HEMELVAART
In verband met Hemelvaart worden bestellingen geplaatst na dinsdag 24 mei 12.00 uur vanaf maandag 30 mei verzonden en zijn wij 26 en 27 mei gesloten.

Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Geschreven door Ronald 22-04-2022 0 Reacties Alles over bouwlasers,Meetinstrumenten,Alles over merken en aankoopadvies,

Ben je op zoek naar een nieuwe bouwlaser, dan kun je bij Visser Assen kiezen uit een ruim en uniek assortiment aan Spectra roterende bouwlasers, afschotlasers en interieurlasers. Welke laser je het beste kunt kopen hangt af van de werkzaamheden die je doet. Met onze blog “Bouwlaser kopen, gebruik de checklist” helpen we je de bij het kiezen van de juiste bouwlaser.

 

In deze blog willen we graag de Spectra multifunctionele bouwlaser HV302 bij je onder de aandacht brengen met alle extra functies ten opzichte van de roterende laser Spectra LL300N. Samen komen we dan tot de aanschaf van de meest geschikte bouwlaser.

 

Bouwlaser Spectra LL300N of HV302 | Visser Assen

 

Spectra roterende bouwlaser LL300N of HV302: de vele extra's van de HV302

De Spectra bouwlaser LL300N is een zelfnivellerende bouwlaser waarmee je horizontaal hoogtes kunt uitzetten. Met een bereik van 400 meter en een nauwkeurigheid van 1,5 mm op 30 meter is dit een prima bouwlaser voor het werken in de GWW, groenvoorziening en bouw. Gunstig geprijsd en met 7 jaar VA Premium garantie is de Spectra LL300N de juiste keuze bij vele werkzaamheden.

 

Maar stel dat je ook wel eens een klus binnenshuis hebt. Een plafond of wand plaatsen, tegels zetten. Dat je een schutting moet zetten of op afschot wilt werken, dan is de Spectra HV302 misschien wel iets voor jou.

 

Deze multifunctionele bouwlaser heeft namelijk alles wat een roterende bouwlaser heeft met daarbij alle functies die bij een interieurlaser horen. Zo is de laserstraal van de HV302 een zichtbare laserstraal, is deze laser zowel horizontaal als verticaal zelf- nivellerend en wordt deze alleskunner standaard geleverd met een radio-afstandsbediening. In combinatie met de radio-handontvanger HL760 zijn er nog meer functies mogelijk zoals automatische hellingmeting en automatisch verticaal uitlijnen.

 

De multifunctionele bouwlaser Spectra HV302 is dus de ideale laser voor de ZZP'er en aannemer die alles doet, zowel in huis al buiten. Voor elke klus de juiste toepassing, gecombineerd in één handige en veelzijdige bouwlaser.

 

Naast een horizontale compensator heeft de HV302 ook een verticale compensator en is dus ook verticaal zelf-nivellerend. Dit maakt het mogelijk om wanden uit te zetten, haakse hoeken uit te zetten, maar ook een rechte lijn te creëren voor het plaatsen van een schutting, trottoirband of zelfs een buitenmuur. Met de zichtbare laserstraal kan deze laser binnen gebruikt worden zonder dat hier een ontvanger bij nodig is. De diverse rotatiesnelheden en scanmogelijkheden zorgen voor een nóg beter zichtbare laserstraal. Bovendien wordt de HV302 standaard geleverd met een RC402N radio-afstandsbediening waarmee alle functies van de roterende laser op afstand kunnen worden bediend en waarmee op maximaal drie zijdes tegelijk de laserstraal kan worden uitgeschakeld. Deze zogenaamde maskermodus is ideaal wanneer je staat te meten in de buurt van glas.

 

Spectra handontvanger HL760 maakt nóg meer toepassingen mogelijk

Met de Spectra HL760 radio-ontvanger met millimeterweergave, kun naast het standaard meten ook nog automatisch een helling (afschot) bepalen en verticaal automatisch een lijn uitzetten. De HL760 heeft vijf nauwkeurigheidsstanden waardoor in elke situatie met de gewenst nauwkeurigheid kan worden gewerkt. De rij heldere LED's naast het display van de ontvanger maakt het nog eenvoudiger om de hoogte te bepalen.

 

Spectra HV302 multifunctionele laser is er ook met een groene laserstraal

De multifunctionele bouwlaser Spectra HV302 is leverbaar met zowel een rode als een groene laserstraal. Als je vooral buiten werkt en af en toe een klus binnenshuis hebt, is de HV302 met rode laserstraal de meest voor de hand liggende keuze. Ben je regelmatig binnen aan het werk dan is de meer zichtbare groene laserstraal de beste oplossing. De multifunctionele bouwlaser met groene laserstraal van Spectra is de HV302G.

 

Spectra HV302 multifunctionele laser | Visser Assen

 

Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302 wordt standaard zeer compleet geleverd

Bij aanschaf van de HV302 kun je kiezen uit verschillende pakket samenstellingen. Als je kiest voor de standaard interieurset met HL760 wordt naast de laser, ontvanger en afstandsbediening ook een muurbeugel, doelplaatje en laserbril voor betere zichtbaarheid meegeleverd. Kies je voor de koffer set dan wordt een statief en baak meegeleverd. Daarnaast is er nog keuze uit verschillende statieven zoals een vlak statief of een spindelstatief.

 

De multifunctionele bouwlaser Spectra HV302, voor wie meer uit zijn laser wil halen

Werk je alleen buiten en zoek je een laser om alleen horizontaal hoogtes uit te zetten, dan is de Spectra LL300N een goede keuze. Maar wil je een bouwlaser die zowel buiten als binnen inzetbaar is voor al je uitzetklussen horizontaal, verticaal en in afschot en die vele extra’s te bieden heeft, dan is de Spectra HV302 de juiste bouwlaser voor jou!

 

Spectra LL300N en HV302: alle eigenschappen op een rij

 

Spectra LL300N

Spectra HV302

 • Zelfnivellerend horizontaal
 • 500 meter diameterbereik
 • Geen zichtbare laserstraal
 • Met HL450 millimeterontvanger
 • Afstandsbediening RC601 optioneel verkrijgbaar
 • Zelfnivellerend, zowel horizontaal als verticaal
 • 800 meter diameterbereik
 • Zichtbare laserstraal
 • Met HL760 radio-millimeterontvanger
 • Standaard met RC402N radio-afstandsbediening
 • Rotatiesnelheid instelbaar
 • Scanfunctie
 • Maskermodus
 • Automatische hellingmeting
 • Automatisch verticaal uitlijnen

 

Multifunctionele bouwlaser Spectra HV302 bekijken ►

 

Ook interessant
Nikon waterpasinstrumenten

Nikon waterpasinstrumenten

Roan 16-05-2022 0
Als totaalleverancier van de bouw- en infrasector is Visser Assen al vele tientallen jaren een betrouwbare partner als het gaat om meetinstrumenten. V...
Lees meer
Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Spectra LL300N of HV302: de beste bouwlaser

Ronald 22-04-2022 0
Ben je op zoek naar een nieuwe bouwlaser, dan kun je bij Visser Assen kiezen uit een ruim en uniek assortiment aan Spectra roterende bouwlasers, afsch...
Lees meer
Visser Assen x Hey! Charging

Visser Assen x Hey! Charging

Roan 31-03-2022 0
In een wereld waar we steeds meer rekening houden met het milieu, waar we waarde hechten aan groene energie, blijven de innovaties om CO2-uitstoot te ...
Lees meer

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600