Onderhoud en kalibratie bouwlasers

Jaarlijks onderhoud bij Visser Assen garandeert een goede en nauwkeurige werking van uw meetinstrument. Als importeur van Spectra Precision hebben wij instrumentmakers in dienst die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden en repareren van Spectra Precision-lasers. Ook hebben wij als importeur alle onderdelen en accessoires op voorraad. Naast de Spectra Precision-lasers zijn onze instrumentmakers getraind in het onderhouden van elk merk meetinstrument.

 

Meetinstrument keuren en onderhoud | Visser Assen

 

Ieder instrument dat bij Visser Assen wordt gecontroleerd, wordt voorzien van een certificaat en een kalibratiesticker. Op deze sticker staan de maand en het jaartal waarop het instrument opnieuw moet worden gecontroleerd. Zo kunt u in één oogopslag zien wanneer uw instrument weer toe is aan het jaarlijkse onderhoud.

 

Kalibratiesticker voor onderhoud Visser Assen
Kalibratiesticker

 

Waarom niet wachten met service aan uw meetinstrument

Er hangt nogal wat af van de nauwkeurigheid en goede werking van uw Instrument. Een zuiver instrument voorkomt meetfouten en daarmee dure herstelwerkzaamheden. Ook wilt u voorkomen dat uw meetinstrument door achterstallig onderhoud stilstaat. Wij adviseren dan ook om onderhoud en kalibratie niet uit te stellen en uw meetinstrument aan te bieden vóór het verstrijken van de datum op de keuringssticker. Tijdige controle garandeert een optimaal en nauwkeurig werkend instrument.

 

 

Hoe meld ik mijn instrument aan voor service?


Kosteloos bij u
opgehaald


Als uw meetinstrument aan hercontrole toe is, kunt u het eenvoudig via de webshop aanmelden. Het instrument wordt dan kosteloos door onze vervoerder bij u afgehaald.  Ook kunt u uw meetinstrument bij één van onze servicecenters inleveren. Na onderhoud en controle wordt het instrument weer kosteloos retour gestuurd of u kunt het instrument weer ophalen. U kunt uw meetinstrument uiteraard ook telefonisch aanmelden.


Vertrouwde
service


Bij binnenkomst wordt uw meetinstrument direct verwerkt in ons computersysteem. Hierin wordt onder andere de hele historie van het meetinstrument bewaard. Na een grondige inspectie wordt het instrument schoongemaakt, de draaiende delen worden ingevet, waar nodig worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd en uiteindelijk wordt het instrument op onze range gekalibreerd met behulp van de nieuwste techniek. Uiteraard wordt het instrument zo afgeregeld dat het volledig voldoet aan de fabrieksspecificaties. Het meetinstrument wordt voorzien van een kalibratiesticker en een certificaat.

 


 Reparatie
met garantie

 

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw meetinstrument moet worden gerepareerd. Ook dan kunt u op ons rekenen. Ons serviceteam bekijkt wat er aan uw instrument moet gebeuren en maakt dan een nauwkeurige inschatting van de kosten. Kleine reparaties tot € 250,00 (dit bedrag is inclusief onderhoud en kalibratie) worden zonder verder overleg uitgevoerd. Bij reparaties boven € 250,00 wordt er vooraf contact met u opgenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Als u akkoord gaat met de kosten, wordt het instrument gerepareerd en opnieuw gekalibreerd. Uiteraard geven wij volledige garantie op onze reparaties. Als uw instrument binnen 3 maanden na reparatie dezelfde klacht vertoont, verhelpen wij deze geheel kosteloos. Besluit u na opgave van kosten het meetinstrument  niet te repareren, dan brengen wij u € 35,00 onderzoekskosten in rekening. Deze kosten vervallen als u bij ons een nieuw meetinstrument aanschaft ter vervanging van het bewuste schade-instrument.

 

 


 Retour instrument

Voor onderhoud en kalibratie aan uw meetinstrument rekenen wij een doorlooptijd van 1 week. Reparaties kunnen iets langer in beslag nemen, afhankelijk van de aard van de reparatie en het merk van het instrument. Als uw instrument gereed is, wordt dit met onze vervoerder bij u retour gebracht of u krijgt van ons bericht dat u het instrument weer kunt ophalen bij één van onze servicecenters.Voordelen
op een rijtje


Een jaarlijkse inspectie biedt enkel voordelen. Daarom, de belangrijkste voordelen op een rij:

  Voorkom meetfouten en kosten als gevolg hiervan

  Voorkom stilstand op het werk

  Geen onverwachte kosten

  Gratis halen en brengen

Een langere levensduur van uw instrument

 

Kortom, als u ervoor kiest om u meetinstrument bij ons in onderhoud te plaatsen, bent u gegarandeerd van kwaliteit. 

 

Bouwlaser voor service aanmelden ►