3M Peltor: Betrouwbare Bescherming voor een Veilig Werkomgeving

3M Peltor is een vooraanstaande Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) die de veiligheid en het welzijn van werknemers wereldwijd waarborgen. Met hun uitgebreide assortiment PBM's biedt 3M Peltor oplossingen op maat voor een breed scala aan industriële toepassingen.

PBM van 3M Peltor | Visser Assen
 

Oorkappen: Comfort en Gehoorbescherming in Één

Een van de kernproducten van 3M Peltor zijn de oorkappen. Deze hoogwaardige gehoorbeschermers zijn ontworpen om werknemers te beschermen tegen schadelijk geluid op de werkplek. De oorkappen van 3M Peltor bieden niet alleen uitstekende demping van geluid, maar ook een optimaal draagcomfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, variërend van passieve oorkappen tot elektronische oorkappen met geavanceerde functies, zoals spraakcommunicatie en Bluetooth-connectiviteit. Of je nu werkt in de bouw, de industrie of een andere omgeving met lawaaierige omstandigheden, 3M Peltor oorkappen zorgen voor een veilige en comfortabele werkomgeving.

Weergegeven:
Sorteer op:
Bouwhelm Peltor met UV-indicator G3000DUV -17%
Favoriet
Vergelijken
Oorkap Peltor Optime II A -12%
Favoriet
Vergelijken
Oorkap Peltor Optime II A helmbevestiging -20%
Favoriet
Vergelijken
Bouwhelm Peltor met draaiknop G3000NUV -17%
Favoriet
Vergelijken
Oorkap Peltor Optime II A Nekmodel -20%
Favoriet
Vergelijken
Oorkap Peltor Optime III A -20%
Favoriet
Vergelijken
Oorkap 3M Peltor Worktunes PRO FM Radio -20%
Favoriet
Vergelijken
Bouwhelm Peltor G3000DUV in doos | 20 stuks -21%
Favoriet
Vergelijken

Bouwhelmen: Bescherming van Hoofd tot Nek

Naast oorkappen produceert 3M Peltor ook hoogwaardige bouwhelmen die de nodige bescherming bieden voor het hoofd en de nek. Deze bouwhelmen zijn ontworpen met de veiligheid van werknemers in gedachten en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Ze bieden bescherming tegen vallende voorwerpen, stoten en andere gevaren op de bouwplaats. De bouwhelmen van 3M Peltor zijn comfortabel om te dragen en voorzien van verstelbare banden en ventilatiesystemen om oververhitting te voorkomen. Met een 3M Peltor bouwhelm ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbare bescherming tijdens je werkzaamheden.

 

Kies voor 3M Peltor - De Betrouwbare Partner voor Veiligheid

3M Peltor is een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare PBM's. Of je nu werkt in de bouw, de industrie, de mijnbouw of een andere sector waar veiligheid een prioriteit is, 3M Peltor biedt de oplossingen die je nodig hebt. Hun toewijding aan innovatie, kwaliteit en comfort garandeert dat je de best mogelijke bescherming krijgt tijdens je werkzaamheden.

 

Kies voor 3M Peltor en verzeker jezelf van hoogwaardige PBM's die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Bescherm je gehoor met de geavanceerde oorkappen en zorg voor een veilige werkomgeving met de betrouwbare bouwhelmen van 3M Peltor.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600