Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Over Bouwplaats-Inrichting.nl

visser-assen.nl is een webshop van Visser Assen, een bedrijf dat al in 1974 is opgericht door wijlen Jan Visser. Vanuit de Drentse hoofdstad voorzien wij razendsnel klanten in de gehele Benelux van onder meer bouwmaterieel, inframaterieel, verkeersvoorzieningen en meetinstrumenten.

 

Bouwmaterieel en bouwmachines bij visser-assen.nl

Omdat wij al meer dan veertig jaar ervaring hebben, weten wij precies waar de bouw behoefte aan heeft. Bij visser-assen.nl vind je dan ook uitsluitend bouwmaterieel en bouwmachines van kwaliteitsmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Heras, Oklima, Lievers, Dryfast en DiBO. Dankzij de betrokkenheid en jarenlange ervaring van onze verkoopadviseurs beschikken we over veel productkennis. Kortom, altijd het juiste advies en de beste producten.
 


 

visser-assen.nl garandeert korte levertijden

In ons moderne magazijn hebben we vrijwel alles ruim op voorraad. We kunnen hierdoor supersnel leveren. Bestel je bij ons op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. Wanneer het orderbedrag hoger is dan € 350,- wordt deze bestelling zelfs gratis afgeleverd (m.u.v. grote producten als losse bouwhekken, materiaalcontainers e.d.). Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

Altijd vooroplopen met visser-assen.nl

Nieuwe ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd, zodat we altijd een passende oplossing hebben. Zo hebben we meer dan 40 jaar geleden de bouwlaser geïntroduceerd in Nederland. Meer recent introduceerden we tal van producten op het gebied van stofbeheersing, zoals de WaterKit en bieden we bijvoorbeeld een compleet assortiment bouwlampen met de nieuwste LED-technologie. Altijd met als doel om onze klanten het werk eenvoudiger, efficiënter en kostenbesparender te maken.
 

visser-assen.nl biedt persoonlijke service

Snelheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, bovendien zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Vragen over je bestelling, of wil je advies over een product? Neem gerust contact op via onderstaande contactmethoden:
 

> Bel: 088 13 43 600

Ga naar contactformulier...

Chat live met ons

Kom langs bij onze vestiging

 

 

Je vindt ons bovendien op Facebook en Twitter