiermee creëer je super snel een afschot lijn! Blijft de laser in deze stand gelockt staan op de HL760U dan zal de laser nooit verlopen!

 

Bovendien is deze zogenoemde 'planelok-functie' ideaal voor het automatisch uitzetten van verticale lijnen. De laser zoekt zelf de ontvanger op waardoor het uitzetten van een verticale lijn in een paar tellen is gebeurd i.p.v. met de pijltoetsen de laser links en rechts te sturen. Door middel van deze 'planelok-functie’ zal de laser ook nooit verlopen zolang deze vast op de ontvanger is ingesteld. Gemakkelijk, safe en snel uitzetten met deze unieke combinatie! Toch op zoek naar een eenvoudigere handontvanger, dan is de HR150U een voordelig alternatief.

 

Radio-afstandsbediening RC402N

Met de al eerder genoemde en standaard meegeleverde afstandsbediening is het eenvoudig op grote afstand de laser te bedienen. De vele functies van de laser zoals afschot, maskermodus, 'planelok', maar ook het scannen en de rotatiesnelheid zijn met de RC402N eenvoudig te bedienen. De RC402N radio-afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 100 meter tot de laser.

 

Multifunctionele muurklem

De HV302 wordt standaard geleverd met een multifunctionele muurklem. Deze kan vast geschroefd worden door middel van de uitsparingen in de klem of geklemd worden aan de hoeklijn van systeemplafonds. De laser is op deze klem nog gemakkelijk in hoogte te verstellen. Ook heeft de klem twee schroeven die in de juiste lengte te verstellen zijn waardoor de laser altijd zo recht mogelijk aan de muur of hoeklijn gesteld kan worden.

 

Zichtbaarheid HV302G

De uiterst heldere en krachtige groene laserstraal is van zeer hoge kwaliteit en afhankelijk van de hoeveelheid (zon)licht in de ruimte is de laserstraal wel tot 150 meter te zien! Groen licht is in onze waarneming beter te zien dan rood licht daarom voor interieur werk een hele goede optie! Lees hierover meer in onze blog►

 

Importeur

Visser Assen is de officiële importeur en dealer van de Spectra lasers voor de Benelux. Wij leveren aan zowel de professionele als de particuliere markt. Spectra is een onderdeel van Trimble, wereldwijd leider in meetapparatuur en software programma’s voor de bouw.

 

Gekalibreerd door officieel Spectra Precision-servicecentrum

Net als alle andere bouwlasers wordt de  Spectra HV302G multifunctionele bouwlaser altijd in een door Spectra gecertificeerd servicecentrum gekalibreerd voor verzending en standaard geleverd inclusief kalibratierapport en sticker met de volgende kalibratiedatum.

 

Voor wie is deze laser geschikt?

De Spectra HV302G multifunctionele bouwlaser is ideaal voor bouwbedrijven, interieurbouw, plafondbedrijven, zzp’ers, klusbedrijven en voor iedereen die alle functies uit een laser wilt halen. Niet voor niets noemen we de Spectra HV302G de meest multifunctionele bouwlaser die er te krijgen is!

 

Multifunctionele bouwlaser blogs lezen?

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600