Wattsun Pop-Up Power: hét schone alternatief voor aggregaten

Wattsun is de pionier op het gebied van duurzame oplossingen voor een tijdelijke stroomvoorziening. Deze jonge, Nederlandse onderneming loopt altijd voorop als het gaat om baanbrekende technologie.

 

Wattsun Pop-Up Power bij Visser Assen

 

Wattsun Pop-up Power, voor schone energie op de bouwplaats

Met Wattsun ben je helemaal klaar voor het derde decennium van de 21ste eeuw. Want niet langer is een verbrandingsmotor vereist voor een mobiele stroomvoorziening, maar een stroomunit. Het Nederlandse bedrijf Wattsun produceert namelijk handzame stroomunits, in feite niets meer of minder dan een accu met een zeer hoge capaciteit.

 

Eenmaal opgeladen via het stopcontact (230 volt) – een handeling die de unit nog geen vijf uur kost – is je Wattsun stroomunit klaar om aan de slag te gaan. Afhankelijk van de gekozen uitvoering en het aantal extra units – die door Wattsun en ons een 'Pack' wordt genoemd – zijn de draagbare accugeneratoren in staat om kleine benzine-aggregaten tot zelfs zware dieselaggregaten te vervangen.

Weergegeven:
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken
Favoriet
Vergelijken

Heb je stroom nodig op plekken waar nog geen stroomvoorziening aanwezig was, dan was je tot voor kort aangewezen op een generator. Prima keuze op zich, maar duurzaam, stil en comfortabel is anders. Want een aggregaat is uitgevoerd met een verbrandingsmotor, lopend op benzine of zelfs diesel. Het kan gelukkig anders, en wel met Wattsun.

 

Accu-power Unit van Wattsun bespaart je kostbare manuren

De Docks en de Packs van Wattsun nemen je veel werk uit handen, zeker als je het vergelijkt met een aggregaat. Want omdat een generator veel lawaai maakt en bovendien schadelijke uitlaatgassen uitstoot, wordt deze vaak verbannen naar de uiterste hoek van de bouwplaats. Het gevolg hiervan is natuurlijk dat je lange verlengkabels moet gebruiken om jou en je collega's van stroom te voorzien. Lange kabels, die vaak weer plat worden gereden door zwaar materieel, of je struikelt er natuurlijk weer over.

 

Met een mobiele stroomunit van Wattsun kun je je al deze ellende besparen. Omdat een accupack van deze Nederlandse fabrikant zowel geluidsloos als emissievrij is, kun je deze modules gewoon bij je in de buurt houden. Het trekken van lange kabels hoort hiermee dan ook definitief tot het verleden. En dat werkt wel zo prettig.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600