Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Troffelmachine Lievers E-LAP450N elektrisch

-20% Troffelmachine Lievers E-LAP450N elektrisch
  • 2.050,00
  • 1.640,00
  • 1.984,40 incl. btw
Op voorraad
  • Elektromotor 230V 50Hz 1 fase / 1050W
  • Diameter schijf 450 mm
  • Met elektronische toerentalregelaar
Levertijd 2 - 3 werkdagen
Gratis verzending
Zeer compacte troffelmachine met elektromotor
Compleet met zeer slijtvaste schijf
Nu met 1 jaar extra garantie ( na online registratie )

Omschrijving Troffelmachine Lievers E-LAP450N elektrisch

Omschrijving Troffelmachine Lievers E-LAP450N elektrisch

Zoek je een lichtgewicht troffelmachine die gegarandeerd 0% uitlaatgassen uitstoot? Dan is de nieuwe E-LAP450N van Lievers dé oplossing! Deze nieuwe troffelmachine wordt namelijk geheel elektrisch aangedreven.

 

Ideale samenwerking

Bij het ontwikkelen van de De E-LAP450N is Lievers Holland niet zomaar over één nacht ijs gegaan. Deze Nederlandse fabrikant van betonverwerkingsmachines heeft deze nieuwe troffelmachine namelijk geheel samen met de prefabindustrie ontwikkeld. Deze betonexperts weten namelijk als geen ander hoe je beton zo gemakkelijk mogelijk verwerken. Deze machine is dan ook ideaal om betonoppervlakten en -elementen probleemloos te kunnen afwerken.

 

Troffelmachine zonder uitstoot

Het unieke aan deze vlindermachine is dat deze wordt aangedreven door een elektromotor. Je hebt dus absoluut geen uitstoot, en dat maakt de E-LAP450N de ideale machine om vooral binnen te worden gezet. Zeer veilig en Arbovriendelijk dus, want je hebt geen last van uitlaatgassen.

 

Optimaal gebruiksgemak

Omdat deze troffelmachine in samenwerking met de betonindustrie is ontworpen, is deze machine zeer comfortabel om mee te werken. Zo is het totaalgewicht van slechts 12 kilogram uiterst laag te noemen. De vlindermachine is dan ook door één persoon moeiteloos te bedienen. Verder is deze machine uitgerust met een elektronische toerenregelaar. Hiermee kun je het toerental traploos regelen van 160 tot 300 toeren per minuut, onafhankelijk van de belasting. De beste afwerkresultaten zijn hiermee gegarandeerd. Met de E-LAP 450N kan niet gevlinderd worden. Deze machine is bedoeld om het handspanen na het nivelleren te automatiseren. De draaiende schijf smeert de toplaag uniform dicht en levert een mooi glad resultaat op. Met de E-LAP 450N gaat dit mooier en sneller dan met de hand. 

Mocht u een gevlinderde beton afwerking willen? Daar hebben we de LTM-E electrische troffelmachines voor. Deze kunnen op het beton element gezet worden en daarmee kan het beton gevlinderd worden net als een vloer. 

 

Nog meer comfort

Het blijft natuurlijk niet bij bovengenoemde eigenschappen. Nee, deze troffelmachine is namelijk uitgevoerd met een in hoogte verstelbare bedieningshendel, dus op maat te maken voor iedereen. Daarnaast is de bedieningshandgreep haaks op de bedieningshendel gemonteerd. Hierdoor heb je meer grip en controle tijdens het werken en is een nauwkeurigere bediening gerealiseerd. Bovendien kan de handgreep op hoogte worden ingesteld en is deze uitgerust met een zogeheten 'dodemansknop', voor optimale veiligheid. Een geïntegreerde aardlekschakelaar zorgt voor nog meer veiligheid voor de gebruiker van de Lievers E-LAP450N. Ten slotte beschikt deze vlindermachine over een extra handvat bovenop de motor, dat het optillen en verplaatsen van deze machine makkelijker maakt.

 

Slijtvast

Deze troffelmachine is voorzien van speciale schijven. Deze zijn namelijk slijtvast en lichter dan de gangbare schijven die van staal zijn gemaakt. Ze gaan dus langer mee, en dat scheelt in de portemonnee! Daarbij zijn deze schijven aanzienlijk stijver, een eigenschap die zorgt voor een betere afwerking. Het werk wordt hiermee een stuk vlakker en sterker.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties Troffelmachine Lievers E-LAP450N elektrisch

Vlindermachine
Aandrijving Elektrisch 230 Volt
Werkdiameter 450 mm
Toerental bladen 160 - 300 omw./min.
Vermogen 1.0 kW
Standaard bladen Schijf
Max. werkhoogte 180 cm
Gewicht 12 kg

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600