GPS-ontvanger Spectra SP80

GPS-ontvanger Spectra SP80
  • 9.995,00
  • 12.093,95 incl. btw
Pre-Order

Dit product is tijdelijk uitverkocht
Bestel nu en ontvang dit product als eerste zodra dit weer op voorraad is.
Neem contact op voor de levertijd

 

Gratis verzending

Omschrijving GPS-ontvanger Spectra SP80

Omschrijving GPS-ontvanger Spectra SP80

Op zoek naar een uiterst betrouwbare GPS-ontvanger en is alleen het beste goed genoeg? Dan is de SP80 van Spectra de beste oplossing!

 

Nieuwe generatie GPS-ontvanger

De SP80 is een GNSS-ontvanger van de volgende generatie. Dit instrument is combinatie van decennia aan GNSS-/RTK-ervaring en revolutionaire, nieuwe GNSS-verwerking. Dankzij de nieuwe 240-kanaals 6G-chipset en de gepatenteerde Z-bladtechnologie is de SP80 geoptimaliseerd voor het volgen en verwerken van alle GNSS-opstellingen in uitdagende omgevingen.

 

GPS-ontvanger met tal van verbindingsmogelijkheden

De SP80 van Spectra kent vele manieren om de gegevens over te brengen. Niet alleen via UHF en Bluetooth, maar bijvoorbeeld ook via WiFi. Zelfs via 3.5G behoort tot de mogelijkheden. Bovendien kun je communiceren via e-mail en SMS.

 

Extreem robuuste GPS-ontvanger

De SP80 is het resultaat van jarenlang testen op de Duitse ontwerpafdeling van Spectra. Niet alleen hebben ze een extreem robuuste GPS-ontvanger gecreëerd, hij is bovendien uitgerust met vele praktische snufjes. Zo wordt de SP80 standaard geleverd met twee accupakketten. Deze kunnen in een handomdraai in het veld worden gewisseld. De glasfiberen behuizing is ontworpen om een val van twee meter op beton te doorstaan en is met een beschermingsgraad van IP67 waterdicht.

 

GNSS-ontvanger met anti-diefstaltechnologie

De SP80 van Spectra is net als de SP60 uitgerust met een speciale anti-diefstalbeveiliging. Als je de SP80 inzet als veldbasisstation op afgelegen of juist drukbezochte locaties, wordt automatisch gedetecteerd als het instrument wordt verstoord, verplaatst of zelfs gestolen. Kort gezegd komt het erop neer dat je de GNSS-ontvanger kunt vastzetten op een bepaalde locatie. Wordt het instrument zonder toestemming verplaatst, dan genereert de SP80 automatisch een akoestisch alert en een waarschuwing op het display. Bovendien wordt een sms of e-mail verzonden naar de telefoon van de landmeter. Hierin wordt automatisch de huidige positie van de GPS-ontvanger meegestuurd. De SP80 wordt automatisch geblokkeerd, waarna hij onbruikbaar is op een andere locatie.

 

GPS-ontvanger in combinatie met Land2Map landmeten

De SP80 van Spectra is uitermate geschikt om te worden gebruikt in combinatie met Land2Map. Deze GNSS-ontvanger in combinatie met de Panasonic tablet FZ-G1 met Land2Map biedt je een eenvoudige en tijdbeparende oplossing voor zowel inmeten als uitzetten.

Meer weten over deze handige GPS-ontvanger? Bekijk dan de Engelstalige productfolder!

default default

Vraag over dit product?

Neem contact op

088 - 13 43 600

Stuur een WhatsApp

Specificaties GPS-ontvanger Spectra SP80

GNSS-ontvanger
Aantal kanalen 240
GPS-kanalen L1C/A,L1P(Y),L2P(Y),L2C,L5
GLONASS-kanalen L1C/A,L2C/A,L3,L1P,L3
Galileo-kanalen E1,E5b,E5a
Data-overdracht RS232,USB 2.0,Bluetooth,WiFi,3.5G
Opslag 2000 MB
Uitbreidbaar geheugen SDHC
Voeding Li-Ion-accu 7.4 V
Accuduur/bedrijfstijd 10 uur
Beschermingsgraad IP67
Afmetingen (l x b x h) 22.2 x 19.4 x 7.5 cm
Gewicht 1170 gram

Beoordelingen

Deel je ervaring met dit product

Niet goed Uitstekend

Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons op via onze chat, ons contactformulier of bel 088 - 13 43 600