Wegens COVID-19 nemen wij maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening. Klik hier voor alle informatie.

Verleng de garantie op je Milwaukee-gereedschap

Heb je onlangs in onze webshop een machine van Milwaukee aangeschaft, dan kun je de standaard fabrieksgarantie van één jaar gemakkelijk online verlengen. Door je aankoop namelijk zo snel mogelijk online te registreren, kun je de fabrieksgarantie verlengen tot een periode van maar liefst drie jaar!

 

Registreer jezelf en je aankoop online

Het aanvragen van de verlenging van de garantietermijn, is werkelijk een fluitje van een cent. Ga hiervoor naar de Nederlandstalige website van de fabrikant. Log vervolgens in met je bestaande account. Heb je nog geen account? Maak dan eenmalig een account aan.

 

Je persoonlijke account kan worden gebruikt voor alle toekomstige registraties. Het account laat jou al je geregistreerde machines zien, de geregistreerde certificaten zijn te downloaden en te printen en je kunt je persoonlijke gegevens beheren. Indien je je wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

 

Producten kunnen alleen geregistreerd worden nadat een persoonlijk account is aangemaakt!

 

Certificaat snel in huis

Als jouw aankoop geschikt is bevonden om in aanmerking te komen voor de verlenging van de garantietermijn, wordt de standaard garantietermijn van één jaar verlengd tot maar liefst drie jaar. Om in aanmerking te komen voor deze verlenging, moet het product binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd worden.

 

Controleer na het registreren je e-mailbox, want hierin krijg je een certificaat voor elk product dat je hebt geregistreerd voor garantieverlenging. Wanneer er sprake is van een reparatie onder de verlengde garantie, vereist het geautoriseerde reparatiecentrum dat je de machine samen met het garantieverlengende certificaat en het bewijs van aankoop kunt aanleveren. Bovendien dien je de garantieaanvraag in te vullen en mee te sturen.

 

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor verlengde garantie

Om gebruik te kunnen maken van de verlenging van de garantietermijn, dien je je te houden aan de volgende voorwaarden:

  • De machine dient binnen dertig dagen na aanschaf te worden geregistreerd
  • Producten kunnen alleen geregistreerd worden nadat een persoonlijk account is aangemaakt
  • Zorg bij het registeren ervoor dat je het bewijs van aankoop (kassabon of factuur) bij de hand hebt
  • Houd er rekening mee als je een meervoudige gereedschapsset hebt aangeschaft, dat elke machine in de set apart moet worden geregistreerd

 

Je Milwaukee-machine registeren ►