Tegeldonkey

De Tegeldonkey verlegkar is al jaren een van de meest populaire verlegkarren. Robuust uitgevoerd kunnen ze makkelijk tegen een stootje en gaan ze jarenlang mee. Er zijn al veel namaak verlegkarren, maar de officiële Tegeldonkey blijft de beste. 

Weergegeven:
Sorteer op:
Tegeldonkey + Strakvlak 117 - 210 cm -18%
Favoriet
Vergelijken
Tegeldonkey GT-Donkey tegellegger zwaar -20%
Favoriet
Vergelijken
Tegeldonkey T-Donkey tegellegger -17%
Favoriet
Vergelijken

Eenvoudig en Prettig in gebruik

Een ding dat de Tegeldonkey zo gigantisch populair maakt is de eenvoud in gebruik. De verlegkar is op een manier ontworpen dat elke stratenmaker of hovenier er direct mee aan de slag kan. Uitklappen, afstellen en gaan. Ook het afleggen van de tegels kan eenvoudig met de verlegkar.

 

Daarnaast bespaar je je rug bij het gebruik van de T-Donkey, want je hoeft geen rare houdingen aan te nemen. Het gewicht hangt ook niet aan één kant, zoals dat met een klem vaak wel zo is. Dankzij de hefboomwerking kun je met een kleine inspanning tegels verleggen en leggen. 

 

T-Donkey

Donkey is uiteraard de vertaling van 'ezel' in het Engels. De ezel staat bekend als een hardwerkend, trouw en vastberaden dier. Daarnaast is de ezel uiterst sterk, wat ook de Tegeldonkey kenmerkt. 

 

Voor Kleine en Grote Tegels

De tegelkar is zowel verkrijgbaar in de originele uitvoering en de Tegeldonkey GT. Vanzelfsprekend is de GT-uitvoering de grote broer van de originele en kan dus ook grotere tegels verleggen. Beide uitvoeringen zijn inklapbaar en zi

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600