Bouwhekken Anti Climb: in 3 stappen je bouwplaats beveiligen

Geschreven door Ronald 18-01-2018 0 Reacties Alles over bouwhekken,Bouwplaatsinrichting,

Bouwhekken Anti Climb bij visser-assen.nl

 

Met degelijke bouwhekken voorkom je dat onbevoegde personen jouw bouwterrein kunnen betreden. Toch is het ene bouwhek het andere niet. Want uitsluitend bouwhekken met de toevoeging 'Anti Climb' voorkomen dat men je bouwhekken gebruikt als ladder om op jouw terrein te kunnen komen. Maar met bouwhekken Anti Climb alleen ben je er helaas nog niet. Lees daarom deze blog, want wij leggen uit wat je allemaal nodig hebt om van de bouwplaats een onneembare vesting te maken.

 

Stap 1: Bouwhekken Anti Climb kiezen

Wij hadden het hierboven al gemeld: je begint met het kiezen van de juiste bouwhekken. Om te voorkomen dat men simpelweg over je bouwhek kan klimmen, wordt een bouwhek met een fijne maas van 35 millimeter ten strengste aangeraden. Want dankzij deze fijne maas krijgen onbevoegden nooit hun voeten in de maas. Deze 'Anti Climb'-bouwhekken zijn leverbaar met verschillende specificaties.

 

Stap 2: Kies de juiste bouwhekklemmen

Met alleen een bouwhek met nauwe maas ben je er helaas ook nog niet. Want de zwakste schakel in je hekwerk wordt gevormd door je bouwhekklemmen. Onze standaard bouwhekklem is natuurlijk al zeer degelijk, maar deze is met een steeksleutel of waterpomptang door iedereen te openen. Wil je echter meer veiligheid door het een stuk moeilijker te maken je bouwhekklemmen te openen, dan is de bouwhekklem High Security een absolute aanrader. Deze bouwhekklem is de ideale combinatie met bouwhekken Anti Climb. Bijzonder aan deze speciale bouwhekklemmen is dat deze alleen met een speciale bouwheksleutel-dop kunnen worden geopend. Deze sleutel monteer je eenvoudig op een slagmoersleutel. Op deze manier wordt ongewenst bezoek op de bouwplaats zo goed mogelijk voorkomen!

 

Stap 3: Maak het af met andere bouwhekaccessoires

Met de keuze van het juiste bouwhek en de goede klemmen, ben je al een heel eind op de goede weg om je terrein optimaal te kunnen afbakenen. Voor de perfecte omheining hebben wij nog enkele andere producten in ons  assortiment om de beveiliging optimaal te maken. Want wist je dat het mogelijk is een bouwhek uit de bouwhekvoeten te tillen? Gelukkig is dit gemakkelijk te voorkomen met behulp van zogenoemde uittilbeveiliging. Deze haak je eenvoudig onder een bouwhekvoet, waarna je hem met een High Security-bouwhekklem aan een bouwhek monteert.

 

Als laatste optie kun je er zelfs voor kiezen om je gehele hekwerk te voorzien van prikkeldraad. Hiervoor monteer je op iedere buis van je bouwhekken een puntdraadkop. Dankzij de speciale uitstulping is hij perfect op maat gemaakt voor je Heras-bouwhekken. Vervolgens breng je rondom ons speciale puntdraad aan. Er zit maar liefst 250 meter op een rol, dus je hebt altijd voldoende prikkeldraad bij de hand. Heb je ten slotte nog een poort in je omheining gemaakt, dan kun je deze gemakkelijk vergrendelen met de speciale slotbeugel.

 

Bouwhekken koop je voordelig bij Visser Assen

 

A-merk bouwhekken
Supersnelle levering
Complete voordeelbundels
Bijna 50 jaar dé specialist

 

Bekijk gehele assortiment bouwhekken >

 

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600