Ontdek de Precisie en Innovatie van Trimble Total Stations en Robotic Total Stations: Amerikaanse Kwaliteit voor Geavanceerde Landmeetkunde

Trimble is een gerenommeerd Amerikaans merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige Total Stations en Robotic Total Stations. Met een sterke focus op precisie, betrouwbaarheid en innovatie biedt Trimble geavanceerde landmeetkundige instrumenten die voldoen aan de eisen van professionals in de bouw-, engineering- en landmeetkundige sector. Op deze merkenpagina laten we je kennismaken met de Total Stations en Robotic Total Stations van Trimble, die garant staan voor nauwkeurigheid en efficiëntie.

 

 

 

Trimble is een Amerikaans bedrijf dat geavanceerde technologieën biedt voor positionering, modellering en visualisatie voor verschillende sectoren zoals landbouw, bouw, geodesie, overheid, transport en logistiek. Het bedrijf is opgericht in 1978 en heeft zijn hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië. Trimble heeft wereldwijd meer dan 10.000 werknemers en levert producten en oplossingen in meer dan 150 landen.

 

Robotic Total Stations: dé uitzetrobot voor de professional

Trimble Robotic Total Stations gaan een stap verder door geavanceerde robotica-technologie te integreren. Deze systemen maken gebruik van een reflectorloze meetmethode in combinatie met automatische volgsystemen, waardoor één persoon de Total Station kan bedienen. Met een Robotic Total Station kunnen landmeters sneller en efficiënter metingen uitvoeren, zonder dat er een tweede persoon nodig is om de reflector vast te houden. Dit verhoogt de productiviteit en vermindert de kans op menselijke fouten.

 

Trimble voor al je meetinstrumenten

Trimble is een van de belangrijkste spelers op de markt voor meetinstrumenten, zo niet de belangrijkste. Zo is het Amerikaanse merk het moederbedrijf van Spectra Precision, het merk bouwlasers waar Visser Assen de exclusief importeur van is voor de Benelux. Bovendien is Trimble hét merk op het gebied van de Robotic Total Stations. Deze pionier is dan ook niet voor niets de uitvinder van de uiterst succesvolle uitzetrobot.

 

Weergegeven:
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Riem clip TDL bluetooth radio Trimble -7%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Accu tbv Trimble RTS en SPS -26%
Favoriet
Vergelijken
GPS-stok carbon tweedelig uitschuifbaar -14%
Favoriet
Vergelijken
Prismastok Layout Rod Trimble -20%
Favoriet
Vergelijken
Statief Glasfiber voor Total Station -17%
Favoriet
Vergelijken
Koffer voor Trimble total station uitzetrobot -13%
Favoriet
Vergelijken
Prisma 360 graden Total Station uitzetrobot -22%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
GPS-ontvanger Trimble R780 -0%
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Total Stations van Trimble: simply the best

Trimble Total Stations zijn geavanceerde instrumenten die worden gebruikt voor hoogwaardige landmeetkundige toepassingen. Deze apparaten combineren nauwkeurige elektronische afstandsmeting met hoekmeting om gedetailleerde metingen uit te voeren op bouw- en landmeetkundige projecten. Trimble Total Stations zijn ontworpen om snel en nauwkeurig punten in 3D te bepalen, waardoor professionals efficiënter kunnen werken en de nauwkeurigheid van hun metingen kunnen verbeteren.

 

Trimble staat Kwaliteit en Innovatie

Trimble staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en innovatie. Als importeur van Trimble-producten ben je verzekerd van geavanceerde landmeetkundige instrumenten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Trimble blijft voortdurend investeren in onderzoek en ontwikkeling om zijn instrumenten te verbeteren en nieuwe technologieën te integreren die professionals helpen bij het efficiënter uitvoeren van landmeetkundige taken.

 

Kies voor Trimble Total Stations en Robotic Total Stations en ervaar de precisie en efficiëntie van Amerikaanse kwaliteit. Als importeur sta je in direct contact met een betrouwbare leverancier die je kan voorzien van hoogwaardige instrumenten en uitstekende technische ondersteuning.

 

Vertrouw op Trimble, een toonaangevend Amerikaans merk dat al tientallen jaren innovatieve oplossingen biedt voor de landmeetkundige sector.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600