Actiewagens

Actiewagens

De actiewagens en bordenwagens worden volledig naar uw wensen samengesteld. Hierbij zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt.

 

Producten per pagina
Sorteer op:
Favoriet
Vergelijken
  • Enkel-as aanhangwagen
  • Met complete wegafzetting volgens figuur 18 of 19 CROW 96b
  • Inclusief actieframe met LED-lampen
Favoriet
Vergelijken
  • Geen eigen kenteken, gewicht < 750 kg
  • Volledig gegalvaniseerde, geremde actiewagen
  • Uitgevoerd in type 3, klasse 3 voor gebruik op snelwegen

Voor de bordenwagen is de inrichting vaak voorzien van figuur 96B - 18. Het gemonteerde actieframe is uit te voeren in diverse afmetingen met verschillende soorten lampen (standaard led of multiled). Alle figuren of toepassingen zijn mogelijk in overleg aangezien de bordenwagens in eigen beheer worden geproduceerd. Omdat een bordenwagen een maatwerkproduct is, verloopt de verkoop via onze verkoopadviseurs. Via de volgende link vindt u een overzicht van onze verkoopadviseurs per regio.

 

Inrichting actiewagen naar eigen wens

De actiewagen is ook naar wens in te richten, deze zijn voorzien van een groot actieframe type 3 in klasse 3 zodat deze ingezet kunnen worden op autosnelwegen, de verlichting en figuraties (hier zijn meerdere mogelijk middels een klapbord) zijn naar wens uit te voeren. Zowel de bordenwagen als actiewagen is stand alone te gebruiken in combinatie met onze PowerBox.

 

Neem voor advies, prijzen of bestellingen vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop.

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600