Mous Software MC-Next

Mous Software MC-Next
  • 1.695,00
  • 2.050,95 incl. btw
Op voorraad
  • Automatisch punten plaatsen
  • Definieer coördinaatsystemen
  • Vergelijk punten
Bestel op werkdagen voor 15.00 uur, dezelfde dag nog verstuurd
Gratis verzending
Automatisch punten plaatsen
Definieer coördinaatsystemen
Vergelijk punten
Genereer oppervlak en bereken volume

Omschrijving Mous Software MC-Next

Omschrijving Mous Software MC-Next

MC Next is een softwarepakket dat in feite nauwelijks nog enige introductie nodig heeft. Dit is het meest uitgebreide pakket van MOUS Software.

 

MC Next softwarepakket voor al je uitzetwerk

MC Next is dus het meest complete softwarepakket van MOUS Software. Het bevat namelijk alle zeer uitgebreide functies voor het aanmaken van maatvoeringsgegevens en is hiermee het ideale spftwarepakket voor iedereen die uitzetwerkzaamheden verricht op het bouwterrein. Plaats automatisch punten over objecten en exporteer deze punten naar je Robot Total Station van Trimble. Rapporteer afwijkingen in het originele model, reduceer faalkosten en verhoog je productiviteit.

 

Automatisch punten plaatsen met behulp van MC Next

Superhandig is dat MC Next van MOUS buitengewoon uitgebreide wizards aan boord heeft om volledig automatisch meetpunten in modellen te plaatsen. Je kunt in CAD automatisch meetpunten plaatsen over bijvoorbeeld: Blocks, Lijnen, Cirkels en Punten. In Revit kun je automatisch meetpunten plaatsen over: Families, Markers, Grid en Geometrie. Zo kun je met slechts een paar muisklikken al honderden punten automatisch genereren.

 

MOUS MC Next voor definiëren van coördinaat-systemen

Buitengewoon vernuftig is de wizard voor het definiëren van coördinaten. Hiermee is het werken met coördinaatsystemen op het bouwterrein een fluitje van een cent geworden. Dankzij de wizard specificeer je eenvoudig twee basispunten (A & B) in het model. Deze twee punten vertegenwoordigen je nieuwe coördinaatsysteem (MCS) zonder het model te wijzigen. Bijvoorbeeld: Punt A is nieuwe oorsprong (0,0,0) en punt B is de nieuwe + X-as richting. MC Next biedt je een gemakkelijke en eenduidige manier voor het definiëren van een coördinaat systeem voor alle modellen binnen een bepaald project.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Mous Software MC-Next

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600