Onderhoud bouwlasers

Om zolang mogelijk plezier te hebben van de werking van je bouwlaser, is een jaarlijkse onderhoudsbeurt de beste keuze. Hierbij wordt het hele meetinstrument uit elkaar gehaald, schoongemaakt en opnieuw geijkt.

 

Onderhoud van Bouwlasers bij Visser Assen

Al meer dan 35 is Visser Assen dé specialist in onderhoud van bouwlasers. De instrumentmakers in onze servicecentra in Assen en Veghel zijn opgeleid om onderhoud te kunnen geven aan alle typen Spectra bouwlasers en de meest voorkomende bouwlasers van andere merken. Door voortdurende bijscholing blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en vaardigheden die nodig zijn voor goed onderhoud aan jouw bouwlaser. Bovendien zien onze servicecentra uitgerust met de modernste apparatuur. Daarnaast zijn wij als dealer van Spectra bouwlasers het enige erkende servicecentrum is Nederland dat het onderhoud van Spectra bouwlasers mag doen. 

 

Onderhoud aan je bouwlaser | Visser Assen

Bouwlaser voor service aanmelden ►

 

Waarom is onderhoud van bouwlasers zo belangrijk?

Niets is vervelender dan er op het werk achter te komen dat je bouwlaser het niet (goed) doet. Het werk loopt vertraging op en er moet van alles geregeld worden om alsnog te kunnen meten en de bouwlaser zo snel mogelijk weer klaar te krijgen. Regelmatig onderhoud garandeert een goede werking en een langere levensduur van een bouwlaser.

 

Om er zeker van te zijn dat je bouwlaser het goed blijft doen adviseren wij om deze elk jaar te brengen voor onderhoud. Zo weet je zeker dat je laser het doet en voorkom je stilstand en de daarbij behorende kosten. Bovendien verleng je de levensduur van je bouwlaser door regelmatig onderhoud.                                        

 

Wat houdt onderhoud aan een bouwlaser bij Visser Assen in?

Als een bouwlaser bij ons binnenkomt voor onderhoud wordt deze in ons systeem geregistreerd. Zo hebben wij een volledig overzicht van de historie van het instrument, wanneer deze voor onderhoud is geweest en of er bijzonderheden mee zijn geweest. Daarna worden niet alleen bouwlaser en ontvanger, maar ook de transportkoffer gewassen. Hierna volgt het onderhoud. De bouwlaser en alle meegeleverde objecten worden gecontroleerd op goede werking. Het instrument wordt open gemaakt en van binnen nagekeken. De accu’s en oplader worden gecheckt. Waar nodig worden onderdelen vervangen of gerepareerd. Tenslotte wordt de bouwlaser gekalibreerd. De uitgevoerde werkzaamheden worden vermeld op een goederenafgifte bon die, samen met de certificaten, met het instrument retour gestuurd wordt.

 

Onderhoud wordt reparatie

Het kan gebeuren dat wij tijdens het onderhoud aan jouw bouwlaser tot de ontdekking komen dat er een reparatie nodig is of dat er een onderdeel moet worden vervangen. Vallen de totale kosten van het onderhoud en de reparatie onder € 250,00 exclusief BTW, dan voeren wij deze werkzaamheden zonder vooraf te overleggen uit. Zijn de kosten hoger, dan ontvang je van ons vooraf een prijsopgave van de werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

 

Aanmelden van een bouwlaser voor onderhoud

Het aanmelden van een bouwlaser voor onderhoud kan heel eenvoudig via jouw account bij Visser Assen of via onze webshop. Je vult het aanmeldformulier in en wij zorgen dat de bouwlaser wordt opgehaald en na onderhoud weer wordt retour gestuurd.

 

Voor het ophalen en retour sturen van je bouwlaser(s) berekenen wij geen kosten!

 

Bouwlaser voor service aanmelden ►