SKG-spiegels

SKG-spiegels

In ons assortiment spiegels nemen SKG-spiegels een bijzondere plek in. Deze spiegels zijn namelijk voorzien van een SKG-keurmerk. Dit keurmerk wordt door de politie uitgereikt aan slagvaste spiegels die gegarandeerd vandaalbestendig zijn. Deze SKG-spiegels zijn van onverwoestbaar polycarbonaat en zitten gemonteerd in een stalen frame.

Producten per pagina
Sorteer op:
SKG-industriespiegel rond -20%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 30, Ø 40, Ø 50 en Ø 60 cm
 • Absoluut onbreekbaar
 • Inclusief bevestigingsbeugel
SKG-kogelspiegel 180 graden -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 45, Ø 60 en Ø 90 cm
 • Absoluut onbreekbaar
 • Biedt kijkhoek van 180 graden
SKG-kogelspiegel 360 graden -21%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 45 en Ø 60 cm
 • Absoluut onbreekbaar
 • Biedt kijkhoek van 360 graden
SKG-kogelspiegel 90 graden -22%
Favoriet
Vergelijken
 • Diameters: Ø 60 en Ø 90 cm
 • Absoluut onbreekbaar
 • Biedt kijkhoek van 90 graden

Een van de vele soorten spiegels die je bij de online webshop van Visser Assen kunt aanschaffen, is de zogenoemde SKG-spiegel. Dit is een bijzondere spiegel. Deze is in de eerste plaats natuurlijk een kogelspiegel, maar is dankzij de toepassing van buitengewoon robuuste materialen extreem goed bestand tegen vernielingen en andere invloeden van derden.

 

Vandaalbestendige spiegel in verschillende vormen

De zogenoemde SKG-spiegels zijn zeer robuuste kogelspiegels of bolspiegels die bijzonder slagvast zijn. Onze SKG-spiegels zijn stuk voor stuk bolspiegels die zijn vervaardigd uit polycarbonaat. Polycarbonaat is een bijzonder slagharde kunststof. De kogelspiegels met een SKG-keurmerk zijn te bestellen als een bolspiegel 90°, een kogelspiegel 180 graden of een bolspiegel 360 graden.

 

Een kogelspiegel 90 graden is een spiegel in de vorm van een achtste bol die een volledig overzicht biedt vanuit twee richtingen. De bolspiegel 180° is een spiegel in de vorm van een kwart bol en biedt – je raadt het al – een uitstekend zicht vanuit drie richtingen. De laatste kogelspiegel, de bolvormige spiegel 360 graden, is een halve bol en biedt een volledig beeld over 360 graden rondom.

 

SKG-keurmerk op al deze bolspiegels

De kogelvormige of bolvormige spiegels met SKG-keurmerk zijn bijzonder vandaalbestendige spiegels. De spiegels zijn stuk voor stuk voorzien van een SKG-certificaat (politiekeurmerk). Dit biedt jou de garantie dat onze spiegels vandaalbestendig zijn en voldoen aan de prestatie eisen die behoren bij de klassering 'slagvast'.

 

De SKG-spiegels zijn vandalismebestendige bolspiegels die zijn vervaardigd uit zelfdovend slagvast polycarbonaat en zijn ideaal voor de montage in garages, brandgangen, trappenhuizen, liftuitgangen. Montage aan plafond, in hoeken en aan muren. Ook zeer geschikt voor instellingen, ziekenhuizen en gesloten inrichtingen. Gecertificeerd volgens SKG KE572.

 

Bolspiegel SKG is zeer gemakkelijk te bevestigen

Iedere SKG-spiegel wordt geleverd met montage- en onderhoudsinstructies, Torx®H-veiligheidschroeven en een speciale Torkx®H-veiligheidsschroevendraaier of -schroefbit. Indien het spiegeloppervlak dusdanig is beschadigd dat het zijn functie niet meer goed kan vervullen, dan kan deze spiegelface door een nieuw vervangen worden. Deze losse spiegelfaces zijn als reserve-onderdeel verkrijgbaar

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600