3D-laserscanner Trimble X9

  • Artikelnummer: 132080 |
  • Merk: Trimble
3D-laserscanner Trimble X9
Prijs op aanvraag
100% gratis en vrijblijvend
  • Bereik tot maar liefst 150 meter
  • Resolutie: 3840 x 2746 pixels per foto (4K)
  • Zelfkalibrerend
Vraag eenvoudig de prijs op via de 'Aanvraag'-button of door te bellen naar 088 13 43 600

 

Bereik: 0,6 tot maar liefst 150 meter
4K-resolutie: 3840 x 2746 pixels per foto
Met drie sensoren, o.b.v. 10 MP-camera's
Zelfkalibrerend
Nauwkeurigheid: < 1,5 mm over 30 meter
Blikveld: 360° x 282°

Omschrijving 3D-laserscanner Trimble X9

Omschrijving 3D-laserscanner Trimble X9

Wil je jouw bouwprojecten naar een hoger niveau tillen? De Trimble X9 3D-laserscanner is jouw krachtige bondgenoot, ontworpen om dagelijkse scantaken gemakkelijker en efficiënter te maken. Met de veelzijdigheid van Trimble FieldLink bekijk je scangegevens, 3D-modellen en meetbestanden tegelijkertijd op een tabletcontroller terwijl je op locatie bent. De X9 biedt krachtige prestaties die eenvoudig te gebruiken zijn.

 

Trimble laserscanner X9 verhoogt je prestaties

De Trimble X9 verlengt je BIM-workflows en legt nauwkeurig as-built condities vast, waardoor je verzekerd bent van de beste prestaties en nauwkeurigheid. Je verlaat de bouwplaats altijd met volledig vertrouwen in je gegevens. Dankzij de mogelijkheid om de X9 te beheren met dezelfde gebruiksvriendelijke software als je total station, bekijk je ook direct scangegevens op de bouwplaats, wat de productiviteit verhoogt!

 

3D-scanner Trimble voor vermindering kosten en vereenvoudigde Samenwerking

De ingebouwde zelfkalibratie van de X9 elimineert de jaarlijkse kalibratienoodzaak en waarborgt gegevensnauwkeurigheid, wat resulteert in een lagere totale eigendomskosten. Vereenvoudig de samenwerking door scans naar Trimble Connect te exporteren, waardoor de communicatie tussen kantoor en veld wordt gestroomlijnd.

 

Verzamel gedetailleerde data met gemak

Met verbeterde hoeknauwkeurigheid van 16", kan de Trimble X9 een zeer hoge dichte puntenwolken vastleggen, ideaal voor het inscannen van bestaande bebouwing en situaties. De in-field registratie, ondersteund door Trimble FieldLink software, verhoogt de productiviteit terwijl je op locatie bent en zorgt ervoor dat scandata direct geëxporteerd kan worden naar bijvoorbeeld Revit of Tekla.

 

3D-laserscanner met geïntegreerde Laserpointer en snelle Gegevensvastlegging

Met een langer laserscannerbereik (tot 150 m) en een geïntegreerde laserpointer kan de X9 gegevens vastleggen op grotere afstanden, waardoor je grotere gebieden in minder tijd kunt scannen. De snelle gegevensvastleggingssnelheid (tot 1 miljoen punten per seconde) en de hoge gevoeligheid van de laser zorgen ervoor dat je direct bruikbare gegevens verzamelt, zelfs van complexe oppervlakken.

 

Zelfkalibratie en zelfnivellering voor Betrouwbare Prestaties

Elimineer de noodzaak voor jaarlijkse kalibraties en het nivelleren van het instrument tijdens de installatie, waardoor onderhoudskosten en worden verminderd en de productiviteit stijgt.

 

Met de Trimble X9 investeer je in een innovatief, hoogwaardige 3D-laserscanner die de efficiëntie verhoogt en vertrouwen biedt op de bouwplaats. Neem de controle over je projecten met Trimble X9 en ervaar de kracht van geavanceerde 3D-laserscantechnologie.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties 3D-laserscanner Trimble X9

3d-scanner
Bereik 0.6 - 150 meter
Nauwkeurigheid op 20 meter 0.3 mm
Nivelleer-nauwkeurigheid < 3 "
Standaard scanduur 3:33 minuten
Beeldvastlegging 3 x 10 MP
Gewicht (incl. accu) 6.0 kg
Kalibratie Automatisch
Standaard werkwijze Volledige registratie in het veld
Field Software Trimble Field Link
Garantietermijn 2 jaar

Video's

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600