Reparatie bouwlasers

Is je bouwlaser echt defect, dan zal deze moeten worden gerepareerd. Gelukkig kunnen wij deze klus eveneens voor onze rekening nemen.

 

Reparatie van Bouwlasers bij Visser Assen

Voor reparatie van je bouwlaser ben je bij Visser Assen zeker aan het goede adres. Met onze uitstekend opgeleide instrumentmakers en volledig ingerichte servicecentra hebben wij alles in huis om jouw bouwlaser snel en adequaat te repareren. Met meer dan 35 jaar ervaring in het onderhouden, kalibreren en repareren van alle soorten en merken bouwlasers is jouw defecte laser bij ons in goede handen.

 

Onze servicecentra in Assen en Veghel zijn uitgerust met de modernste apparatuur. En als importeur en erkend servicecentrum van Spectra Precision hebben wij alle benodigde onderdelen voor reparatie van Spectra-bouwlasers op voorraad. Dit garandeert een snelle doorlooptijd. Naast de bouwlasers van Spectra hebben onze instrumentmakers ook de benodigde kennis en vaardigheden voor het repareren van de bekendste andere merken bouwlasers.

 

REpareren van je bouwlaser | Visser Assen

Bouwlaser voor service aanmelden ►

 

De reparatieprocedure van bouwlasers

Als je een defecte bouwlaser hebt, kun je deze door ons laten ophalen. Dit kan heel eenvoudig via jouw account bij Visser Assen of via onze webshop. Je vult het aanmeldformulier in en vermeldt hierin wat er met de bouwlaser aan de hand is. Wij zorgen dat de deze wordt opgehaald en na reparatie weer wordt retour gestuurd.

 

Voor het ophalen en retour sturen van je bouwlaser(s) berekenen wij geen kosten!

 

Nadat wij de bouwlaser binnen hebben gekregen, wordt deze in ons systeem gezet met de omschrijving van het defect. Vervolgens worden de bouwlaser, de eventueel meegeleverde ontvanger en de koffer schoon gemaakt. Daarna gaat de instrumentmaker met jouw laser aan de slag. Het defect wordt opgespoord en hersteld. Kapotte onderdelen worden als het mogelijk is gerepareerd of anders vervangen. Als het instrument volledig gerepareerd is, wordt dit getest op goede werking en tot slot wordt de bouwlaser gekalibreerd.

 

Op de goederenafgiftebon die met de bouwlaser mee retour wordt gestuurd, staat welke werkzaamheden wij hebben verricht en welke onderdelen we hebben vernieuwd. Uiteraard ontvang je van ons ook het kalibratierapport.

 

De kosten van een reparatie

Uiteraard hangen de kosten van de reparatie af het defect, de tijd die we nodig hebben gehad om de bouwlaser te repareren en van de te vervangen onderdelen. Om te voorkomen dat je voor een verrassing komt te staan en je achteraf geconfronteerd wordt met een torenhoge rekening, krijg je bij ons vooraf altijd een prijsopgave als de kosten van de reparatie hoger zijn dan € 250,00 exclusief BTW.

 

Garantie op reparatie

Hoewel wij ervan uitgaan dat een gerepareerd laser weer volledig functioneert, kan het natuurlijk een keer voorkomen dat dit niet het geval blijkt te zijn. Daarom geven wij drie maanden garantie op onze reparaties van bouwlasers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je denkt dat een reparatie niet goed is uitgevoerd. Wij zullen er alles aan doen om de reparatie dan alsnog naar tevredenheid uit te voeren.

 

Bouwlaser voor service aanmelden ►