Afbouwlaser Spectra HV101

Afbouwlaser Spectra HV101

De HV101 is het absolute instapmodel onder de afbouwlasers van Spectra. Zonder al te veel poespas is deze compacte laser ideaal voor wie niet dagelijks gebruik hoeft te maken van een interieurlaser.

Producten per pagina
Sorteer op:
Afbouwlaser Spectra HV101 -20%
Favoriet
Vergelijken
  • Rode laserstraal
  • Incl. afstandsbediening en muur/wandklem
  • Werkt op alkalinebatterijen
Afbouwlaser kofferset Spectra HV101 -14%
Favoriet
Vergelijken
  • Rode laserstraal, horizontaal en verticaal
  • Incl. afstandsbediening, spindelstatief, baak en ontvanger H..
  • Werkt op alkalinebatterijen

visser-assen.nl is een onderdeel van Visser Assen, wij zijn importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux. Spectra Precision is een onderdeel van Trimble.

 

Spectra HV101 interieurlaser is het instapmodel

De HV101 is het instapmodel horizontale en verticale allround laser van het vertrouwde merk Spectra Precision. Deze laser is zeer geschikt voor wanneer de laser niet alledaags gebruikt wordt en werkt daarom op 2 batterijen. Met de batterijen kan er met de laser wel tot 50 uur gewerkt worden. Het is ook mogelijk om 2 oplaadbare batterijen te gebruiken. Deze kunnen mee besteld worden net als een externe, universele oplader.

 

Basic afbouwlaser voor gebruik binnen en afschot

De HV101 is een laser die zich zowel horizontaal en verticaal volledig automatisch waterpas stelt. Na het indrukken van de aan/uit knop stelt de laser zich zelf vlak en er kan direct mee gewerkt worden, ook als de laser verticaal neer gezet wordt zal die zichzelf automatisch waterpas stellen.

 

De laser heeft een meetbereik van 300 meter met een handontvanger. Met de zichtbare rode laserstraal kun je met de HV101 ook perfect zonder handontvanger binnen in een ruimte werken. Het zichtbare bereik is afhankelijk van de hoeveelheid licht in de ruimte en daarom is de laser in verschillende toeren in te stellen, hoe langzamer de laser draait hoe zichtbaarder de laserstraal wordt. Ook heeft de laser een ‘scan’ functie, dit houd in dat de laser in een bepaalde hoek een laserlijn kan scannen dit om de zichtbaarheid te vergroten. De scan hoek is instelbaar van 5 tot 180 graden.

 

Met behulp van de afstandsbediening RC601 kun je ook eenvoudig een afschot lijn maken, door middel van de pijl toetsen op de afstandsbediening is de laserstraal eenvoudig naar het midden van de handontvanger te brengen. Met behulpl van de afstandsbediening is het namelijk mogelijk om één van de stelmotoren uit te zetten, zodat er een afschot gecreëerd kan worden. Een geschikte laser voor zowel binnen als buiten voor bijvoorbeeld het uitlijnen van wanden en plafons.

 

Spectra HV101 wordt compleet en gekalibreerd geleverd

De HV101 wordt compleet geleverd met afstandsbediening, een wandbeugel om de laser aan een hoeklijn of kanthout te hangen en met een magnetisch doelplaatje voor het afhangen van systeemplafonds. De laser wordt altijd gekalibreerd in een door Spectra Precision gecertificeerd servicecentrum en standaard geleverd inclusief een kalibratierapport en sticker met de volgende kalibratiedatum.

 

De HV101 in combinatie met een handontvanger

 

Deze afbouwlaser wordt standaard geleverd zonder handontvanger. Deze is uiteraard wel mee te bestellen. Standaard geleverd in de kofferset is de Spectra HR320 handontvanger. Maar ook de andere Spectra ontvangers zijn mogelijk zoals de HR150U en de millimeterontvanger HL450.


 

Alles-in-1 kofferset

De Spectra HV101 is ook te bestellen in een handig alles-in-1 kofferset, compleet met een opdraaibaar statief, en handontvanger Spectra HR320.

 

Voor wie is de HV101 geschikt?

De HV101 is geschikt voor de hovenier, kleinere bouwwerkzaamheden, afbouw-interieur en installatiebedrijven die de laser af en toe nodig hebben. Bij meer frequent gebruik, een groter bereik of betere zichtbaarheid adviseren wij de Spectra HV302 of HV302G multifunctionele bouwlaser.

 

Importeur

Als importeur en de officiële dealer van de Spectra Precision lasers voor de Benelux kunnen wij het gehele assortiment van dit topmerk uit voorraad leveren. Ook onderdelen en accessoires hebben wij ruim op voorraad. Daarnaast heeft Visser Assen als enige in Nederland gecertificeerde servicecentra voor onderhoud en reparatie van Spectra lasers. 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600