Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Over Straatmakershop.nl

straatmakershop - alles voor de stratenmaker

visser-assen.nl is een webshop van Visser Assen, een bedrijf dat al in 1974 is opgericht door wijlen Jan Visser. Vanuit de Drentse hoofdstad voorzien wij razendsnel klanten in de gehele Benelux van onder meer bouwmaterieel, inframaterieel, verkeersvoorzieningen en meetinstrumenten.

 

Stratenmakersgereedschap en bestratingsmachines bij visser-assen.nl

Wij hebben al meer dan veertig jaar ervaring, en weten dus exact welke strenge eisen aan inframaterieel worden gesteld. visser-assen.nl levert dan ook een compleet assortiment stratenmakersgereedschap en machines van kwaliteitsmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Wacker Neuson, DeWit, Almi en Probst.  Dankzij de betrokkenheid en jarenlange ervaring van onze verkoopadviseurs beschikken we over veel productkennis. Kortom, altijd het juiste advies en de beste producten.
 

visser-assen.nl garandeert korte levertijden

In ons moderne magazijn hebben we vrijwel alles ruim op voorraad. Een supersnelle levering is hierdoor gegarandeerd. Bestel je bij ons op werkdagen voor 15.00 uur, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. In principe betekent dit dat je order de volgende werkdag al bij je wordt afgeleverd. Wanneer het orderbedrag hoger is dan € 350,- (excl. btw) wordt je bestelling zelfs zonder extra kosten afgeleverd. Ook levering op werklocaties zoals de bouwplaats is mogelijk. Kortom, optimaal gemak!

Altijd vooroplopen met visser-assen.nl

Nieuwe ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd, zodat we altijd een passende oplossing hebben. Zo hebben we meer dan 40 jaar geleden de bouwlaser geïntroduceerd in Nederland. Meer recent introduceerden we tal van nieuwe producten zoals de WaterTender, innovatieve afreisystemen, tegellifters en elektrische kruiwagens. Altijd met als doel om onze klanten het werk eenvoudiger, efficiënter en kostenbesparender te maken.
 

visser-assen.nl biedt persoonlijke service

Snelheid en service zijn bij ons vanzelfsprekend. Niet alleen leveren we supersnel, bovendien zijn we direct bereikbaar via diverse kanalen. Vragen over je bestelling, of wil je advies over een product? Neem gerust contact op via onderstaande contactmethoden:
 

> Bel: 088 13 43 600

Ga naar contactformulier...

Chat live met ons

Kom langs bij onze vestiging

 

 

Je vindt ons bovendien op Facebook en Twitter