AllRisk Steigerset basis

  • Artikelnummer: 132195 | Kleding
  • Merk: AIC
AllRisk Steigerset basis
  • 185,00
  • 223,85 incl. btw
Op bestelling leverbaar
  • Harnas, vanglijn en 2x steigerhaken
  • Speciaal voor veilig werken op steigers
  • Compleet met opbergtas
Bestel op werkdagen voor 15.00 uur, dezelfde dag nog verstuurd
Verzendkosten € 12,50, boven € 500,- excl. btw gratis verzending
Harnas, vanglijn en 2x steigerhaken
Speciaal samengesteld voor werkzaamheden op steigers
Compleet geleverd in opbergtas

Omschrijving AllRisk Steigerset basis

Omschrijving AllRisk Steigerset basis

Werkzaamheden op steigers brengen specifieke veiligheidsuitdagingen met zich mee, en de AllRisk Steigerset Basis is ontworpen om je te voorzien van de beste valbescherming tijdens deze taken. Of je nu steigers monteert, demonteert of onderhoudswerkzaamheden uitvoert, deze set biedt de nodige veiligheid en gemoedsrust om elke taak met vertrouwen aan te pakken.

 

Static IID Harnas voor Optimale Veiligheid

Een van de kerncomponenten van de AllRisk Steigerset Basis is het Static IID harnas. Dit harnas is uitgerust met één bevestigingspunt op de rug en één op de borst, waardoor je stevig en veilig kunt worden bevestigd tijdens het werken op hoogte. Het harnas is ontworpen om comfortabel te dragen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

 

Vanglijn voor Flexibiliteit en Veiligheid

De AllRisk Steigerset wordt geleverd met een Arrest Flex forked XL vanglijn, een essentieel onderdeel van valbescherming. Deze gevorkte vanglijn biedt de flexibiliteit om jezelf te positioneren en veilig te bewegen op het steigerplatform. Het unieke ontwerp zorgt voor 100% veiligheid wanneer je jezelf moet loskoppelen van het ene ankerpunt om je aan een ander ankerpunt te bevestigen. Het is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat ten minste één van de twee aluminium steigerhaken te allen tijde bevestigd blijft.

 

Complete Set voor Gemak en Efficiëntie

De AllRisk Steigerset Basis wordt geleverd in een handige opbergtas, compleet met verwijderbare schouderkussentjes voor extra comfort tijdens langdurig gebruik. Deze set is speciaal samengesteld om je het beste op het gebied van valbescherming te bieden en is eenvoudig te monteren en te gebruiken.

 

Kortom, met de AllRisk Steigerset Basis investeer je in de veiligheid en efficiëntie van je werkzaamheden op steigers. Het harnas en de vanglijn bieden betrouwbare valbescherming, terwijl de complete set je helpt om georganiseerd te blijven en je apparatuur gemakkelijk op te bergen. Werk met vertrouwen en gemoedsrust met de AllRisk Steigerset Basis.

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Direct meebestellen

BouwTag AIR
Favorieten
Vergelijken
  • Ideaal voor materieelbeheer
  • Zeer compact
  • Gemakkelijk te bevestigen
 

Specificaties AllRisk Steigerset basis

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600